Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny pies dzis przyprowadzony przez swojego pana do schronu,z przyczyn rodzinnych pan nie może się nim dłuzej zajmowac:(jesli w ciągu tygodnia nie znajdzie się chętny do adopcji psiaka własciciel chce go uspic.zgodził się przez tydzien odwlec decyzję o eutanazji,i mamy tyle tyko czasu aby znalezc mu nowy dom.Pies jest łagodny ,wychowany z dzieckiem i kotami ma 5 lat

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już napisałam do pana Marcina z Bełchatowa , który własnie wyprowadził się z żoną od rodziców . W rodzinnym domu został piesek - bokser i pan Marcin tęskni za psim towarzystwem. Nie wiem czy nadal chce bordoga , czekam na odpowiedź , pan Marcin mieszka w dużym mieszkaniu, w bloku.

Posted

no na tymczas, piekny pies ale w odpowiedzialne rece, adopcja pod kontrolą
ale decyzje muszą zapaść natychmiast, czy mam jechac jutro do schronu? i z kim sie w tej sprawie kontaktowac aby mi wydali psa bez problemów?

Posted

ok
ponieważ nie gwarantuję jutro swojej dyspozycyjnosci, czy znalazłby sie ktos na miejscu kto załatwiłby wszystko? czy pies przebywa w schronisku czy jeszcze u własciciela?

Posted

Pies jest chyba jeszcze u właściciela. Spróbuję rano złapać dziewczyny i ustalić czy będą mogły zająć się sprawą. Ja jutro nie dam rady jechać do schroniska. Mosii o której będziesz w Łodzi?

Posted

nie wiem jeszcze, moge być w każdej chwili, ale z odebraniem psa nie bede miała problemów.

ja już musze znikac ale podaję mój tel 887 055 487

dajcie proszę znać a ja rano bede dzwonić do Moriii

Posted

Ja marzę o takim powiedzcie jak przekonac rodzinę ze on nie połknie nikogo w całosci:(:(
nie wiem czy można go dac na forum bokserów?czy jest jakies forum dogów?

Posted

Mosii zaraz jak go przechwycisz w swe ręce to mi kamień spadnie z serca , napisz od razu czy czegoś nie potrzebujesz , jak przeczytałam , że zaniedbany a jeszcze widzę na zdjęciu , że przestraszona smutna minka to ....
On ma pięć lat , to połowa (jak nie więcej) jego życia
ta druga połowa musi być szczęśliwa.