flashka-g Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 a czyli sama wprowadzilam sie w blad. No to husky sa na samyyyym koncu w takiej mniejszej hali...szkoda bo juz myslalam ze w tej wiekszej Quote
J.J.K. Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Malvina napisał(a):My też mamy potwierdzenie i numerek 12885;) Dla tych co nie dostali jeszcze potwierdzenia to husky będą na 49 ringu w hali 7 przy wejsciu zachodnim Co masz juz zgłoszenie ? ! Kiedy otrzymałaś ? A może większość już ma... Quote
ewaka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 My też mamy potwierdzenie i numerek 12885;-) Dla tych co nie dostali jeszcze potwierdzenia to husky będą na 49 ringu w hali 7 przy wejsciu zachodnim OOO to super ;)) Ja się z tego cieszę, bo hokki będą w hali obok w 16. I Będę miała blisko, znaczy się ze chyba "szpiczaste" będą w miarę obok siebie porozstawiane ;) Ps. A czy Ewa nie mogła by zdradzić przynajmnniej na razie stawek ilościowych ;) Skoro są potwierdzenia, to znaczy ze ilosci już policzone w rasach ;) A zważywszy na to ze moje hokki, ktore w katalogu są mają numerki 12218 i 12219 to miedzy hokkami a SH jest ponad 600 psów! Quote
ktrebor Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 O to prawie wiemy jaka jest stawka Hokkaido :) nasz ma nr 12217:) Quote
Nitor-Nivalis Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 ewaka napisał(a): Ps. A czy Ewa nie mogła by zdradzić przynajmnniej na razie stawek ilościowych ;) Skoro są potwierdzenia, to znaczy ze ilosci już policzone w rasach ;) Jasne że bedę mogła ale dopiero w przyszłym tygodniu. Moge powiedziec na razie ze Husky jest 266 :evil_lol: Quote
HUSKYTEAM Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ewa, a moje są? Bo ja nie wiem, kiedy będę miał okazję sprawdzić zgłoszenia, czy doszły... Quote
Asdf Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 hej ja moge powiedziec, ze suk w szczeniakach jest 15, a suk w klasie posredniej 23 :p ( jezeli czego nie pomieszałam :)) wiecej nie powiem :eviltong: bo lubie jak na gg się do mnie dużo osób odzywa :cool3: Quote
Cyraneczka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 hej ja moge powiedziec, ze suk w szczeniakach jest 15, a suk w klasie posredniej 23 :p ( jezeli czego nie pomieszałam :)) wiecej nie powiem :eviltong: bo lubie jak na gg się do mnie dużo osób odzywa :cool3: co tak wybiórczo :cool3: a suczek w młodzieży???? Quote
agara Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 a kiedy jest? <tzn. którego dnia wystawy??> i o której? bo jak w sobote albo w niedziele no to będę NAPEWNO UWIEEELBIAM HASZCCZAKI :*:) Quote
J.J.K. Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Cyraneczka napisał(a):co tak wybiórczo :cool3: a suczek w młodzieży???? No właśnie, ale poki co....możemy sami pokombinować Dzisiaj dostaliśmy numerki :multi: psy klasa szczeniąt Hawk Seven Heaven - numer 12698 suki klasa młodzieży Miss Shayane Eskimoski Domek - numer 12847 Quote
J.J.K. Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Malta-GD napisał(a):a kiedy jest? <tzn. którego dnia wystawy??> i o której? bo jak w sobote albo w niedziele no to będę NAPEWNO UWIEEELBIAM HASZCCZAKI :*:) haszczaczki są w czwartek Zapraszamy Quote
Nitor-Nivalis Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 SIBERIAN HUSKY PSY SZCZENIAKI 9 MŁODZIEZ 23 POŚREDNIA 22 OTWARTA 30 UŻYTKOWA 1 CHAMPIONOW 27 WETERANÓW 4 SUKI SZCZENIAKI 13 MŁODZIEZ 36 POŚREDNIA 23 OTWARTA 42 UŻYTKOWA 3 CHAMPIONOW 29 WETERANÓW 4 No to tyle. Quote
HUSKYTEAM Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Słuchajcie, to ten czy ta z nas, który/a wygra jakąkolwiek klasę stawia wszystkim po naleśniku z taką zieloną plazmą z budki od tej miłej pani, która na każej wystawie sprzedaje naleśniki z taką zieloną plazmą ;-) My tak: CERBER Husky Team: 12695 (koleś szczeniak) CHIMERA Husky Team: 12812 (dziewczyna szczeniak) Arktogea VENICE: 12878 (dziewczyna pośrednia) Arktogea TSUNAMI: 12952 (dziewczyna Championów /to było chore...) pzdr Quote
Cyraneczka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Słuchajcie, to ten czy ta z nas, który/a wygra jakąkolwiek klasę stawia wszystkim po naleśniku z taką zieloną plazmą z budki od tej miłej pani, która na każej wystawie sprzedaje naleśniki z taką zieloną plazmą ;-) My tak: CERBER Husky Team: 12695 (koleś szczeniak) CHIMERA Husky Team: 12812 (dziewczyna szczeniak) Arktogea VENICE: 12878 (dziewczyna pośrednia) Arktogea TSUNAMI: 12952 (dziewczyna Championów /to było chore...) Chore to by było, jakbyś Herę do otwartej zgłosił :evil_lol: My generalnie też mamy delikatnie mówiąc "mocno obsadzoną iliściowo staweczke". Quote
sh_maniak Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 [LEFT]Ja byłam pewna, że będę mieć najliczniejszą obsadzoną klase, taki pech od zawsze :diabloti: [/LEFT] Quote
flashka-g Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 no ja zapewne w jakiejs otwartej takze wystapie...tylko jeszcze nie wiem czy w psach czy sukach:roll: Quote
NigdyNigdy Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Oj narzekacie- jak ktoś nie chce mieć konkurencji, to jeździ tam, gdzie diabeł mówi dobranoc, a nie do Poznania :evil_lol: My w skłądzie tradycyjnym: Bursztynek - kl. weteranów psy Jagienka- kl. championów suki ;) Quote
sh_maniak Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ja nie narzekam, nastawiałam się na 50, a tu tylko 42 :evil_lol: Quote
flashka-g Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 w sumie ja tez myslalam ze bedzie wiecej:)) ale co za roznica czy wiecej czy mniej...psy tak bedą tak z niezłą klasą:) Quote
Cyraneczka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Generalnie jest usredniona staweczka ilościowo, tylko użytki mają się z czego cieszyć ;). A poza tym ilości są mniej więcej jak na innych wystawach tej rangi ;). jakość myślę, że też będzie podobna. Quote
flashka-g Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 no jak jakis z uzytkow jest championem juz...to jak wygra to nastepny championat do kompletu:) tak mysle ze najwicej psow to tak z Polski;) w koncu tez mamy czym sie pochwalic:) Quote
Cyraneczka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Też tak myślę, że pół na pół będzie ;). Wszyscy wyciągna, co mają najlepszego. Mam nadzieję, że nie dostaniemy zbiorowego, narodowego kopniaka w d..ę. Quote
flashka-g Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 przydałoby sie zeby chociaż jakis jeden Polak potem musiał coś postawić na oblanie sukcesu:razz: ja wystepuje pod barwami innego kraju tym razem wiec sie nie wliczam;) Quote
Cyraneczka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 przydałoby sie zeby chociaż jakis jeden Polak potem musiał coś postawić na oblanie sukcesu:razz: ja wystepuje pod barwami innego kraju tym razem wiec sie nie wliczam;) Sprytnie to sobie wymyśliłaś :diabloti: To może ustalimy, ze wygrywa handler i to on stawia wszystkim... żeby nie było, ze psy po znajomości wygrały :evil_lol: Quote
flashka-g Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ja wiem ze... LESHAN de Ciukci- młodziez Ebonyshadow`n`Shapali DRAGON- posrednia KASDAN DE CIUKCI- otwarta SHAPALI DE CIUKCI- championy Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA- pośrednia PENNYROYAL TEA Fortunatus- otwarta Quote
Recommended Posts