Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

Posted

Maalwi napisał(a):

A tak na marginesie to ta szkoła mnie zabija umiaru nie maja...
9 lekcji od 8,00 do 16,30 w tym 3 Wf :shake: Masakra :roll:
Szkoda by mi było Bibi , no ale jak ja z domu wychodzę to mój tata jesczze śpi a wychodzi po 9 a mama wraca około 16 wiec jest Bibi długo sama no ale zawsze lepiej niż od 8 do 17...

Moja mama pracuje na zmiany i ma kolejno tydzień 3, tydzień 2 i tydzień 1, więc Mika przynajmniej jeden tydzień w miesiącu ma przes*ane, bo ja z nią wychodze o 6 (rodziców już nie ma, brat zaraz też wychodzi) i potem dopiero o 14/15 jak wrócę ze szkoły, albo mama z pracy. Niestety, takie jest życie ;) Tak to ktoś z nią jest i wyjdzie w środku dnia... Ale są przecież weekendy, święta, wakacje etc. i można sobie to odbić :D ale spotkałam się tu na dogo kiedyś z opinią, że "po co brać psa, jeśli ma 7h siedzieć sam w domu" :shake:
Skoczne fotki świetne :loveu: Uwielbiam takie zdjęcia w ruchu :D

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a mimo, że u nas jest babcia ciągle w domu to pies ma ją w .... jak nas nie ma to i tak idzie sobie spać, więc czy zostaje sam czy z babcią jest tak samo i różnicy mu to nie robi. Z babcią na łóżku się nie położy, nie pobawi itp to intensywnie leżakuje i czeka aż my przyjdziemy :D wiadomo jak drapie w drzwi to go wypuści, ale to są bardzo sporadyczne przypadki i to raczej chce do kotów i Sonii iść niż za potrzebą :)
a poza tym pies nie liczy czasu ile nas nie ma i nie wypomina nam tego, ale cieszy się, że już jesteśmy .

Posted

A u mnie nawet jak ktos w domu jest to od wielkieeego swieta wyjdzie mój tata na spacer bo siostra wraca późno a mama nigdy nie wyszła z Bibi.
Mówi,że sie boi ale tak serio to myslę,że to jej lenistwo.
W czwartek kolejny trening agility, nie moge sie doczekać :)

Posted

rashelek napisał(a):
ale spotkałam się tu na dogo kiedyś z opinią, że "po co brać psa, jeśli ma 7h siedzieć sam w domu" :shake:

gdyby tak było, to nie wiem, ile osób w ogóle miałoby psy ;)

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
No, no, ekstra tam macie miejsca na spacerki! :)

Nie wiedziałam, że w Gorzowie są aż tak pagórkowate tereny.

jest takie powiedzenie, że Gorzów jest jak Rzym - na 7 wzgórzach położony .... niepamiętam czy 7 ale chyba tak ;-)

Posted

Maalwi napisał(a):
Tak, byłam towarzysko, Kajusza, nie było tej smyczy :-(
Fajna wystawka, ale dobrze że nie zgłosiłam Bibi, sedzia wyraźnie preferował łyse psy... :roll:

ok, nie spieszy mi się tak bardzo :-)

Może jakby zobaczył Bibi to by zmienił preferencje ;-)

Posted

Maalwi napisał(a):
Tak, byłam towarzysko, Kajusza, nie było tej smyczy :-(
Fajna wystawka, ale dobrze że nie zgłosiłam Bibi, sedzia wyraźnie preferował łyse psy... :roll:

na moje oko to Bibi wygrałaby młodzież i może wtedy inaczej wygladałby wybór bob junior
bo sędzia nie tyle co preferował lyse a preferował ogonki w gorze a niestety ładne pp byly ale malo wesole w ten dzien :(

bob baby natomiast wziela suka pp, bo w porownaniu miala ogonek w gorze, a lysy piesek nie