Maalwi Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Błyskotka napisał(a):Szkoda tylko że pogoda nie dopisała. Trochę padało,,ale przy scenie był dach i było ok. Quote
Maalwi Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 [quote name='Polari']Podoba Ci się bazarek? Fajny, fajny tylko za dużo kasy nie mam bo z własnych kupuje teraz więc... :( A ja skopiuję twój link, Polari to jest obrzydliwe... http://www.plotek.pl/plotek/1,111758,9967239,Psy_ucza_sie_francuskich_pocalunkow_.html Quote
wiki4 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 http://img847.imageshack.us/img847/7669/2011072422657.jpg Bibi jest śliczna :loveu::loveu: Quote
Kasi i Lena Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='Maalwi']Fajny, fajny tylko za dużo kasy nie mam bo z własnych kupuje teraz więc... :( A ja skopiuję twój link, Polari to jest obrzydliwe... http://www.plotek.pl/plotek/1,111758,9967239,Psy_ucza_sie_francuskich_pocalunkow_.html O matko! obrzydlistwo. Kocham moje psy często je całuje i daje się lizać po twarzy ale to jest okropne. Quote
immortal Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='Maalwi']Bajecznie piękny ma ten włos :loveu: --> http://www.chinesecrested.no/en/registry/72020/Finchy+O.+Vamos.html#mainimage Ale psy z takim włosem mają chyba prze... no, niefajnie :cool3: Quote
Maalwi Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 [quote name='immortal']Ale psy z takim włosem mają chyba prze... no, niefajnie :cool3: hahaha nie wiem, nie miałam nigdy psa z takim włosem [quote name='wiki4']http://img847.imageshack.us/img847/7669/2011072422657.jpg Bibi jest śliczna :loveu::loveu: dziekujemy, :razz: [quote name='Kasi i Lena']O matko! obrzydlistwo. Kocham moje psy często je całuje i daje się lizać po twarzy ale to jest okropne. Ja tak samo, a jak to obejrzałam to niedobrze mi isę zorbiło! tak jak pisali w komentarzach, to jest psi pedofil!:shake::roll: Quote
Vesper Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Koleś trochę nie tego... Ale zdradzę Wam że moja Milka ma taki zwyczaj że ...lubi wpychać język do ust- już kilku znajomych się na to nabrało- zaczynam myśleć że ona to po prostu lubi... I z nią trzeba ostrożnie :D Quote
Jaga. Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Maalwi napisał(a):Toż to lama, nie grzywacz :D i taką też ma ksywkę :evil_lol: Maalwi napisał(a): Nie, no ostatnio zauważyłam,ze im wiecej pies biega, to tym głodniejszy jest moja biega non stop :placz: szkielecior mały... a jeść wcale jej się nie chce... ostatnio połowę zjadła, potem leżała koło miski (waląc Tessi po łbie ja ta tylko spojrzała na żarcie) a potem stwierdziła że czas to zakopać :evil_lol: w każdym razie coś tam je, wygląda średnio ale już tyje. wkurza mnie tylko tym że nie potrafi zjeść jak normalny pies :eviltong: ale cóż, hrabianka to hrabianka :p fajny macie amfiteatr - wygląda identyko jak ten w ZG :evil_lol: aaaaaa moja Goldie lubi wsadzać język do nosa. Johnny też tak miał :) tylko Goldie pakuje nam a Johnny pakował wszystkim jak leci :evil_lol: hahahaha Quote
Maalwi Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Kajusza, nie mogę wysłać PW, mam nadizeję,ze tu zajrzysz, za pół godzinki mi pasuje! Quote
Kajusza Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 zajrzałam ;-) (pewnie masz pełną skrzynkę - w wysłanych i zapisanych wiadomościach :-) ) Quote
Polari Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Prawda? To fco ten koleś wymyślił jest straszne... A on chce jeszcze szkołe otworzyć... Quote
Guest papillonek Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Maalwi napisał(a):Bibi je własnie tą Joserę i o jaki znowu sos chodzi? ciagle o tym słyszę a ja żadnego sosu nie mam! papillonek- Bibi przegłodziłam 3 dni hahaha potem zjadła a potem znów nie,dziwny pies :D turlanie kulek po podłodze nic nie jade, drugi pies też nie, bo go nie posiadam (do czasu :diabloti:) Wiec nie ma na nią sposobu :roll: nie koniecznie Twój pies ;) Jakikolwiek podobno masz tyle znajomości z wystaw.... Quote
Guest papillonek Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Iza. napisał(a):miałaś psa niejadka ? Co to za pytanie? Jeśli wymyślałam tyle metod to chyba nie z nudów ....Miałam był u mnie 2 lata i teraz nie ma problemów z jedzeniem . Quote
psyja Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 apropo niejedznia przez psy to ja też miałam niejadka.. Uli zjadał mniej więcej 10-15 chrupek karmy dziennie i to ile ja sie musiałam nawydziwiać żeby chociaż to w niego wepchnąć.. rzucałam, dosmaczałam, zadawałam ćwiczenia a śmierdziel i tak ledwo co zjadał. potem troche lepiej mu wchodziło kiedy karmiłam go na kure tzn jedzenie nie leżało w misce tylko rozrzucałam po całym domu :D głodówki średnio działały, robił sie jeszcze chudszy (a i tak nie należy do dużych, masywnych psów także niewiele go różniło od myszy czy szczurka w krytycznym momencie :eviltong:). karmy wypróbowałam chyba wszystkie dostępne na rynku, najlepiej wchodziła Josera dla wybrenych, swego czasu Acana ale to też nie było to. i pare tygodni temu coś sie stało, jakiś kompletny przełom :) sam z siebie podszedł do miski i zjadł pełną miche karmy. od tamtej pory zaczął normalnie jeść ;) na tą chwile musze bardziej myśleć o odchudzaniu go haha. w ciągu dwóch tygodni przytył 300g (co przy wadze wczesniej 4.5kg w 2 tygodnie na 4.8kg jest dużą różnicą), teraz waży jeszcze więcej o kolejne 200-300g. tak naprawdę nie wiem co sie stało, jedynym psem w domu był przez 2 miesiące i nie zauważyłam żeby jadł mniej czy więcej przez to że nie ma konkurencji. może on po prostu dojrzał? aż sama nie wiem, ciężko mi coś takiego zrozumieć ale z kompletnego niejadka-chudziaczka stał sie strasznym obżartuchem. także z tymi grzywkami to wszystko możliwe :diabloti: Quote
Maalwi Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 A ja dzisiaj byłam na spacerku, z forumową Kajuszą, ;) Bibi poznała, Dinga i Wege, których sądze,że polubiła, wróciła do domu ubłocona i cała w krzakach :D A tu fotki: Część zdjęć robiona na błotnistej drodze,ale przynajmniej zwierzaki miały kapiel błotną :) Quote
Maalwi Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Wrzucam fotki samej Bibi ;) Próbowała wbic na górce, na której był Dinuś ;) za pierwsyzm razem się jje to nie udało... Quote
Polari Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Fotki super... Bibi tak samo jak moja Mycha do każdej kałuży wejdzie... A Tema za to kałuże omija szerokim łukiem... :-D Fajne są takie spacerki... :) * Zobacz to: http://deser.pl/deser/1,111858,10035314,Nikt_nie_chce_przygarnac_tego_malego_kotka__Dlaczego_.html Quote
Iza. Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Pogoda na zdjęciach zdecydowanie nie grzywkowa :eviltong: po spacerze od razu do wanny ? :razz: papillonek napisał(a):nie koniecznie Twój pies ;) Jakikolwiek podobno masz tyle znajomości z wystaw.... Nooooo taaaaak bo na wystawy jeżdżą tylko osoby z jednej miejscowości... weź się zastanów co piszesz... papillonek napisał(a):Co to za pytanie? Jeśli wymyślałam tyle metod to chyba nie z nudów ....Miałam był u mnie 2 lata i teraz nie ma problemów z jedzeniem . Hmmm to skoro stosowałaś tyle metod to chyba świadczy o ich nieskuteczności czyż nie ? Quote
Kajusza Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 spacer super się udał :-) obawiałam się jak Wega zareaguje na Bibi - ale przeszła moja najśmielsze oczekiwania - ganiała się z nią, kilka razy nawet zapraszała do zabawy :-) Naprawdę pozytywnie się zdziwiłam :-) .... co do kałuż - moje jak weszły to ledwo do kolan miały wode.. dla Bibi .... już troche głębiej było :-D ale potem latały po suchym to się wysuszyły, brud wykruszył i czyste wróciły do domu :-) Quote
taxelina Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 http://img687.imageshack.us/img687/9773/zdjcie0355u.jpg ale daleko :D Quote
Maalwi Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 No, niestety Biba zaraz idzie do prania, bo nie wygląda za ładnie :D dalsza część fotek Mały kopacz Faktycznie , Wega była grzeczna bardzo, a Bibi się nie bała :loveu: Quote
Misia&Ruby Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Zazdroszczę Ci, że masz możliwość z ludźmi z dogo. Ja mieszkam w dziurze... Dobrze, że z fbl kilka jest :] Quote
Recommended Posts