LOCZEK Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Hej! Twoja mała jest przesłodka:loveu: ! Ja też mam sunie od pani Tereni.Życze Ci świetnej zabawy na wystawach a co najważniejsze-wygranych. Quote
kalina. Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 kapka22 Twoja urodziła sie w lipcu?:p Quote
kapka22 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 w lipcu?? nie, no co ty... wtedy nie moglabym jej wziasc na swiatowke Sashka jest z maja:) Quote
kapka22 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 LOCZEK napisał(a):Hej! Twoja mała jest przesłodka:loveu: ! Ja też mam sunie od pani Tereni.Życze Ci świetnej zabawy na wystawach a co najważniejsze-wygranych. A jaka to sunia?? moze skojarze... Quote
LOCZEK Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='kapka22']A jaka to sunia?? moze skojarze... Moja sunia to PIĘKNA-często jestesmy na wystawach,więc może ,może.........;) www.dbarctic.prv.pl Quote
kapka22 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 hej:) tak kojarze:) no prosze jaki ten swiat mały:cool3: Quote
ktrebor Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 My się wybieramy z Buffi, co prawda jak znam nasze szczęście to dostanie cieczki :), na razie wystawa zapłacona i hotel też. Quote
zpr Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 ktrebor napisał(a):My się wybieramy z Buffi, co prawda jak znam nasze szczęście to dostanie cieczki :), na razie wystawa zapłacona i hotel też. A Buffi to co dokładnie? :roll: Quote
ktrebor Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Buffi to Baffi Luks Torpeda, zwna w domu "Herod babą", długonożna, krótkowłosa, ruda baba, o wspaniałym instynkcie aportowania i zerowym instynkcie macierzyńskim. Parę jej zdjęć można znaleźć TUTAJ Quote
basia Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Wczoraj dzwoniłam do organizatora potwierdzić zgłoszenia i rozmawiałam z bardzo miłą osóbką. Cos mi mówi, że jest to jedna z forumowych szpicomaniaczek, ale nie mam pewności. No i mam dylemat.... Z kim rozmawiałam??? :crazyeye: :roll: Quote
Nitor-Nivalis Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 basia napisał(a):Wczoraj dzwoniłam do organizatora potwierdzić zgłoszenia i rozmawiałam z bardzo miłą osóbką. Cos mi mówi, że jest to jedna z forumowych szpicomaniaczek, ale nie mam pewności. No i mam dylemat.... Z kim rozmawiałam??? :crazyeye: :roll: No to koniec Twoich dylematów - ze mną rozmawiałaś :) Quote
zpr Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 basia napisał(a):Wczoraj dzwoniłam do organizatora potwierdzić zgłoszenia i rozmawiałam z bardzo miłą osóbką. Cos mi mówi, że jest to jedna z forumowych szpicomaniaczek, ale nie mam pewności. No i mam dylemat.... Z kim rozmawiałam??? :crazyeye: :roll: Pewnie z Ewą vel Nitor Nivalis :lol: Quote
zpr Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 [quote name='basia']Wczoraj dzwoniłam do organizatora potwierdzić zgłoszenia i rozmawiałam z bardzo miłą osóbką. Cos mi mówi, że jest to jedna z forumowych szpicomaniaczek, ale nie mam pewności. No i mam dylemat.... Z kim rozmawiałam??? :crazyeye: :roll: Pewnie z Ewą vel Nitor Nivalis :lol: ps. Basiu a z którymi psiakami jedziecie do Poznania? Quote
basia Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 No to koniec Twoich dylematów - ze mną rozmawiałaś :smile: Pewnie z Ewą vel Nitor Nivalis :lol: Miło mi ;) Ewa zaskoczyła mnie tym, że od razu wiedziała o jakie psy chodzi. zpr - jadę z Katią i podhalanką :p Quote
Nitor-Nivalis Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 basia napisał(a):Miło mi ;) Ewa zaskoczyła mnie tym, że od razu wiedziała o jakie psy chodzi. zpr - jadę z Katią i podhalanką :p Staram sie pamietac wszytskie psiaki znajomych mi osób :) Quote
sh_maniak Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 W innych rasach widziałam, że juz są przecieki dotyczace ilościowych stawek w danych klasach, wiadomo juz coś w naszej rasie? :) Quote
flashka-g Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 no a z huskyh pracuja przy wystawie i wielka tajemnica:lol: tylko ze niektorzy juz je mieli w rekach ale sie nie chwala i nie dzielą. Z reszta na czasie ma byc plan sedziowania czy cos tedy na stronie poznania Quote
flashka-g Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 jezeli dobrze mnie dobiegly sluchy to husky sa w hali 3A czyli tam gdzie zawsze byl ring honorowy. Quote
piotrjan Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 flashka-g napisał(a):jezeli dobrze mnie dobiegly sluchy to husky sa w hali 3A czyli tam gdzie zawsze byl ring honorowy. pewno dlatego , aby na BISy miały bliżej Quote
flashka-g Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Bisy sa chyba w innej hali...tam gdzie rok temu były husky. Quote
piotrjan Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 flashka-g napisał(a):Bisy sa chyba w innej hali...tam gdzie rok temu były husky. Też dobrze . Przynajmniej wiadomo będzie gdzie szukać ringu honorowego . .....w razie czego , albo przynajmniej żeby popatrzeć . Quote
Savannah Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 flashka-g napisał(a):Z reszta na czasie ma byc plan sedziowania czy cos tedy na stronie poznania Plan za około 2 tygodnie Quote
fallada Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Witam :) Po dość długiej przerwie my również pojawimy się w Poznaniu, tak dla przypomnienia... :lol: . Potwierdzenie już mamy więc pozostało tylko odliczać dni :smokin: Quote
Malvina Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 My też mamy potwierdzenie i numerek 12885;) Dla tych co nie dostali jeszcze potwierdzenia to husky będą na 49 ringu w hali 7 przy wejsciu zachodnim Quote
Recommended Posts