Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

flashka-g napisał(a):
ciekawe jak ja to przezyje...jeszcze nigdy nie wystawialam psow az przez 4 dni;)

zdaje mi sie ze troche nie mamy wpisanych tu jeszcze polskich psow;) husky sa w koncu w czolowce ilosciowej na swiatowce;)

Ja po 3 dniu już nieco wysiadam, a 4 dni na światówce to jakieś 96 h z minimalna iloscia snu:lol:

Posted

Pearl napisał(a):
Ja po 3 dniu już nieco wysiadam, a 4 dni na światówce to jakieś 96 h z minimalna iloscia snu:lol:

uh no dodaj jeszcze jakieś procenty co nam Dzidzia weźmie:cool3: nie wiem czy kefir pomoże:evil_lol:

Posted

Dziewczynki nie pękać :eviltong: Amerykanie potrafią mieć 8 wystaw w 1 weekend, wiec o czym my tu mówimy :cool3: A swoją drogą aderenalinka pewnie będzie taka, że żaden Red Bull nie bedzie potrzebny :lol:

Posted

To juz zostało dawno zdiagnozowane ;-) Nie mam czym jechać, a że wystawy to dla mnie w 90% radość z mozliwości pokierowania samochodem, to nie przewiduje jazdy z kimś w roli pasażera... Jeżeli jakimś cudem się uda, to może się pojawimy, ale nie sądzę. Jeszcze jest kilka dni, to wam pożyczę powodzenia :-)

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
To juz zostało dawno zdiagnozowane ;-) Nie mam czym jechać, a że wystawy to dla mnie w 90% radość z mozliwości pokierowania samochodem, to nie przewiduje jazdy z kimś w roli pasażera... Jeżeli jakimś cudem się uda, to może się pojawimy, ale nie sądzę. Jeszcze jest kilka dni, to wam pożyczę powodzenia :-)

Nie no Jacek nie załamuj mnie! Musisz być na tej wystawie !!!!!!

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):

Ale sobie wymówkę znalazłeś.
Nie chcesz stawiać naleśników...! - przyznaj się

A tak a propos, żeby z tak głupiego powodu nie uczestniczyć w takim wydarzeniu ! Napewno się poddasz rzeczom "martwym" :) ???
To co Ty znaczysz i ile masz do powiedzenia...
szukaj cudu i coś wykombinuj. Nie warto rezygnować
Zawsze jest jakieś wyjście...Powodzenia to my Tobie życzymy.

Posted

Savannah napisał(a):
uh no dodaj jeszcze jakieś procenty co nam Dzidzia weźmie:cool3: nie wiem czy kefir pomoże:evil_lol:

Bądź pewna, ze nie tylko Dzidzia procenciki weźmie. Bąbelki tak?:razz:

Posted

Pearl napisał(a):
Bądź pewna, ze nie tylko Dzidzia procenciki weźmie. Bąbelki tak?:razz:

no nie tylko Dzidzia, to już wczoraj ustaliliśmy nie?:evil_lol: teraz tylko wy się dzielicie co kto bierze:cool3:

Posted

Savannah napisał(a):
no nie tylko Dzidzia, to już wczoraj ustaliliśmy nie?:evil_lol: teraz tylko wy się dzielicie co kto bierze:cool3:

No a ja z Samograjem to co??? :eviltong: :mad:

Posted

zpr napisał(a):
No a ja z Samograjem to co??? :eviltong: :mad:

No i Ty kochana z Samograjem!!! Pisałam tylko do Pearl i Dzidzi bo my miałyśmy wczoraj długie wieczorne rozmowy na ten temat.. teraz musicie wszystkie ustalić co kto bierze by sie nie powielać:lol:

Posted

ReiMar napisał(a):
Cudu szukac nie musi... wystarczy zeby zacisnal zeby i przezyl role pasazera, bo transport to sie akurat znajdzie :p

No i widzisz Jacek to jest doskonaly argument że po prostu nie masz wyjścia i przyjeżdzasz na światówke:cool3:

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
262, mnie nie będzie.

Pzdr

Ty się, Jacku, nie wygłupiaj :roll:
Brak samochodu to żadna wymówka :diabloti:
Mi tam skrzynię biegów ostatnio robili, ale ją spieprzyli, więc robią jeszcze raz.
Dodatkowo scharznili mi zawieszenie, więc zgrzytamy, jak ruski czołg, ale i tak jedziemy :evil_lol:
Jeśli tylko maszyna odpala to argumentu nie masz ;)

Posted

Racja, nie ma się co wykręcać. Weź 2 psy pod pachę i przyjedź pociągiem. W innym razie nigdy nie zobaczysz prawdziwej pompy i najpiękniejszych psów świata...

A tak na serio, to mam do odstąpienia tani bilet do Poznania dla jednej osoby i psa na środę godz. 16:55, tani, bo kupiony odpowiednio wczesnie. ja mam inny transport.

Posted

Cyraneczka napisał(a):
W innym razie nigdy nie zobaczysz prawdziwej pompy i najpiękniejszych psów świata....

Osobiściw uważam, że to jest BARDZO ważny powód, dla którego powinniśmy wszyscy tam być :mad:

Cyraneczka napisał(a):
A tak na serio, to mam do odstąpienia tani bilet do Poznania dla jednej osoby i psa na środę godz. 16:55, tani, bo kupiony odpowiednio wczesnie. ja mam inny transport.

No, Jacku, wymówka robi się coraz bardziej wątpliwa :evil_lol:

Posted

Jacek, pożycz od kogoś auto ;)
A swoją drogą... widzę, że bardziej wszyscy się skupiliśmy na autach przed światówką niż na psach ;)
Ja we wtorek z bólem serca płaciłam za nowe zimówki i za nowe klocki. Jutro czeka mnie jeszcze wymiana paska rozrządu :cool3:. Będę głodować przez miesiąc ale na gazik do Poznania i tak się znajdzie :lol:

Pozdrawiam

Posted

fallada napisał(a):
Będę głodować przez miesiąc ale na gazik do Poznania i tak się znajdzie :lol:

I o to chodzi! :lol:
Skupiamy się na samochodach, bo czymś trzeba przecież tę wymuskaną szlachtę na wystawę dowieźć, nie? :evil_lol:

Posted

Nooo właśnie....:lol: Właściwie to myślałam o zmianie autka, ale .... jak mi się coś podoba to nie jest przystosowane dla psiaków. Czekam aż wyprodukują coś dla nas, więc na razie trzeba dbać o to co jest żeby jakoś dojechać do tego Poznania :roll: