Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malvina napisał(a):
My też mamy potwierdzenie i numerek 12885;) Dla tych co nie dostali jeszcze potwierdzenia to husky będą na 49 ringu w hali 7 przy wejsciu zachodnim

Co masz juz zgłoszenie ? !
Kiedy otrzymałaś ? A może większość już ma...

Posted

My też mamy potwierdzenie i numerek 12885;-) Dla tych co nie dostali jeszcze potwierdzenia to husky będą na 49 ringu w hali 7 przy wejsciu zachodnim

OOO to super ;)) Ja się z tego cieszę, bo hokki będą w hali obok w 16. I Będę miała blisko, znaczy się ze chyba "szpiczaste" będą w miarę obok siebie porozstawiane ;)

Ps. A czy Ewa nie mogła by zdradzić przynajmnniej na razie stawek ilościowych ;) Skoro są potwierdzenia, to znaczy ze ilosci już policzone w rasach ;)

A zważywszy na to ze moje hokki, ktore w katalogu są mają numerki 12218 i 12219 to miedzy hokkami a SH jest ponad 600 psów!

Posted

ewaka napisał(a):

Ps. A czy Ewa nie mogła by zdradzić przynajmnniej na razie stawek ilościowych ;) Skoro są potwierdzenia, to znaczy ze ilosci już policzone w rasach ;)

Jasne że bedę mogła ale dopiero w przyszłym tygodniu.
Moge powiedziec na razie ze Husky jest 266 :evil_lol:

Posted

hej
ja moge powiedziec, ze suk w szczeniakach jest 15, a suk w klasie posredniej 23 :p ( jezeli czego nie pomieszałam :))
wiecej nie powiem :eviltong: bo lubie jak na gg się do mnie dużo osób odzywa :cool3:

Posted

hej
ja moge powiedziec, ze suk w szczeniakach jest 15, a suk w klasie posredniej 23 :p ( jezeli czego nie pomieszałam :))
wiecej nie powiem :eviltong: bo lubie jak na gg się do mnie dużo osób odzywa :cool3:

co tak wybiórczo :cool3: a suczek w młodzieży????

Posted

Cyraneczka napisał(a):
co tak wybiórczo :cool3: a suczek w młodzieży????

No właśnie, ale poki co....możemy sami pokombinować
Dzisiaj dostaliśmy numerki :multi:

psy klasa szczeniąt Hawk Seven Heaven - numer 12698
suki klasa młodzieży Miss Shayane Eskimoski Domek - numer 12847

Posted

Malta-GD napisał(a):
a kiedy jest? <tzn. którego dnia wystawy??> i o której? bo jak w sobote albo w niedziele no to będę NAPEWNO UWIEEELBIAM HASZCCZAKI :*:)

haszczaczki są w czwartek
Zapraszamy

Posted

Słuchajcie, to ten czy ta z nas, który/a wygra jakąkolwiek klasę stawia wszystkim po naleśniku z taką zieloną plazmą z budki od tej miłej pani, która na każej wystawie sprzedaje naleśniki z taką zieloną plazmą ;-)

My tak:
CERBER Husky Team: 12695 (koleś szczeniak)
CHIMERA Husky Team: 12812 (dziewczyna szczeniak)
Arktogea VENICE: 12878 (dziewczyna pośrednia)
Arktogea TSUNAMI: 12952 (dziewczyna Championów /to było chore...)

pzdr

Posted

Słuchajcie, to ten czy ta z nas, który/a wygra jakąkolwiek klasę stawia wszystkim po naleśniku z taką zieloną plazmą z budki od tej miłej pani, która na każej wystawie sprzedaje naleśniki z taką zieloną plazmą ;-)

My tak:
CERBER Husky Team: 12695 (koleś szczeniak)
CHIMERA Husky Team: 12812 (dziewczyna szczeniak)
Arktogea VENICE: 12878 (dziewczyna pośrednia)
Arktogea TSUNAMI: 12952 (dziewczyna Championów /to było chore...)

Chore to by było, jakbyś Herę do otwartej zgłosił :evil_lol:

My generalnie też mamy delikatnie mówiąc "mocno obsadzoną iliściowo staweczke".

Posted

Oj narzekacie- jak ktoś nie chce mieć konkurencji, to jeździ tam, gdzie diabeł mówi dobranoc, a nie do Poznania :evil_lol:
My w skłądzie tradycyjnym:
Bursztynek - kl. weteranów psy
Jagienka- kl. championów suki ;)

Posted

Generalnie jest usredniona staweczka ilościowo, tylko użytki mają się z czego cieszyć ;). A poza tym ilości są mniej więcej jak na innych wystawach tej rangi ;). jakość myślę, że też będzie podobna.

Posted

przydałoby sie zeby chociaż jakis jeden Polak potem musiał coś postawić na oblanie sukcesu:razz:

ja wystepuje pod barwami innego kraju tym razem wiec sie nie wliczam;)

Sprytnie to sobie wymyśliłaś :diabloti:
To może ustalimy, ze wygrywa handler i to on stawia wszystkim... żeby nie było, ze psy po znajomości wygrały :evil_lol:

Posted

ja wiem ze...
LESHAN de Ciukci- młodziez
Ebonyshadow`n`Shapali DRAGON- posrednia
KASDAN DE CIUKCI- otwarta
SHAPALI DE CIUKCI- championy
Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA- pośrednia
PENNYROYAL TEA Fortunatus- otwarta