Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LOCZEK napisał(a):
Hej! Twoja mała jest przesłodka:loveu: ! Ja też mam sunie od pani Tereni.Życze Ci świetnej zabawy na wystawach a co najważniejsze-wygranych.

A jaka to sunia?? moze skojarze...

Posted

ktrebor napisał(a):
My się wybieramy z Buffi, co prawda jak znam nasze szczęście to dostanie cieczki :), na razie wystawa zapłacona i hotel też.

A Buffi to co dokładnie? :roll:

Posted

Buffi to Baffi Luks Torpeda, zwna w domu "Herod babą", długonożna, krótkowłosa, ruda baba, o wspaniałym instynkcie aportowania i zerowym instynkcie macierzyńskim. Parę jej zdjęć można znaleźć TUTAJ

Posted

Wczoraj dzwoniłam do organizatora potwierdzić zgłoszenia i rozmawiałam z bardzo miłą osóbką. Cos mi mówi, że jest to jedna z forumowych szpicomaniaczek, ale nie mam pewności. No i mam dylemat.... Z kim rozmawiałam??? :crazyeye: :roll:

Posted

basia napisał(a):
Wczoraj dzwoniłam do organizatora potwierdzić zgłoszenia i rozmawiałam z bardzo miłą osóbką. Cos mi mówi, że jest to jedna z forumowych szpicomaniaczek, ale nie mam pewności. No i mam dylemat.... Z kim rozmawiałam??? :crazyeye: :roll:

No to koniec Twoich dylematów - ze mną rozmawiałaś :)

Posted

basia napisał(a):

Pewnie z Ewą vel Nitor Nivalis :lol:

Posted

[quote name='basia']Wczoraj dzwoniłam do organizatora potwierdzić zgłoszenia i rozmawiałam z bardzo miłą osóbką. Cos mi mówi, że jest to jedna z forumowych szpicomaniaczek, ale nie mam pewności. No i mam dylemat.... Z kim rozmawiałam??? :crazyeye: :roll:
ps. Basiu a z którymi psiakami jedziecie do Poznania?

Posted

No to koniec Twoich dylematów - ze mną rozmawiałaś :smile:

Miło mi ;) Ewa zaskoczyła mnie tym, że od razu wiedziała o jakie psy chodzi.
zpr - jadę z Katią i podhalanką :p

• 1 month later...
Posted

no a z huskyh pracuja przy wystawie i wielka tajemnica:lol: tylko ze niektorzy juz je mieli w rekach ale sie nie chwala i nie dzielą. Z reszta na czasie ma byc plan sedziowania czy cos tedy na stronie poznania

Posted

flashka-g napisał(a):
Bisy sa chyba w innej hali...tam gdzie rok temu były husky.

Też dobrze . Przynajmniej wiadomo będzie gdzie szukać ringu honorowego . .....w razie czego , albo przynajmniej żeby popatrzeć .

Posted

Witam :)
Po dość długiej przerwie my również pojawimy się w Poznaniu, tak dla przypomnienia... :lol: . Potwierdzenie już mamy więc pozostało tylko odliczać dni :smokin: