Lambi Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 blaira napisał(a):Ja wlasnie rezerwowalam dzis pokoj 2 osobowy w pensjonacie niedaleko od Poznania(ok 50km) przyjmuja z psem :) Dla osob chetnych moge podac cene i namiary na priv :) Dzięki Blaira, tylko ja jestem niezmotoryzowana i postaram się jeszcze coś poszukać bliżej. Ale dzięki:lol: Quote
tufi Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Pokoj 5-os zarezerwowany juz, wolny jest ten 3-osobowy i 2 miejsca w pok. 4-osobowym. Na dzis zgloszonych jest 85 bulli standardowych i 67 miniaturowych - a tu jeszcze jakies 6 dni przyjmowania zgloszen :) Quote
Patka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 oooo :crazyeye: matko ale stawka my chcemy wrócić tego samego dnia ... Quote
Asztir Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 My jesteśmy zapisani tutaj: http://www.kaskada.poznan.emeteor.pl/ za psa 10zł dodatkowo wiem, że są jeszcze miejsca wolne :) Quote
Kati Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ja cos czuje, ze noc bede musiala spedzic w samochodzie Quote
tufi Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Jesli ktos szuka noclegu, to dobrym pomyslem jest tez wynajecie calego mieszkania na zalozmy tydzien. Poznan ma sporo targow i w zwiazku z tym agencje nieruchomosci itp. wyspecjalizowaly sie rowniez w wynajmowaniu mieszkan na krotkie terminy. Wiem, ze co najmniej jedna grupa juz tak zrobila. Quote
magia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 jest w poznaniu jakies pole namiotowe?? W prawdzie bedize to listopad ale cieply spiworek ciepla pizamka i moze byc :) my tylko poogladac chcemy, a miejsca w hotelu juz pewnie nie znajdziemy :) Quote
blaira Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Magia to co moge wam doradzic to podzwoncie po akademikach bo tam powinny byc miejsca wolne, gdyz z psami nie przyjmuja ;-) Quote
magia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 oo swietny pomysl. W akademikach chyba nie trzeba jakos bardzo wczesnie miejsc rezerwowac? Quote
blaira Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Magia , ja bym na wszelki wypadek rezerwowala;) Quote
Mikołaj Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Witamy hodowców oraz właścicieli reproduktorów ! Przedstawiamy informacje o możliwości zamówienia ogłoszenia w katalogu reklamowym polskich hodowli ras typu bull przygotowywanym na Wystawę Światową Biuletym będzie rozdawany ( gratis - podczas wystawy ) wystawcom tych ras i wszystkim zainteresowanym osobom. Przedkładany przez nas projekt wydania odrębnego informatora wyłącznie o polskich hodowlach terrierów typu bull odpowiada na potrzeby hodowców: Chcemy, aby informacje o prezentujących się hodowlach dotarły do jak naszerszego kręgu potencjalnych zainteresowanych w kraju i za granicą. Chcemy przedstawić zagranicznym gościom swoje dokonania i zachęcić ich do współpracy, a Wystawa Światowa to wyjątkowa ku temu okazja. Inicjatorzy wydawnictwa uprzedają, iż wydanie katalogu jest uzależnione od odpowiedniej liczby zgloszeń ( zgodnie z wymaganiami drukarni ). Materiały ogłoszeniowe prosimy kierować na adres: Kontakt: ( w celu bliższych informacji ) Magdalena Kamińska i Bogdan Różański dynastia.bulli@poczta.onet.pl Poznań, ul. Zagrodnicza 27a Tel. 0-61 82 89 568 0-507 155 666 0-506 088 270 http://www.dynastiabulli.com/ Wpłaty można kierować na konto: Kamińska Magdalena Bank Millennium S.A. O/Pń nr 29116022020000000068979601 Wymagania techniczne: Warto zaprojektować sobie całą reklamę wraz z tekstem, tak, aby słuzyła do podgladu. Sam obrazek powinien być w dobrej rozdzielczości ( przynajmniej 300x300 pikseli ). Całość, czyli tekst wraz z obrazkiem powinny się zmieścić na stronie A5 lub jej połowie. Przygotowanie materiałów - tutaj wiele szczegółów dla bardziej wtajemniczonych: http://altacarya.com/przygotowanie_materialu.pdf Prosimy o dostarczanie materiałów w postaci plików: zamkniętych 300DPI, CMYK, zaznaczone linie cięcia: • PDF, PS,• w ostateczności TIFF lub PSD, otwartych:• QuarkXPress (Mac), • FreeHand (Mac), • Illustrator (Mac / PC), • InDesign (Mac wersja do CS włącznie / PC wersja do CS2 włącznie), • CorelDRAW (PC wersja do 12 włącznie).Wszystkie prace powinny uwzględniać minimum 3mm spadu. UWAGA !!! W przypadku prac amatorskich tolerowany będzie najpopularniejszy format JPEG ( min. 300 DPI ). Konieczne jest , aby wszystkie litery zmienione były na "krzywe" - ma to ułatwić prawidłowe ich odczytanie w drukarni. Termin do wysłania: 1 TYDZIEŃ Koszt: Spodziewany koszt ogłoszenia: A5 - 200 PLN 1/2 A5 - 100 PLN Inne wymagania: Warunkiem przyjęcia ogłoszenia do druku jest przesłanie wraz z płytką kopii dowodu wpłaty odpowiedniej kwoty ( w zależności od wybranej wielkości ogłoszenia ) oraz podanie dokładnego adresu nadawcy ewentualnie nr konta bankowego lub nr telefonu - bowiem w przypadku, gdyby nie doszło do druku biuletynu p. Różański odeśle pieniądze pod wskazany przez nadawcę adres. -------------------------------------------------------------------------------- Prosimy o przekazanie tych informacji innym osobom ( koniecznie TYLKO WARTYM POLECENIA ) będącym potencjalnie zainteresowanymi akcją reklamową. Pozdrawiamy. Magdalena Kamińska, Bogdan Różański, Joanna Chmielecka, Mirosław Janasz Quote
Recommended Posts