HAWAN Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Asiaczku - Baaardzo mocno dziękuję! Jesteś Wielka:buzi::buzi: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Jestem, jestem;) Ale o wadze nie będę pisała;) Pzdr. Quote
aro Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Oczywiście, że Asiaczek jest Wielka ! Dlatego żałuję, że jakoś tak wyszło, że nie udało się spotkać w Nitrze... Ale pewnie jeszcze będzie kiedyś okazja. Spóźnione gratki Wam wszystkim ! Dla nas też to były udane wystawy. Skończyliśmy Championat Słowacji, Championat Światowej Unii Jamnika, Interchampionat Piękności i Interchampionat Wystawowy. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='aro']Oczywiście, że Asiaczek jest Wielka ! Dlatego żałuję, że jakoś tak wyszło, że nie udało się spotkać w Nitrze... Ale pewnie jeszcze będzie kiedyś okazja. Spóźnione gratki Wam wszystkim ! Dla nas też to były udane wystawy. Skończyliśmy Championat Słowacji, Championat Światowej Unii Jamnika, Interchampionat Piękności i Interchampionat Wystawowy. aro - eh, że ja nie wiedziałam, że i Wy bedziecie....szukałabym do skutku;) Gratulacje dla Was. Czyżby Mamba była juz tak utytułowana? pzdr. Quote
aro Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Asiaczku Droga, mówiłem, że mała czarna jest wystawowo przyzwoita ;) no i kilka dyplomów załapała ;) Ale co to jest do wieczności (tzn. Twoich basków) !! Quote
Asiaczek Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 aro - to nie chodzi o to, że ja nie wierzę w Mambę. Ale ja ją pamiętam sprzed kilku lat, gdzy była jeszcze podfruwajką i stąd moje zdziwienie. Wiesz, człowiek zawsze zapomina, że czas to jednak biegnie do przodu a nie cofa się;) pzdr. Quote
Recommended Posts