Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='papillonek']Ciekawa opowieśc ;) Ciekawe jak wyglądałaby w wersji Bibusi :)

Oo, faktycznie, zastanawiające ;)

[quote name='deer_1987']Cala usmiechnieta i szczesliwa z powodu spaceru :loveu:

No a jak ;)
[quote name='Kasi i Lena']Ale fajna foto opowieść:)
http://img4.imageshack.us/img4/9640/img4662tp.jpg Ale fajna mina, ja bym powiedziała że ona tu patrzy wzrokiem pt. Masz coś do mnie;)

hahhaa możliwe, ale w tym moencie serio niuchała, patrz na nosek :razz:
[quote name='kajtuu']http://imageshack.us/photo/my-images/546/img4650co.jpg/

' ja mam patyk a ty nie :P '

Dokłądnie hihihi :eviltong:

Posted

[quote name='monika15'] Haha :) My też musieliśmy się oswajać z workiiem na smieci, bo przecież on jest taki straszny :P :evil_lol:[/QUOTE]
Coś w tym jest- aczkolwiek moje psy same się z nim "oswoiły" ;) rozrywając na strzępy (pewnie miało to być pokonanie przeciwnika) :D a tu niespodzianka: w środku tyyyle pyszności...:eviltong: Teraz worek musi być zaryglowany w zamkniętej kuchni jak psy zostają same...:D

Posted

Hahah my na sczzęście mamy śmietnik za szafką :)
A wogóle, to jak Bibi jest sama w domu to jest w przed pokoju zamykana i nic nie niszczy wtedy :)

Posted

[quote name='Polari']Ale przewinęłaś dalej? Tak jest dużooo takich ludzi... Jeden je szkło, druga popiół z papielniczki. :shock: ZOBACZ KONIECZNIE. :-D[/QUOTE]

Jednym słowem- Obrzydlistwo:crazyeye: Nie wiem czy Ci ludzie są w pełni normalni, pewnie nie.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Jednym słowem- Obrzydlistwo:crazyeye: Nie wiem czy Ci ludzie są w pełni normalni, pewnie nie.[/QUOTE]

NIe patrzyłam dalej myślałam,że tam koniec, ja kiedyś kartke zjadłam bo tam był sekret napisany a się bałam,ze ktoś się dowie ahahah :D

Posted

Malwina to zobacz dalej. :) Ja nie zjadłam papieru... jedynie wkładałam do niszczarki, paliłam ( świeczkę w umywalce (--- bezpieczne ) jak coś z dziewczynami na lekcje robiłyśmy to krawędzie tak ładnie opalałyśmy... To tak ślicznie wygląda. :loveu: lub spuszczałam w toalecie. :-D

Posted

A ja wolałam zjadać hahaha w brzuszku sekrecik miał bezpiecznie :evil_lol:

A teraz fotki z Woodstocku mam ich 400 a to zaledwie namiastka (wszystkie fotki by mój tata nowym aparacikiem :loveu:)

Parking :diabloti: Jeden z wielku... ten był schowany i mało osób o nim wiedizało

Potem trza było dojść jeszcze 3,5 km:diabloti:

Spotkaliśmy oto takie panny młode

Posted

[quote name='Lucky.']z kolegą :)
ile masz lat ? ; >
masz długie włosy :loveu:[/QUOTE],
Nastolatka ;) dzięki, ale chcę ściąć ale jakoś ciagle nie chce mi się do fryzjera isć hihihi :D