Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotka Łukasz pisze:
Niestety kobita, która była mocno zainteresowana przyjechaniem z Krk do Białego po psa, zapadła się pod ziemię. Telefon nie odpowiada. Także narazie temat stoi w miejscu...

Posted

nie transport.
Łukasz przecież wyraźnie pisze, że kobieta nie daje znaku życia i nie odbiera telefonu... , więc nadal szukamy Kwapikowi domu...

Posted

[quote name='ula_cz']nie transport.
Łukasz przecież wyraźnie pisze, że kobieta nie daje znaku życia i nie odbiera telefonu... , więc nadal szukamy Kwapikowi domu...

pisze o kobiecie mocno zainteresowanej przyjazdem z Krakowa do Białego, a nie kobiecie zainteresowanej odbiorem psa, więc nie jest to do końca taki jasny zapis, szczególnie, że mowa była o poszukiwaniu kogoś do transportu.

Posted

musiałam źle zrozumieć - że umawiasz się z kimś z wątku małopolskiego na wizytę przedadopcyjną, a jak później napisałeś że nie masz kontaktu z kobietą która miała przyjechać z Krakowa do Białego - to sądziłam, że umówiłeś się na wizytę i być może transport.

Posted

Niestety, z Krakowa prawdopodobnie nici. Zero kontaktu.
Jutro kolejne podejście, tym razem chętna jest z Białegostoku.
Dziś byłem u Kwapcia. Tak się maluch zeksajtował, że masakra. Widać, że strasznie potrzebuje człowieka.

Posted

gawronka napisał(a):
Exciting- ang. ekscytujacy . Pewnie od tego :lol: Lukasz, gratulacje:p

Nie wiem, nie znam angielskiego. Po prostu czasem używam trudnych, fajnie brzmiących słów, żeby wyjść na inteligenta. Taka zwykła poza ;-)
ps: Dziękuję :-)

Posted

George Carlin napisał(a):
Nie wiem, nie znam angielskiego. Po prostu czasem używam trudnych, fajnie brzmiących słów, żeby wyjść na inteligenta. Taka zwykła poza ;-)

taaaa jasne.. na wiki znalazłeś :p że nie zadzwoniłeś i się nie pochwaliłeś... to teraz masz do wydania Rudego, tego czorta co gryzł kraty i suńkę... najbardziej to mi tej suńki szkoda.... ona taka słodka i na samym końcu schroniska... pewnie nikt do niej nie zagląda... :(

Guest monia3a
Posted

Miło jest przeczytać dobre wieści na noc. Gratulacje!

Posted

Witam serdecznie!

Psinka dosyć szybko zaaklimatyzowała się w nowym otoczeniu. Początkowo trochę strachliwa, nieufna, jednak z każdą chwilą spędzoną razem coraz ufniej do nas podchodziła. Teraz leży sobie słodko na kocyku obok łózka i śpi ( ależ straszliwie chrapie :D ). Muszę powiedzieć, że pies jest po prostu cudny! Zdjęcia nie oddają nawet w połowie jego uroku... i te piękne, głębokie spojrzenie. Jutro postaram się wrzucić jakieś zdjęcia z nowego domku psiaka ( myślimy jakie imie by mu dać, musimy przespać się z tą myślą :) ).

Posted

ula_cz napisał(a):
taaaa jasne.. na wiki znalazłeś :p że nie zadzwoniłeś i się nie pochwaliłeś... to teraz masz do wydania Rudego, tego czorta co gryzł kraty i suńkę... najbardziej to mi tej suńki szkoda.... ona taka słodka i na samym końcu schroniska... pewnie nikt do niej nie zagląda... :(

No trzeba będzie szczególnie Abiego wziać na warsztat. Jest jeszcze czarny ast. Pamiętasz? Ten co na nas ujadał przez kraty. Poszliśmy do niego po wizycie u grubej suni.

Fajnie Karol, że się zarejestrowałeś. Nie podoba się Wam imię Kwapcio? :-)

Posted

[quote name='George Carlin']Fajnie Karol, że się zarejestrowałeś. Nie podoba się Wam imię Kwapcio? :-)

Schroniskowe imiona są hmmm... urocze. Nie zapomnę Kapcia, Nocnika i innych tego typu ;)

Karolek89 witamy na forum i czekamy na zdjęcia psiaka!

Guest monia3a
Posted

Ostatnio miałyśmy możliwość nadania imion dla kilku psiaków i powiem wam szczerze, że tak na szybko trudno jest wymyślić coś fajnego. Jedna sunia została ochrzczona przez Asię Szczotka :D

Posted

Dla mnie Kwapcio zawsze będzie Kwapciem :-) On i Rudy to moi ulubieńcy i nie wyobrażam sobie wołać na nich inaczej.
Ale z logistycznego punktu widzenia, Kwapcia jak najbardziej można przechrzcić, bo on sam nie wie jak się nazywa, chociaż szkoda mi będzie tego imienia...