Kika Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Nie jest to chyba najlepszy pomysł, wiemy co potrafi dziać się wokół domu, czy na spacerach.A na wystawie............. Faktem jest ,że nasze sunie, a my z nimi ,mamy trochę utrudniony żywot wystawowy, ale tak chcemy. Dlatego najlepiej jak to "nieszczęście "przypada między sezonami.Mój kłopot to trudny do ocenienia jeszcze okres pomiędzy cieczkami- jak to u młodych suczek. Pozdrawiam Kika Quote
Flaire Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Nie jest to chyba najlepszy pomysł, wiemy co potrafi dziać się wokół domu, czy na spacerach.A na wystawie.............Nie wiem, czy to była odpowiedź na mój post, ale jeśli tak, to podkreślam jeszcze raz: w USA na wystawach NIC się nie dzieje jeśli chodzi o te suki z cieczką. Wystawa to nie spacer. Psy są albo krótko trzymane na ringówkach, albo w kojcach. Wszyscy są przyzwyczajeni, że będą suki z cieczką i nic specjalnego się nie dzieje. Nikomu by do głowy nie przyszło, żeby nie wystawiać suki z cieczką, ani że to może komukolwiek przeszkodzić. Można by snuć przypuszczenia, dlaczego taka różnica zdań? Powodów jest chyba wiele, ale jednym z nim jest na pewno podejście i oczekiwania wystawców. Czyli: tu w Polsce, regulamin i wystawcy zakładają, że będzie problem. A tam, że go nie będzie - więc go nie ma. Quote
nice_girl Posted December 12, 2003 Author Posted December 12, 2003 nice_girl- mam ten sam problem , co Ty - razem raźniej. :wink: :wink: Może się nam uda .Tylko u nas chodzi już o drugą cieczkę, która nie może sie zdecydować. pozdrawiam Kika To trzymam kciuki tez za Twoją :wink: Quote
Katarzyna Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 No to się spotkamy:) Gucci ma teraz cieczkę, a my dostajemy już szału :(:( Quote
ursus Posted December 16, 2003 Posted December 16, 2003 To prawda,że rózne psy mają rózny temperament i wtych sprawach tez.........ale jak mój reproduktor spotyka sukę to zaraz ja pod ogonem sprawdza.......... ale jeśli czuje z daleka dezodorant suczy to juz sprawdzać nie musi !! ON JUZ WIE !! ze ta ma cieczke :lol: Quote
Recommended Posts