Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrego nastawienia i uśmiechu nigdy nie jest nadmiar. :klacz:
Ponieważ nigdy nie wiem co i gdzie proszę o dodatkowe informacje abym i ja mogła się znaleźć gdzieś w pobliżu naszej flagi :lol:.

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jolka11 napisał(a):
Ponieważ nigdy nie wiem co i gdzie proszę o dodatkowe informacje abym i ja mogła się znaleźć gdzieś w pobliżu naszej flagi :lol:.

Może uda mi sie poszukać pare małych flag-takich z pochodów pierwszomajowych:lol: PEŁEN ODJAZD!Jak tak dalej pójdzie to zamiast kwiatów-flagi we włosach:lol:

Posted

flashka-g napisał(a):
a jak jest na wspolwłasnosc polsko-hiszpanska to co wtedy??? i jest z hiszpanskiej hodowli:diabloti:

Jeśli chodzi Ci o psa Oli, to wiesz, wszystko zależy czy ona się bardziej Polką czy Hiszpanką czuje :evil_lol:. Poza tym w takim przypadku hodowca pewnie będzie wolał ten sukces wziąć na siebie ;)

Posted

LOCZEK napisał(a):
Może uda mi sie poszukać pare małych flag-takich z pochodów pierwszomajowych:lol: PEŁEN ODJAZD!Jak tak dalej pójdzie to zamiast kwiatów-flagi we włosach:lol:

Pewnie nie prędko będzie wystawa takiej rangi w Polsce więc macie absolutną rację, trzeba to wykorzystać w jak najlepszy sposób
Czyli zaopatrujemy się we flagi, zgrzewki :beerchug: , mnóstwo uśmiechu i życzliwości.... w oczekiwaniu na zbliżające się zwycięstwo :):sabber:
i naleśniki z zieloną mazią (lub co innego).
:terazpol:
Póki co zapraszam do lektury "Przyjaciela Psa" (jest artykuł o huskich !!)
Ps.
Mam nadzieję, że admin nie uzna tego za reklame..

Posted

Cyraneczka napisał(a):
Jeśli chodzi Ci o psa Oli, to wiesz, wszystko zależy czy ona się bardziej Polką czy Hiszpanką czuje :evil_lol:. Poza tym w takim przypadku hodowca pewnie będzie wolał ten sukces wziąć na siebie ;)

chodzi mi o Leshana:) ...w razie czego hiszpanska flage mam;)

Posted

NigdyNigdy napisał(a):

Będziemy mieć taką naszą dyżurną.
Zatrudnimy jakiegoś ochotnika (Lidzia? :razz: ), co by latał pomiędzy ringami i wyłapywał polskie sukcesy (i mini sukcesy też ;) ).
Ilekroć jakiś polski zwierz zajmie lokatę, ów ochotnik będzie miał za zadanie pojawić się w kadrze zdjęć z polskim sztandarem :loveu:
Trzeba pokazać naszym gościom, jak wygląda nasza flaga narodowa (taki element propagandowo- szkoleniowy :diabloti: ).

Kasiu ja bardzo chętnie, jak tylko znajde czas bo chyba będe w czwartek (tak jak w pozostale dni) pracowac na ringu:roll:ale jeśli sie uda to ja bardzo chętnie:cool3:

Posted

Ciekawa jestem z numeracją ringów...
Z mojego zgłoszenia wiem, że psy pośrednia-championy są na ringu 51....
jak reszta, możecie podać... :)

Posted

jolka11 napisał(a):

Flaga (przynajmniej jedna ;) ) będzie gdzieś u mnie- położę na wierzchu, żeby było widać :razz:
Jakby co, to łapać się za nią i skakać ludziom przed obiektywami :diabloti:
Obyśmy mieli dylemat, że flag za mało wzięlismy :cool1:

Gosia i Kropki....
Wino? :laugh2_2:
Świetny pomysł- może i nam coś się zmieści do bagażu- w razie czego będziemy topić smutek :diabloti:
W sumie, podobno nie ważne za co, ważne, żeby się napić :rolleyes:
A tak swoją drogą.... skąd to wino, że tak psią nazwę ma? :razz:

Savannah- Ty się nie martw.
Jakoś damy sobie radę, żeby nas zauważono :megagrin:

Posted

nas raczej nie będzie akurat mieliśmy małe finansowe problemy...jakby sie jeszcze dało zgłosic na światówke to byśmy sie zgłosili(jak na złosc kasa teraz jest:angryy: )ale chyba to już koniec:placz: :placz: .

Posted

Normalnie nie mogę :lol:

O hymnie zapomnieliście :evil_lol: :evil_lol: ;)
Ale dobrze dobrze, niech widzą, że Polacy pomysła mają :evil_lol: i oby wszystko co najważniejsze zostało u nas :multi: ... pięknie by było :multi:

Posted

sh_maniak napisał(a):
49 ring to suczki otwarta

A jak wam sie kotyliony podobają :cool3:

Jak dla mnie to takie sobie i numerek z większej odległości będzie cięzko dostrzec :/

Ciekawe kim będą asystenci :)

Posted

W sumie to zwiedzajacym nawet bedzie co ogladac, bo klasy sie tak na siebie nakladaja, nawet dorosle. Niektorzy beda mieli nie mały problem z pokazaniem psów. Dobrze by chcoiaz bylo zeby psy i suki otwrata zakonczyly sie o tej samej porze ( mogliby poczekac chwile na drugim ringu), bo poki co wyglada na to ze suki z otwartej zajdą na championy.

I mam nadzieje ze przy takiej stawce sedziowie bede brac na ring po 10 psów co najwyzej.

a numerki moze i ładne ale jak juz gdzies pisałam mało fukcjonalne...przydadza sie nożyczki do oprawy:diabloti:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Normalnie nie mogę :lol:

O hymnie zapomnieliście :evil_lol: :evil_lol: ;)

Z hymnem to trzeba uważać, bo po winie mogą być pewne rozbierzności w tekscie i możemy zrobić z siebie prezydenta...

Posted

Husky sa na 4 ringach
psy szczeniaki i mlodziez
suki szczeniaki i mlodziez
psy dorosle (posrednia- championy)
suki dorosłe ( pośrednia - championy)

Sędziowanie jest na wszystkich ringach jednocześnie

Asystenci naa takiej wystawie nie występują jedynie - tłumaczz, sekretarz, gospodarz ringu.