Kajusza Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 to jest łatwo nauczyć - każ jej siedzieć, wystaw na wysokości pyszczka dłoń z pacami razem (jakbyś trzymała coś w 2-3 palcach) i te palce wysmaruj np. pasztetem, ona będzie chciała to zjeść, jak nie będzie chciała używać łapek to podnieś dłoń, że będzie chciała ją chwycić ... kilka powtórzen i zrozumie, że ma twoje palce chwycic swoimi przednimi łapkami i wylizac pasztet :-) Quote
Asiaczek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Ale się napatrzyłam na grzywki!!!!! I pp i golaski, małe i duże... yorki i dog argentyński.... Pzdr. Quote
Maalwi Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Kajusza napisał(a):to jest łatwo nauczyć - każ jej siedzieć, wystaw na wysokości pyszczka dłoń z pacami razem (jakbyś trzymała coś w 2-3 palcach) i te palce wysmaruj np. pasztetem, ona będzie chciała to zjeść, jak nie będzie chciała używać łapek to podnieś dłoń, że będzie chciała ją chwycić ... kilka powtórzen i zrozumie, że ma twoje palce chwycic swoimi przednimi łapkami i wylizac pasztet :-) Próbowałam, nie daje rady :( Bibi od razu doopcie podnosi :( Quote
Maalwi Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Asiaczek napisał(a):Ale się napatrzyłam na grzywki!!!!! I pp i golaski, małe i duże... yorki i dog argentyński.... Pzdr. Gdzie,gdzie?? na wystawce byłaś? :) Quote
Kajusza Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Maalwi napisał(a):Próbowałam, nie daje rady :( Bibi od razu doopcie podnosi :( to narazie niech podnosi, najważniejsze, żeby łapkami chwytała dłoń, jak juz to będzie robić to dłoń miej coraz niżej, to wtedy nie będzie duupki podnosić ;-) Quote
Maalwi Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Kajusza napisał(a):to narazie niech podnosi, najważniejsze, żeby łapkami chwytała dłoń, jak juz to będzie robić to dłoń miej coraz niżej, to wtedy nie będzie duupki podnosić ;-) łaptek tez nie podnosi zazwyczaj patrzy zahipnotyzowana na smakołyk :D Quote
Kajusza Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Maalwi napisał(a):łaptek tez nie podnosi zazwyczaj patrzy zahipnotyzowana na smakołyk :D aha ... u mnie to Wega wszystko łapami chwyta jak kot, to mi było latwiej .... Quote
Maalwi Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Niestety wszystko jest odwołane... A tak nawiasem mówiąc ten rok będzie beznadziejny kończe 2x o 16 raz o 15, 14 i 13 ... Byłam dziś z Bibi w zoologiku,żeby sobie sama wybrała karmę. Większością pogardziła,niektóre wypluła, Acana jej też nie przypasiła. Ona chyba tylko royale lubi, wybrała Royal dla psów 11-25 kg :eviltong: Kupiłysmy na razie próbkę na wage,zeby zobaczyc czy potem też będzie ją jeść. Quote
Kajusza Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 a co jest odwołane? ten pokaz sztuczek? Maalwi - może w drugim semestrze zmienią plan ;-) Quote
Maalwi Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 [quote name='Kajusza']a co jest odwołane? ten pokaz sztuczek? Maalwi - może w drugim semestrze zmienią plan ;-)[/QUOTE] Tak :-( miejmy nadzieję,ze zmienia! A Bibi je ta karme aż mił otylk chrupanie słychać! :loveu: Quote
jambi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 a moge byc świnia i troszke pospamować? [B]WAŻNA SPRAWA!!! Do adopcji Yorko- sznaucer!!! :evil_lol: [/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213936-DO-ADOPCJI-YORKOSZNAUCER...i-inne-)-do-13.09-godz.-13.00?p=17561866#post17561866[/URL] i przy okazji, taki bazarek jeszcze ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213933-LITERATURA-szpiedzy-wojna-czasy-bezpieki-TANIO!-Do-12.09-godz.-17-00?p=17561960#post17561960[/URL] Quote
Maalwi Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 A teraz fotki z dzisiaj Bubisi zasmakowało drzewko Quote
Maalwi Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Bibi nie wyglada zbyt pięknie-jest w oleju :diabloti: Quote
Jaga. Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 super tereny do biegania :) i biedna Bibi w domu jeść nie dają to musi się zapychać gałęziami :eviltong: Quote
cockermaister Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Super tereny do spacerowania macie :loveu: A Bibi jak zwykle śliczna :loveu::loveu: Quote
kalyna Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 http://img718.imageshack.us/img718/626/zdjcie0629x.jpg taaaaakie mam duże zęby :loveu: a Bibi na tle nieba to cudeńko :) Quote
Maalwi Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Nikt prawie do nas nie zagląda , ale mimo to przybywam z fotkami! ;) Dizś znów byłam na agility-czekałyśmy z darią i jesczze jdna osóbka na trening,ale okazało się ,że go nie było... Kilka fotek z czasu gdy czekałysmy ;) Potem wybrałysmy sie z Dairą w miejsce gdize normalnie jest trening i około 4 godziny psiaki biegały sobie, ćwiczylysmy z nimi etc.;) Musze pochwalić Luke,ze umie slicznie wracać na komende, lepiej niż Bibi która ma mnie w d... bravo Daria! A ja Bibi jestem zdziwiona co sie z nią dizeje, nie zwraca na mnie uwagi, wogóle dziwnie się zachowuje :-( Snoopi Luka Quote
Maalwi Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Zabawa Luki ze Snoopim A Bibi w tym czasie była ze mną... Wogóle zaczęła sie bać psów,co sie z tym psem dzieje!? Quote
Maalwi Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 I już bez smyczy-zabawa grzywek Quote
Recommended Posts