blue.berry Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 ale przystojniak:) taki chudziak jak moj Grendel (my trzymamy niska wage bo dysplazja) piękna piękna paszcza.... ja tez poprosze o numer konta dobrze by bylo rowniez zastanowic sie co z ta brodawka pod okiem. moze ona jets do wyciecia? wtedy warto by bylo sie zastanowic czy nie zrobic tego w jednym uspieniu razem z kastracja?? Quote
mosii Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Dziś zawoże Tulinka do lecznicy a jutro rano kastracja:) Quote
Benia-b Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Aj:cool1:. No cóz, może kiedy utraci męskość jego charakterek się chociaż troszkę zmieni...mam taką cichą nadzieję... W górę Tulinku!! Quote
mosii Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 bardzo dziękuje za pomoc i prosze o jeszcze;) kastracja to koszt do 200zł usunięcie tego guzka pod okiem 30zł + badanie histopatologiczne tego czegoś 30zł. Doktorowi sie dziś bardzo to nie podobało:( jest podejrzenie, że to czerniak. a Tuliś bardzo fajny facet z charakterem, doszlismy do porozumienia, to pies dla konesera rasy i osoby która potrafi i lubi pracowac z dużymi molosami. Quote
Patia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Trzymamy z całych sił ! Mosii , pisz na bieżąco ile pieniędzy brakuje , na razie widzę , że na już potrzeba ok 300 zł + nie wiem ile na rtg , lekarstwa itd. Quote
Moriaaa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 :thumbs::thumbs::thumbs:no to trzymam z całych sił!!! Quote
blue.berry Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 ja rowniez cieplo myślę i mocno trzymam kciuki. Quote
Benia-b Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Mosii- i jak chłopczyk? Napisz coś, bo mi kciuki zdrętwiały, od zaciskania;) Quote
mosii Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 już bezjajeczny;) wszystko poszło świetnie ale Tulinek został dziś jeszcze w szpitaliku, na wszelki wypadek, u doktora jest w domu i to wyraznie mu słuzy, jest grzeczniutki jak baranek:) zaraz wkleję fotki a teraz rachunek Quote
Benia-b Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 :multi:uffff-puściłam-dzielny chłopak:multi::multi: Quote
Benia-b Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 :crazyeye::crazyeye: Jaki abażur.. A wiadomo co to była za narośl na oku? Quote
mosii Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Benia-b napisał(a):A wiadomo co to była za narośl na oku? wyglądało to na tłuszczaka (?) nic grozniego, zrezygnowaliśmy z wysyłania tego na badania. Quote
Benia-b Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Na pewno szybko sie zagoi i Tuliś widocznośc poprawi:evil_lol: Quote
Benia-b Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Łomatko!!!!! tyle moja chudzinka ważyła, jak miała kilka miesięcy....:mad::mad:. ..a on naprawdę taki chudy, czy po prostu takiej budowy? Quote
Patia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Z tym talerzem to będziesz Mosii odbierać dodatkowe programy telewizyjne jak już Tuliś do Ciebie wróci:evil_lol: Dobrze , że to przy oku niegroźne. Mosii - dziękujemy za opiekę nad Tulinkiem :loveu: Quote
kiwi Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 mosii, ale zafundowalas miednice tulinowi :roflt: o rany na przyszlosc ostrzegaj ze zdjecia moga wywolac atak histerii :lol: swoja droga biedny tulinek, chudzinka... a co do grzecznosci to nic dziwnego, pewnie tulin sie boi ze jak jeszcze niegrzeczny bedzie to cos mu jeszcze doktor utnie;) Quote
Recommended Posts