Maalwi Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 A tak zmieniajac temat...wczoraj nałozyłam na głowe - już poraz drugi, henne.wybrałam kolor Jantarowy...OCzekując ciut innego blądu niż mam... Za pierwszym razem nie było żadnych efektów...teraz są :D jestem [FONT=Verdana]Marchewką :diabloti: Lub Anią z Zielonego Wzgórza :mdleje: Ludzie mnie nie poznaja i zaczepiają sąsiedzi :eviltong: [/FONT] Quote
motyleqq Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 zrób warkocze i Ania z Zielonego Wzgórza jak malowana:lol: Quote
Kajusza Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 hahah ale kolorek :-) ja tez długi czas byłam rudzielcem... ciekawa jestem jak na żywo sie prezentuje :-) ps. opróznij skrzynkę ;-) Quote
Maalwi Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Hej, ładny kolor! :) hahha dzięki takiego isę w żadnym wypadku nie spodizewałam ! Kajusza napisał(a):hahah ale kolorek :-) ja tez długi czas byłam rudzielcem... ciekawa jestem jak na żywo sie prezentuje :-) ps. opróznij skrzynkę ;-) Juz opróżniona :) Ty w rudym? nie wyobrażam tak sobie Ciebie teraz masz fajną fryzurkę :) motyleqq napisał(a):zrób warkocze i Ania z Zielonego Wzgórza jak malowana:lol: No właśnie na drugiej fotce mam już warkocza , a jutor 2 zrobię sobie ;) Quote
motyleqq Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 no, ja już bardzo długo noszę rudości/czerwienie. wprawdzie w między czasie przez 3 miesiące miałam blond i przez jakiś czas czarne, ale ogień ciągle wraca :D Quote
Misia&Ruby Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Bardzo ładnie jest Ci w tym kolorze :) Quote
Kajusza Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 ja praktycznie całą szkołę średnią miałam ogniście czerwone włosy, na przemian z rudościami, od niedawna (jakieś może max 2lata) mam ciemne... rudy ciągnie, ale mnie obijało, że często trzeba farbować, bo rude szybko się spłukuje i płowieje, włosy mi wypadały .... w ciemnych farbuje co jakieś 2 miesiące i włosów od razu jaky więcej ;-) Quote
motyleqq Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Kajusza napisał(a):ja praktycznie całą szkołę średnią miałam ogniście czerwone włosy, na przemian z rudościami, od niedawna (jakieś może max 2lata) mam ciemne... rudy ciągnie, ale mnie obijało, że często trzeba farbować, bo rude szybko się spłukuje i płowieje, włosy mi wypadały .... w ciemnych farbuje co jakieś 2 miesiące i włosów od razu jaky więcej ;-) powiem Ci, że też do ostatniego farbowania wkurzałam się na to wypłukiwanie koloru... ale miesiąc temu użyłam nowej farby i cały czas mam super kolor :o a wcześniej robiły mi się takie żółtawe, strasznie brzydkie. mi najwięcej włosów wypadło gdy się pomalowałam na czarno, ale to chyba była wina farby, nie polecam więc firmy Sayoss, wypadło mi więcej włosów niż przez całe życie :D Quote
Kajusza Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 a jaką teraz farbujesz? mi służyły Garniera... ale i tak w brązach włosy mniej się niszczą (przynajmniej u mnie).... ale do rudości i tak kiedys pewnie wróce :-D Quote
Maalwi Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 a wg mnie henna jest fajna ( No, moze prócz tego,ze nigdy nie wiadomo jaki kolor z niej wyniknie ) bo to jest ziołowy preparat koloryzujący dzięki niemu włosy są miękkie błyszczace i z każdym użyciem grubsze! i to prawda, sprawdziło się w 100% Moja przyjaciólka nakłada sobie henne już z 6 raz a ma tak cudowne włosy jak moje x4 gęstością. Nie wspominając jakie sa wspaniałe w dotyku :) Quote
Maalwi Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 A ja zawsze marzyłam, by być ruda i co- hihiih nie sądziłam,że to realne ale moje włosy mająteraz odcień pomarańczu bardziej ;) mój ideał wygladu to długie rude włosy i piegi Ahh!!!! :loveu: No to jesczze moje włoski :diabloti: Bob mnie podpala :evil_lol: Tak to mniej więcej wyglada w świtle- I Bibuła po powrocie ze spaceru I niespodzianka filmiki http://s1096.photobucket.com/albums/g328/maalwi1/?action=view¤t=Film0033.mp4#!oZZ1QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs1096.photobucket.com%2Falbums%2Fg328%2Fmaalwi1%2F%3Faction%3Dview%26current%3DFilm0033.mp4 I Bibi podróżniczka :razz: http://s1096.photobucket.com/albums/g328/maalwi1/?action=view¤t=Film0039.mp4 Quote
motyleqq Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Kajusza napisał(a):a jaką teraz farbujesz? mi służyły Garniera... ale i tak w brązach włosy mniej się niszczą (przynajmniej u mnie).... ale do rudości i tak kiedys pewnie wróce :-D tą nową Wellaton w piance :) no niestety, ja po kilku latach farbowania zaczynam zauważać, że mi się włosy nieco zniszczyły, ale jeszcze nie jest źle ;) Quote
Misia&Ruby Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 http://s1096.photobucket.com/albums/...3DFilm0033.mp4 Haha, jak mało Bibci do szczęścia potrzeba :D Wystarczy but :lol: A jak nie śmiało go ciągnęła za sznurówkę. http://s1096.photobucket.com/albums/g328/maalwi1/?action=view¤t=Film0039.mp4 Normalnie jak bym swojego kota widziała :D Ona lubi się kłaść na różnych nowych ciekawych rzeczach :D Quote
kalyna Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 no to teraz ja zaszaleję i napiszę, że ja i moja siostra mamy naturalna rude włosy :grin::grin: ja zaczęłam farbować dopiero jak skończyłam 18 lat i wtedy poszłam w brązowe, tylko co farbowanie to miałam ciemniejsze i ostatnio przegięłam i wyszły mi prawie czarne...:evil_lol: no a teraz stwierdziłam, że wcale nie będę farbować i wracam do naturalnego.... ale jak ostatnio wracałam po wielkich trudach to mama powiedziała, że wyglądam jak wypłoch i powinnam je pofarbować :roll::roll: mam nadzieję, że znowu tego nie powie... Quote
FredziaFredzia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ja mam aktualnie czekoladę, robioną 2 dni temu. ;) Ale pod słońce wchodzi w lekki czerwień. Podoba mi się. ;) A moja siostra ma rude - i to takie, że ho-ho! Farbowane, bo swoje ma mysie. ;) Quote
*Magda* Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Kalyna to się jeszcze pomęczysz, żeby wrócić do swojego koloru i w większości przypadków naturalny kolor już nie będzie nigdy taki sam jak zanim zaczęłaś farbować. Ja uwielbiam rudy kolor, bądź odcienie miedzi :) Sama zresztą długo się farbowałam na miedziany (zdjęcie w profilu jakby ktoś chciał looknąć). Potam stwerdziłam, że czas powrócić do bardziej zbliżonego koloru do naturalnego. No i znowu od kilku miesięcy jestem blondynką :D A ja mam męża, który jak go poznałam był rudy :eviltong: Teraz mu włosy zjaśniały i jest blondynem. Ale mam nadzieję, że nasze dzieci będą rudę :p Marzy mi się ruda dziewczynka z niebieskimi oczkami :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Hej :) Wreszcie przejrzałam sobie całą Twoją galerię :cool3: Bibi jest prześliczna :loveu:Bardzo mi się podobają owłosione grzywki, mają w sobie coś ujmującego :loveu: Quote
Maalwi Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Kalyna właśnie w Lesznie zauważyłam jakie miałas cudne rude włosy! zazdrosczze! Czekoladowe włosy super ;) magdabroy, to mozliwe wogóle? zazwyczaj rude osoby maja oczy brązowe lub zielone nie widziałam nigdy nikogo niebieskookiego ;) A ja już wracam do dawnego koloru, hahaha pocieszyłam się jeden dizeń rudością i już coraz bardziej sa blod :D A do nas dziś doszły nowe ubranka Bibi :eviltong: Quote
Maalwi Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Hej :) Wreszcie przejrzałam sobie całą Twoją galerię :cool3: Bibi jest prześliczna :loveu:Bardzo mi się podobają owłosione grzywki, mają w sobie coś ujmującego :loveu: CAŁE 96 stron? No witam witam serdecznie w naszej galerii :) Fakt, grzywki długowłose takie są ;) Quote
motyleqq Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 fajne kolorki :) http://img853.imageshack.us/img853/1893/p1200293.jpg Quote
Ewa&Duffel Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Maalwi napisał(a):CAŁE 96 stron? No witam witam serdecznie w naszej galerii :) Fakt, grzywki długowłose takie są ;) Haha, u mnie to jest 239 stron :D Quote
Misia&Ruby Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Śliczne obróżki :) Szczególnie ta biało-czarna ;) Quote
Maalwi Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Wg mnie czarno biała najbardziej pasuje do BIbi ale wygodniejsza jest ta w kwiatki, zamówiłam do niej teraz smycz :D Bibi przytyła 0,5 kg od kad jest na wysokoenergetycznej karmie :multi: Quote
Recommended Posts