Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='immortal']Ale psy z takim włosem mają chyba prze... no, niefajnie :cool3:

hahaha nie wiem, nie miałam nigdy psa z takim włosem
[quote name='wiki4']http://img847.imageshack.us/img847/7669/2011072422657.jpg

Bibi jest śliczna :loveu::loveu:
dziekujemy, :razz:

[quote name='Kasi i Lena']O matko! obrzydlistwo. Kocham moje psy często je całuje i daje się lizać po twarzy ale to jest okropne.

Ja tak samo, a jak to obejrzałam to niedobrze mi isę zorbiło! tak jak pisali w komentarzach, to jest psi pedofil!:shake::roll:

Posted

Koleś trochę nie tego...
Ale zdradzę Wam że moja Milka ma taki zwyczaj że ...lubi wpychać język do ust- już kilku znajomych się na to nabrało- zaczynam myśleć że ona to po prostu lubi... I z nią trzeba ostrożnie :D

Posted

Maalwi napisał(a):
Toż to lama, nie grzywacz :D

i taką też ma ksywkę :evil_lol:

Maalwi napisał(a):

Nie, no ostatnio zauważyłam,ze im wiecej pies biega, to tym głodniejszy jest

moja biega non stop :placz: szkielecior mały... a jeść wcale jej się nie chce...

ostatnio połowę zjadła, potem leżała koło miski (waląc Tessi po łbie ja ta tylko spojrzała na żarcie) a potem stwierdziła że czas to zakopać :evil_lol:
w każdym razie coś tam je, wygląda średnio ale już tyje. wkurza mnie tylko tym że nie potrafi zjeść jak normalny pies :eviltong: ale cóż, hrabianka to hrabianka :p

fajny macie amfiteatr - wygląda identyko jak ten w ZG :evil_lol:

aaaaaa moja Goldie lubi wsadzać język do nosa. Johnny też tak miał :) tylko Goldie pakuje nam a Johnny pakował wszystkim jak leci :evil_lol: hahahaha

Guest papillonek
Posted

Maalwi napisał(a):
Bibi je własnie tą Joserę i o jaki znowu sos chodzi? ciagle o tym słyszę a ja żadnego sosu nie mam!

papillonek- Bibi przegłodziłam 3 dni hahaha potem zjadła a potem znów nie,dziwny pies :D
turlanie kulek po podłodze nic nie jade, drugi pies też nie, bo go nie posiadam (do czasu :diabloti:) Wiec nie ma na nią sposobu :roll:

nie koniecznie Twój pies ;) Jakikolwiek podobno masz tyle znajomości z wystaw....

Guest papillonek
Posted

Iza. napisał(a):
miałaś psa niejadka ?

Co to za pytanie? Jeśli wymyślałam tyle metod to chyba nie z nudów ....Miałam był u mnie 2 lata i teraz nie ma problemów z jedzeniem .

Posted

apropo niejedznia przez psy to ja też miałam niejadka.. Uli zjadał mniej więcej 10-15 chrupek karmy dziennie i to ile ja sie musiałam nawydziwiać żeby chociaż to w niego wepchnąć.. rzucałam, dosmaczałam, zadawałam ćwiczenia a śmierdziel i tak ledwo co zjadał. potem troche lepiej mu wchodziło kiedy karmiłam go na kure tzn jedzenie nie leżało w misce tylko rozrzucałam po całym domu :D głodówki średnio działały, robił sie jeszcze chudszy (a i tak nie należy do dużych, masywnych psów także niewiele go różniło od myszy czy szczurka w krytycznym momencie :eviltong:). karmy wypróbowałam chyba wszystkie dostępne na rynku, najlepiej wchodziła Josera dla wybrenych, swego czasu Acana ale to też nie było to.
i pare tygodni temu coś sie stało, jakiś kompletny przełom :) sam z siebie podszedł do miski i zjadł pełną miche karmy. od tamtej pory zaczął normalnie jeść ;) na tą chwile musze bardziej myśleć o odchudzaniu go haha. w ciągu dwóch tygodni przytył 300g (co przy wadze wczesniej 4.5kg w 2 tygodnie na 4.8kg jest dużą różnicą), teraz waży jeszcze więcej o kolejne 200-300g. tak naprawdę nie wiem co sie stało, jedynym psem w domu był przez 2 miesiące i nie zauważyłam żeby jadł mniej czy więcej przez to że nie ma konkurencji. może on po prostu dojrzał? aż sama nie wiem, ciężko mi coś takiego zrozumieć ale z kompletnego niejadka-chudziaczka stał sie strasznym obżartuchem.

także z tymi grzywkami to wszystko możliwe :diabloti:

Posted

A ja dzisiaj byłam na spacerku, z forumową Kajuszą, ;)
Bibi poznała, Dinga i Wege, których sądze,że polubiła, wróciła do domu ubłocona i cała w krzakach :D
A tu fotki:
Część zdjęć robiona na błotnistej drodze,ale przynajmniej zwierzaki miały kapiel błotną :)

Posted

Pogoda na zdjęciach zdecydowanie nie grzywkowa :eviltong:
po spacerze od razu do wanny ? :razz:

papillonek napisał(a):
nie koniecznie Twój pies ;) Jakikolwiek podobno masz tyle znajomości z wystaw....

Nooooo taaaaak bo na wystawy jeżdżą tylko osoby z jednej miejscowości... weź się zastanów co piszesz...

papillonek napisał(a):
Co to za pytanie? Jeśli wymyślałam tyle metod to chyba nie z nudów ....Miałam był u mnie 2 lata i teraz nie ma problemów z jedzeniem .

Hmmm to skoro stosowałaś tyle metod to chyba świadczy o ich nieskuteczności czyż nie ?

Posted

spacer super się udał :-) obawiałam się jak Wega zareaguje na Bibi - ale przeszła moja najśmielsze oczekiwania - ganiała się z nią, kilka razy nawet zapraszała do zabawy :-) Naprawdę pozytywnie się zdziwiłam :-) .... co do kałuż - moje jak weszły to ledwo do kolan miały wode.. dla Bibi .... już troche głębiej było :-D ale potem latały po suchym to się wysuszyły, brud wykruszył i czyste wróciły do domu :-)

Posted

No, niestety Biba zaraz idzie do prania, bo nie wygląda za ładnie :D
dalsza część fotek

Mały kopacz

Faktycznie , Wega była grzeczna bardzo, a Bibi się nie bała :loveu: