Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo ładnie wypilegnowana panna..

przejrzałam kawałek Wasza galerie i widze ze miałaś problem z postawieniem ucha.. do jakiego wieku kleiłaś uszy? jaką metodą? i ile trzymałaś dni?

mi sie nie udało u yoreczki postawic choc lepiej wyglada ze stojacymi ale coz zrobic..

Posted

Wszystkie grzywki powinny być takie owłosione, są wtedy piękne :loveu: A już zwłaszcza Bibi z tym swoim świetnym włosem i umaszczeniem :D Chociaż mokra faktycznie jest troche przerażająca :P

Posted

To dziwne, bo zawsze jak jest mokra to dostaje adhd, albo wie,że zaraz suszenie hahaha na ostatniej kapieli 10 min ją po naszym mieszkaniu ganiałam bo mi isę wyślizgiwała !
Witamy nowe osoby!
czarnula, kleiłam około 9-10 msc
około konca czerwca jej stanęły jej porządnie, za porządnie bo ma za wysoko osadzone aż...
a kleiłam za pomocą plastrów środku ucha a potem dookola ucha zgiętego na pół jakby i mostek miedzy dwoma uszami a wygladało to tak- http://www.sulimer.pl/zdjecie/12868944230.14740500

Posted

[quote name='Maalwi']około konca czerwca jej stanęły jej porządnie, za porządnie bo ma za wysoko osadzone aż...

osadzenie ucha to nie jest kwestia klejenia ;) sposób noszenia ucha - tak, ale osadzenie - nie :)

czarnula, co jest w Twoim avatarku? CTR? czy olbrzym?

Posted

[quote name='jambi']osadzenie ucha to nie jest kwestia klejenia ;) sposób noszenia ucha - tak, ale osadzenie - nie :)

czarnula, co jest w Twoim avatarku? CTR? czy olbrzym?

Chodziło mi o to,ze jak czaasami się czymś zaciekawi, to stawia uszy i jej lewe trochę leci na prawe :)
Agata ja się jej czasami też boję :D

Posted

maciaszek napisał(a):
Czika to dom argentyński? :)

Tak, nie długo będzie mieć małe :)

A Bubisia znów się zaczęła drapać i ocierać ma pysk czerwony i uszy w środku...cholera no...