flashka-g Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 dla mnie to w sumie 8...bo ja w srode rano juz jade;) Quote
Pearl Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 flashka-g napisał(a):ciekawe jak ja to przezyje...jeszcze nigdy nie wystawialam psow az przez 4 dni;) zdaje mi sie ze troche nie mamy wpisanych tu jeszcze polskich psow;) husky sa w koncu w czolowce ilosciowej na swiatowce;) Ja po 3 dniu już nieco wysiadam, a 4 dni na światówce to jakieś 96 h z minimalna iloscia snu:lol: Quote
Pearl Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Chyba walizka redbulli i kefiru na kazdy ranek:lol: :lol: Quote
Savannah Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Pearl napisał(a):Ja po 3 dniu już nieco wysiadam, a 4 dni na światówce to jakieś 96 h z minimalna iloscia snu:lol: uh no dodaj jeszcze jakieś procenty co nam Dzidzia weźmie:cool3: nie wiem czy kefir pomoże:evil_lol: Quote
Gosia & c.o. Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Dziewczynki nie pękać :eviltong: Amerykanie potrafią mieć 8 wystaw w 1 weekend, wiec o czym my tu mówimy :cool3: A swoją drogą aderenalinka pewnie będzie taka, że żaden Red Bull nie bedzie potrzebny :lol: Quote
J.J.K. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Newsy Newsy .... na stronie związku - światówki http://www.worlddogshow2006.pl/news_pl.php Są statystyki, stawki ilościowe różnie, ciekawie pogrupowane A nasza lista - czyżby na tym koniec...? Quote
J.J.K. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):262, mnie nie będzie. Pzdr Jak to !!!??? Chyba zwiariowałeś !!! Quote
HUSKYTEAM Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 To juz zostało dawno zdiagnozowane ;-) Nie mam czym jechać, a że wystawy to dla mnie w 90% radość z mozliwości pokierowania samochodem, to nie przewiduje jazdy z kimś w roli pasażera... Jeżeli jakimś cudem się uda, to może się pojawimy, ale nie sądzę. Jeszcze jest kilka dni, to wam pożyczę powodzenia :-) Quote
Nitor-Nivalis Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):To juz zostało dawno zdiagnozowane ;-) Nie mam czym jechać, a że wystawy to dla mnie w 90% radość z mozliwości pokierowania samochodem, to nie przewiduje jazdy z kimś w roli pasażera... Jeżeli jakimś cudem się uda, to może się pojawimy, ale nie sądzę. Jeszcze jest kilka dni, to wam pożyczę powodzenia :-) Nie no Jacek nie załamuj mnie! Musisz być na tej wystawie !!!!!! Quote
J.J.K. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):To juz zostało dawno zdiagnozowane ;-) Nie mam czym jechać, a że wystawy to dla mnie w 90% radość z mozliwości pokierowania samochodem, to nie przewiduje jazdy z kimś w roli pasażera... Jeżeli jakimś cudem się uda, to może się pojawimy, ale nie sądzę. Jeszcze jest kilka dni, to wam pożyczę powodzenia :-) Ale sobie wymówkę znalazłeś. Nie chcesz stawiać naleśników...! - przyznaj się A tak a propos, żeby z tak głupiego powodu nie uczestniczyć w takim wydarzeniu ! Napewno się poddasz rzeczom "martwym" :) ??? To co Ty znaczysz i ile masz do powiedzenia... szukaj cudu i coś wykombinuj. Nie warto rezygnować Zawsze jest jakieś wyjście...Powodzenia to my Tobie życzymy. Quote
Pearl Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Savannah napisał(a):uh no dodaj jeszcze jakieś procenty co nam Dzidzia weźmie:cool3: nie wiem czy kefir pomoże:evil_lol: Bądź pewna, ze nie tylko Dzidzia procenciki weźmie. Bąbelki tak?:razz: Quote
Savannah Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pearl napisał(a):Bądź pewna, ze nie tylko Dzidzia procenciki weźmie. Bąbelki tak?:razz: no nie tylko Dzidzia, to już wczoraj ustaliliśmy nie?:evil_lol: teraz tylko wy się dzielicie co kto bierze:cool3: Quote
zpr Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Savannah napisał(a):no nie tylko Dzidzia, to już wczoraj ustaliliśmy nie?:evil_lol: teraz tylko wy się dzielicie co kto bierze:cool3: No a ja z Samograjem to co??? :eviltong: :mad: Quote
---------- Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 J.J.K. napisał(a):szukaj cudu i coś wykombinuj Cudu szukac nie musi... wystarczy zeby zacisnal zeby i przezyl role pasazera, bo transport to sie akurat znajdzie :p Quote
Savannah Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 zpr napisał(a):No a ja z Samograjem to co??? :eviltong: :mad: No i Ty kochana z Samograjem!!! Pisałam tylko do Pearl i Dzidzi bo my miałyśmy wczoraj długie wieczorne rozmowy na ten temat.. teraz musicie wszystkie ustalić co kto bierze by sie nie powielać:lol: Quote
Savannah Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ReiMar napisał(a):Cudu szukac nie musi... wystarczy zeby zacisnal zeby i przezyl role pasazera, bo transport to sie akurat znajdzie :p No i widzisz Jacek to jest doskonaly argument że po prostu nie masz wyjścia i przyjeżdzasz na światówke:cool3: Quote
NigdyNigdy Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):262, mnie nie będzie. Pzdr Ty się, Jacku, nie wygłupiaj :roll: Brak samochodu to żadna wymówka :diabloti: Mi tam skrzynię biegów ostatnio robili, ale ją spieprzyli, więc robią jeszcze raz. Dodatkowo scharznili mi zawieszenie, więc zgrzytamy, jak ruski czołg, ale i tak jedziemy :evil_lol: Jeśli tylko maszyna odpala to argumentu nie masz ;) Quote
Cyraneczka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Racja, nie ma się co wykręcać. Weź 2 psy pod pachę i przyjedź pociągiem. W innym razie nigdy nie zobaczysz prawdziwej pompy i najpiękniejszych psów świata... A tak na serio, to mam do odstąpienia tani bilet do Poznania dla jednej osoby i psa na środę godz. 16:55, tani, bo kupiony odpowiednio wczesnie. ja mam inny transport. Quote
NigdyNigdy Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Cyraneczka napisał(a):W innym razie nigdy nie zobaczysz prawdziwej pompy i najpiękniejszych psów świata.... Osobiściw uważam, że to jest BARDZO ważny powód, dla którego powinniśmy wszyscy tam być :mad: Cyraneczka napisał(a):A tak na serio, to mam do odstąpienia tani bilet do Poznania dla jednej osoby i psa na środę godz. 16:55, tani, bo kupiony odpowiednio wczesnie. ja mam inny transport. No, Jacku, wymówka robi się coraz bardziej wątpliwa :evil_lol: Quote
fallada Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jacek, pożycz od kogoś auto ;) A swoją drogą... widzę, że bardziej wszyscy się skupiliśmy na autach przed światówką niż na psach ;) Ja we wtorek z bólem serca płaciłam za nowe zimówki i za nowe klocki. Jutro czeka mnie jeszcze wymiana paska rozrządu :cool3:. Będę głodować przez miesiąc ale na gazik do Poznania i tak się znajdzie :lol: Pozdrawiam Quote
NigdyNigdy Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 fallada napisał(a):Będę głodować przez miesiąc ale na gazik do Poznania i tak się znajdzie :lol: I o to chodzi! :lol: Skupiamy się na samochodach, bo czymś trzeba przecież tę wymuskaną szlachtę na wystawę dowieźć, nie? :evil_lol: Quote
fallada Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Nooo właśnie....:lol: Właściwie to myślałam o zmianie autka, ale .... jak mi się coś podoba to nie jest przystosowane dla psiaków. Czekam aż wyprodukują coś dla nas, więc na razie trzeba dbać o to co jest żeby jakoś dojechać do tego Poznania :roll: Quote
Recommended Posts