rebellia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 moze ktoś chce takiegoooo doooogaaaaa? hops! Quote
Neris Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Mosii, a Tuliś został zdiagnozowany? Może coś mnie ominęło, bo pamiętam tylko informację że przestał chodzić. Quote
kiwi Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 co z nozkami tulinka? mosii widzial go lekarz? Quote
AniaB Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 mosii zajeta bordozką z Sosnowca:eviltong: Quote
rebellia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 podnosze [monika nie bardzo ma dostep do netu Quote
AgaiTheta Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Mosii - Tulin na allegro: AUKCJA Kliknij czy ok? Quote
mosii Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Aguniu bardzo dziekuję :buzi: tylko mam prosbe, napisz w tytule dog de boreaux, ludzie czasem wpisują rasę w wyszukiwarkę......... Quote
mosii Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 kiwi napisał(a):co z nozkami tulinka? mosii widzial go lekarz? oczywiscie, Tulin jest kochanym pacjentem zgodnie z poradą Beni zamówiłam dla Tulina - lek na odbudowe chrząstki, dla koni- Bonharen, dziś mamy pierwszy zastrzyk- lek potwornie drogi za jedną ampułkę 20ml zapłaciłam 270zł:crazyeye: a musi wybrać conajmniej 3 zastrzyki w odstepach tygodniowych. czekam jeszcze na wynik rtg kręgosłupa, czy to nie jest jakieś zwyrodnienie, ale raczej wszyscy stawiaja na dysplazję... natomiast bardzo pomagaja mu masaże, jaką ma wtedy mine:p Quote
doddy Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Mosii a Bonharen zamawiałaś w PL czy w Czechach? Ta ampułka 20ml nie starczy Ci na cała kuracje? Normalnie starcza na 2-3 psy taka ilość. Quote
mosii Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 oczywiście miałam na mysli 2 ml przepraszam niestety nie miałam dojścia do Czech w tym tyg i musiałam wziac Bayerowski Hyonate Quote
AgaiTheta Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 .... a cicia Aga będzie ich odwiedzać :multi: :multi: :multi: mosii jak ja Cię dorwę :loveu: Quote
boksiedwa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='mosii']Tulin jedzie do domku razem z Bunią :D:D:D super :multi: Mossi ta pani jest z Gdańska to może mogła by pomóc innej biduli dojechać do Częstochowy, jak będzie po psiaki do Ciebie jechała? zobacz temat http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29016&page=24 Quote
AniaB Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 no mosii nieładnie - nic nam nie mówisz, a tu takie zmiany na super lepsze!!! :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
mosii Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 no gdzie te kciuki???????? Tulis w sobotę ma odwiedziny :D:D Quote
andzia69 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 quote=mosii;2248015]Tulin jedzie do domku razem z Bunią :D:D:D[/quote] mosii - oświeć mnie bo za dużo mam na głowie - z jaką Bunią :crazyeye::crazyeye: do jakiego domku????? ja jakoś cichociemna jestem bo nie nadążam :oops: Quote
boksiedwa Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 andzia69 napisał(a):quote=mosii;2248015]Tulin jedzie do domku razem z Bunią :D:D:D mosii - oświeć mnie bo za dużo mam na głowie - z jaką Bunią :crazyeye::crazyeye: do jakiego domku????? ja jakoś cichociemna jestem bo nie nadążam :oops: Bunia to bida boksia z Elbląga, którą wyratowała Aga i Theta a Mossi przygarnęła na tymczas :lol: Quote
rebellia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 PS Monika prosi o jedno :D że jest Mosii nie Mossi ;) Trzymać kciukasy za Tuliniastego, bo to może być dla niego ogromna szansa... Quote
Recommended Posts