flashka-g Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 ja w prawdzie jeszcze bez psa, ale przy ringach haszczaków mnie nie zabraknie;) Quote
Śnieżna-Rakieta Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ja też być może. :roll: A ty Monika się wybierasz? Quote
zpr Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Śnieżna-Rakieta napisał(a):Ja też być może. :roll: A ty Monika się wybierasz? No pewnie pojadę, planuję być w czwartek, piątek i na finałach. ;) Quote
LOCZEK Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Ja również wybieram sie na światówke z DONĄ I QUEENI.Mam nadzieje,że będzie panować iście sielankowa atmosfera!?:razz::lol: Quote
zpr Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 LOCZEK napisał(a):Ja również wybieram sie na światówke z DONĄ I QUEENI.Mam nadzieje,że będzie panować iście sielankowa atmosfera!?:razz::lol: A mamy Cię! skarbie to ty??? :crazyeye: :loveu: Quote
LOCZEK Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Hejka! To ja w całej okazałości.Jak wiesz Loczek -to mój włos. POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!!:lol: Quote
jolka11 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Swietny masz podpis Loczek. To motto powinno wisieć na wejściu każdej wystawy .:lol: Quote
zpr Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='LOCZEK']Hejka! To ja w całej okazałości.Jak wiesz Loczek -to mój włos. POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!!:lol: No fakt, cieszę się, że jestes tutaj :multi: Quote
LOCZEK Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Ja też sie ciesze że dotarłam do Was mili:multi: A wystawy bądż co bądż narazie odbywają sie w scenerii tylko rywalizacji:mad: .Warto czasami sie tylko uśmiechnąć :lol: po to żeby dodać otuchy innym(mniej czy więcej zestresowanym) Można podać łuczek kawki lub ciasteczka(no chyba że ktoś odmówi)Ja osobiście życze każdemu dobrej zabawy i tak miłych współtowarzyszy wystaw jakich ja do tej pory miałam i mam.DZIĘKI!!!!!:loveu: Quote
zpr Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='LOCZEK']Ja też sie ciesze że dotarłam do Was mili:multi: A wystawy bądż co bądż narazie odbywają sie w scenerii tylko rywalizacji:mad: .Warto czasami sie tylko uśmiechnąć :lol: po to żeby dodać otuchy innym(mniej czy więcej zestresowanym) Można podać łuczek kawki lub ciasteczka(no chyba że ktoś odmówi)Ja osobiście życze każdemu dobrej zabawy i tak miłych współtowarzyszy wystaw jakich ja do tej pory miałam i mam.DZIĘKI!!!!!:loveu: No fakt Beatki kawka i ciacho sama słodycz - polecam!!! :loveu: Quote
Cyraneczka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='LOCZEK']Hejka! To ja w całej okazałości.Jak wiesz Loczek -to mój włos. POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!!:lol: No, ja też za nic zdemaskować LOCZKA nie mogłam :cool1: Do głowy mi nie przyszło :oops: Witamy zatem w naszym gronie!!! Quote
Cyraneczka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 My sie wybieramy z PUMĄ i TRAJANEM. Ale Arktogea będzie całą KUPĄ mam nadzieję ;) Quote
Nitor-Nivalis Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Witamy Witamy :) No i my będziemy :) Plan sędziowania bedzie dostepny na stronie www, wiec stawki ilosciowe będą znane. :) Quote
Cyraneczka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Jak to jest dokładnie z tą "suką i potomstwem" i "reproduktorem i potomstwem"?? Nigdzie nie ma informacji jak to rozumieć. Na klubówce można wystawiać same dzieciaki i suki i reproduktora, bez udziału tych ostatnich. Czy gdzieś jest do tego regulamin?? Quote
galadria Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 My również będziemy z Davusiem w kl młodzieży. Quote
NigdyNigdy Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 I my się wybieramy- w postaci trio, jak zwykle. :-) Hodowla futerka rozpoczęta ;) Quote
zpr Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 NigdyNigdy napisał(a):I my się wybieramy- w postaci trio, jak zwykle. :-) Hodowla futerka rozpoczęta ;) Ha fajnie to nazwałaś "hodowla futerka rozpoczęta" podoba mi się! Kasiu będziesz we Wrocławiu? Quote
NigdyNigdy Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 zpr napisał(a):Ha fajnie to nazwałaś "hodowla futerka rozpoczęta" podoba mi się! No, bo zaczynamy od zera- jak ze świeżo posianym trawnikiem ;) Podłoże oczyszczone i spulchnione- teraz tylko nawozić i podlewać :razz: zpr napisał(a):Kasiu będziesz we Wrocławiu? Niestetynie- na razie bierzemy sobie na wstrzymanie :-) Quote
zpr Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='NigdyNigdy'] No, bo zaczynamy od zera- jak ze świeżo posianym trawnikiem ;) Podłoże oczyszczone i spulchnione- teraz tylko nawozić i podlewać :razz: No i znowu mi sie podoba, skąd Ty bierzesz takie "superanckie określenia"? :crazyeye: Quote
Nitor-Nivalis Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Cyraneczka']Jak to jest dokładnie z tą "suką i potomstwem" i "reproduktorem i potomstwem"?? Nigdzie nie ma informacji jak to rozumieć. Na klubówce można wystawiać same dzieciaki i suki i reproduktora, bez udziału tych ostatnich. Czy gdzieś jest do tego regulamin?? Wg regulaminu wystaw FCI ze strony www.fci.be - Progeny Class/Competition : a sire or dam with minimum three and maximum five of his/her progeny (first generation, sons/daughters). Na stronie world dog show mozesz przeczytać dokladne opisy tych dwoch konkurencji Najlepszy Reproduktor i jego potomstwo/Najlepsza Suka Hodowlana i jej potomstwo W konkurencji startuje reproduktor lub suka hodowlana z minimum 3, a maksimum 5 potomstwa obydwu płci, (obowiązuje pierwszy stopień pokrewieństwa, a więc synowie i córki). Aby pies mógł być zgłoszony do tej konkurencji, musi także być zgłoszony indywidualnie do jednej z klas obowiązkowych. W praktyce oznacza to tyle ze aby zglosic suke czy psa do tych dwoch konkurencji, nalezy zglosic suke badz reproduktora z potomstwem. Wystawa Światowa to nie wystawa klubowa - najwazniejszy jest regulamin. Quote
Recommended Posts