Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

Posted

kalyna napisał(a):
no to teraz ja zaszaleję i napiszę, że ja i moja siostra mamy naturalna rude włosy :grin::grin:.

to w lesznie był Twoj naturalny kolor? wyglądałaś ślicznie :loveu:

magdabroy ja na epsach widziałam takie śliiiiczne Twoje zdjęcie :loveu:

Malwi :crazyeye: wow :crazyeye:
czasy się jednak zmieniają, za moich to było nie do pomyślenia żebym w Twoim wieku ufarbowała włosy ;) ze szkoły by mnie wywalili:diabloti:
jantar to bursztynowy kolor więc nic dziwnego że wyszła taka fajna marchewka ;)
"ciuchy" Bibi rewela! cudeńka szyje taks :loveu: tą w kwiatki to mi podkupiłaś :eviltong: śliczne naprawdę

Bibi to chyba na tych sznurówkach przytyła :D moje też kradną buty na bezczelu a Mila je znosi do kenela i potem jak wiadomo że czegoś nie ma to jest właśnie tam

http://s1096.photobucket.com/albums/g328/maalwi1/?action=view&current=Film0039.mp4 hahahhaha jakbym widziała Tessi!!

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w Lesznie nie miałam aż tak widocznych odrostów chyba...odrosty były moim naturalnym kolorem, ale jeszcze została farba, która nie chce się spłukać. Więc postanowiłam, że jak ładnie odrośnie to ścinam je i koniec :D i w sumie teraz to mam ładny kolorek po tym farbowaniu, bo one mi trochę ściemniały. Nie jest to typowy rudy, ale jak byłam mała to miałam wszystkie kolorki na głowie, nawet białe, czarne, czerwone, ogniste i to naturalne, ale już się wyrównały.

moja siostra to typowy rudzielec, konkretna marcheweczka.

i zawsze byłam porównywana do pipi lansztrung :lol:

**
ale narobiłaś zakupów dla Bibi :loveu: i jak jej pasują :loveu:

Posted

Maalwi napisał(a):
magdabroy, to mozliwe wogóle? zazwyczaj rude osoby maja oczy brązowe lub zielone nie widziałam nigdy nikogo niebieskookiego ;)

Dziewczynki jeszcze takiej nie widziałam :( Ale jak wcześniej pisałam, jak poznałam mojego męża, był rudy i ma niebieskie oczy :loveu: I mam nadzieję na taką dziewczynkę :)

Jaga. napisał(a):

A o którym zdjęciu mowa??

Posted

Jaga. napisał(a):

magdabroy napisał(a):
A o którym zdjęciu mowa??

Jaga. napisał(a):

A to zdjęcie nie jest czasem z dogo, a nie z epsów??

Jaga. napisał(a):
http://emaus.zgora.pl/zbor/foto_album/2011.06.19_Barcikowice/017.JPG to małe i kudłate to moja kuzyneczka maleńka ;) ruda niebieskooka - ruda po mamie a oka po tacie ;)
a więc życzę Ci takiej wymarzonej córeczki :)

Jaka śliczna księżniczka :loveu: Gdzie ona mieszka? Jadę ją porwać:evil_lol: Jest cudna :loveu: Właśnie taką chcę:loveu:

Posted

na pewno z epsów z działu zdjęcia nas samych czy jakoś tak ;) linka nie podam bo i tak dogo wykropkuje

Wiktoria mieszka w Zielonej Górze i jest taka ładna jak niedobra :diabloti: ostatnio rozrabiała i po kilkunastu zwróceniach uwagi tata w końcu nie wytrzymał i dał jej klapsa. Wika "i co myślisz że mnie to będzie bolało cały czas? poboli i przestanie. możesz mnie bić cały dzień a ja i tak będę to robić!"
mała ma niecałe 4 latka :eviltong:

Posted

Jaga. napisał(a):
na pewno z epsów z działu zdjęcia nas samych czy jakoś tak ;) linka nie podam bo i tak dogo wykropkuje

Rzeczywiście ;) Zapomniałam, że tam wrzuciłam też swoje zdjęcie :oops:
Jest tam też Twoje zdjęcie?

Jaga. napisał(a):
Wiktoria mieszka w Zielonej Górze i jest taka ładna jak niedobra :diabloti: ostatnio rozrabiała i po kilkunastu zwróceniach uwagi tata w końcu nie wytrzymał i dał jej klapsa. Wika "i co myślisz że mnie to będzie bolało cały czas? poboli i przestanie. możesz mnie bić cały dzień a ja i tak będę to robić!"

Chyba muszę zawitać do Zielonej Góry :evil_lol:
Bardzo mądra ta Wiktoria. I imię też ma śliczne :loveu:

Posted

darii_iia napisał(a):
A nawet jest okazja. Za tydzień w niedz. wystawa w Zielonej. :evil_lol:

Szkoda tylko, że do Zielonej mam na tą chwilę jakieś 800 km :( W PL będę za 3 tygodnie. Niestety w pierwszy weekend przyjadę, a w kolejny już będę wracać. Więc nawet żadnej wystawy nie zaliczę :(:(:( A chętnie bym na jakąś pojechała ;)

Posted

[quote name='Jaga.']na pewno z epsów z działu zdjęcia nas samych czy jakoś tak ;) linka nie podam bo i tak dogo wykropkuje

O jaa genialna!
No bo przecież rude są wredne :diabloti:
Ja prawdopodobnie będe na wystawce w zielonej masz moze adres tej dizecinki? :siara: :diabloti:

Bibi i jej klon
http://img198.imageshack.us/img198/2442/kjkyuyuyuyu.jpg

Posted

A my wczoraj byłyśmy znów na agility :p
wpadam z paroma fotkami
Strasznie mi się podoba nasza trenerka bo przed treningiem,żeby psy sie ogarnęły jeszcze robi podstawy PT :multi:

A tak na marginesie to ta szkoła mnie zabija umiaru nie maja...
9 lekcji od 8,00 do 16,30 w tym 3 Wf :shake: Masakra :roll:
Szkoda by mi było Bibi , no ale jak ja z domu wychodzę to mój tata jesczze śpi a wychodzi po 9 a mama wraca około 16 wiec jest Bibi długo sama no ale zawsze lepiej niż od 8 do 17...

Posted

Maalwi napisał(a):
A
Szkoda by mi było Bibi , no ale jak ja z domu wychodzę to mój tata jesczze śpi a wychodzi po 9 a mama wraca około 16 wiec jest Bibi długo sama no ale zawsze lepiej niż od 8 do 17...

nie przejmuj się, większość psów spędza tyle czasu w samotności :) ja teraz siedzę niemal 24 na dobę w domu i mam już dość, ale jutro mam rozmowę o pracę:evil_lol: i mam nadzieję, że Etna będzie musiała w końcu siedzieć pół dnia sama ;) wiem, że tego nie znosi, bo chyba ciągle ma lęk separacyjny, ale za coś muszę jej kupować żarcie, nie?! :lol:

Posted

[quote name='motyleqq']

Napisał Maalwi
A
nie przejmuj się, większość psów spędza tyle czasu w samotności :) ja teraz siedzę niemal 24 na dobę w domu i mam już dość, ale jutro mam rozmowę o pracę:evil_lol: i mam nadzieję, że Etna będzie musiała w końcu siedzieć pół dnia sama ;) wiem, że tego nie znosi, bo chyba ciągle ma lęk separacyjny, ale za coś muszę jej kupować żarcie, nie?! :lol:

Dokładnie. Tazzman siedzi sam od 7.30 do przynajmniej 16.30. Niestety takie zycie. ale któ mógłby sobie pozwolić na psa jesli nie miał on zostawac sam w domu? Mi "zal" Tazza dopiero jak wracam po pracy i znowu musze wyjsc :roll: