Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

Posted

to jest łatwo nauczyć - każ jej siedzieć, wystaw na wysokości pyszczka dłoń z pacami razem (jakbyś trzymała coś w 2-3 palcach) i te palce wysmaruj np. pasztetem, ona będzie chciała to zjeść, jak nie będzie chciała używać łapek to podnieś dłoń, że będzie chciała ją chwycić ... kilka powtórzen i zrozumie, że ma twoje palce chwycic swoimi przednimi łapkami i wylizac pasztet :-)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajusza napisał(a):
to jest łatwo nauczyć - każ jej siedzieć, wystaw na wysokości pyszczka dłoń z pacami razem (jakbyś trzymała coś w 2-3 palcach) i te palce wysmaruj np. pasztetem, ona będzie chciała to zjeść, jak nie będzie chciała używać łapek to podnieś dłoń, że będzie chciała ją chwycić ... kilka powtórzen i zrozumie, że ma twoje palce chwycic swoimi przednimi łapkami i wylizac pasztet :-)

Próbowałam, nie daje rady :( Bibi od razu doopcie podnosi :(

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale się napatrzyłam na grzywki!!!!! I pp i golaski, małe i duże... yorki i dog argentyński....

Pzdr.

Gdzie,gdzie?? na wystawce byłaś? :)

Posted

Maalwi napisał(a):
Próbowałam, nie daje rady :( Bibi od razu doopcie podnosi :(

to narazie niech podnosi, najważniejsze, żeby łapkami chwytała dłoń, jak juz to będzie robić to dłoń miej coraz niżej, to wtedy nie będzie duupki podnosić ;-)

Posted

Kajusza napisał(a):
to narazie niech podnosi, najważniejsze, żeby łapkami chwytała dłoń, jak juz to będzie robić to dłoń miej coraz niżej, to wtedy nie będzie duupki podnosić ;-)

łaptek tez nie podnosi zazwyczaj patrzy zahipnotyzowana na smakołyk :D

Posted

Niestety wszystko jest odwołane...
A tak nawiasem mówiąc ten rok będzie beznadziejny kończe 2x o 16 raz o 15, 14 i 13 ...
Byłam dziś z Bibi w zoologiku,żeby sobie sama wybrała karmę. Większością pogardziła,niektóre wypluła, Acana jej też nie przypasiła. Ona chyba tylko royale lubi, wybrała Royal dla psów 11-25 kg :eviltong: Kupiłysmy na razie próbkę na wage,zeby zobaczyc czy potem też będzie ją jeść.

Posted

[quote name='Kajusza']a co jest odwołane? ten pokaz sztuczek?

Maalwi - może w drugim semestrze zmienią plan ;-)[/QUOTE]

Tak :-(
miejmy nadzieję,ze zmienia!
A Bibi je ta karme aż mił otylk chrupanie słychać! :loveu:

Posted

a moge byc świnia i troszke pospamować?

[B]WAŻNA SPRAWA!!! Do adopcji Yorko- sznaucer!!! :evil_lol: [/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/213936-DO-ADOPCJI-YORKOSZNAUCER...i-inne-)-do-13.09-godz.-13.00?p=17561866#post17561866[/URL]

i przy okazji, taki bazarek jeszcze ;)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/213933-LITERATURA-szpiedzy-wojna-czasy-bezpieki-TANIO!-Do-12.09-godz.-17-00?p=17561960#post17561960[/URL]

Posted

Nikt prawie do nas nie zagląda , ale mimo to przybywam z fotkami! ;)
Dizś znów byłam na agility-czekałyśmy z darią i jesczze jdna osóbka na trening,ale okazało się ,że go nie było...
Kilka fotek z czasu gdy czekałysmy ;)

Potem wybrałysmy sie z Dairą w miejsce gdize normalnie jest trening i około 4 godziny psiaki biegały sobie, ćwiczylysmy z nimi etc.;) Musze pochwalić Luke,ze umie slicznie wracać na komende, lepiej niż Bibi która ma mnie w d... bravo Daria!
A ja Bibi jestem zdziwiona co sie z nią dizeje, nie zwraca na mnie uwagi, wogóle dziwnie się zachowuje :-(
Snoopi

Luka