Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale ma przepiękny nochalek i pyszczulek ! :loveu:
hmm .. na pewno z 4 obroże, szelki, 2 zwykłe smycze i jedną automatyczną, smycz treningową 10 metrową, smycz wystawową - czerwoną. :cool3: :evil_lol:
Wydaję mi się, że to wszystko .. :eviltong:

Posted

ja jestem w szoku, że Bibi je marchewkę.. bo moje za żadne skarby świata nie chcą jej jeść. najwyżej to mi porwą i uciekają, potem podrzucają i zostawiają :D

Posted

kalyna napisał(a):
ja jestem w szoku, że Bibi je marchewkę.. bo moje za żadne skarby świata nie chcą jej jeść. najwyżej to mi porwą i uciekają, potem podrzucają i zostawiają :D

A moja kocha marchewkę ! :D je ją jak króliczek.. tak trzyma ją w łapkach ! :)

Posted

kalyna napisał(a):

HIHI gdybyś ty wiedziała, co Bibianna je ;)
Zurawina, paluszki krabowe, czereśnie, truskawki, papryka, pomidory, sałata... :D

Posted

Hmm to moje z takich rzeczy to tylko trawę wcinają :) ale to tak mielą, jak krówki.... i żadnych warzyw i owoców nie jedzą... szkoda, bo z chęcią dałabym im takie naturalne witaminki, ale nie i koniec.. :(

Posted

kalyna napisał(a):
Hmm to moje z takich rzeczy to tylko trawę wcinają :) ale to tak mielą, jak krówki.... i żadnych warzyw i owoców nie jedzą... szkoda, bo z chęcią dałabym im takie naturalne witaminki, ale nie i koniec.. :(

Bo przeciez nie zapominaj,że grzywki to chyba jedyna rasa która uwielbia takiego rodzaju jedzonko ;)

Posted

Maalwi napisał(a):
Bo przeciez nie zapominaj,że grzywki to chyba jedyna rasa która uwielbia takiego rodzaju jedzonko ;)

Ja miałam na tymczasie szczeniaka,który jadł WSZYSTKIE warzywa i owoce .. a banany kochał :)

Posted

Moja Lailuszka też uwielbia marchewkę... i chętnie je i sałatę, i paprykę, i buraczki, i ogórki... a właściwie ona lubi wszystko ;)
Honey marchewkę lubi, ale raczej mu nie daję, bo karoten zażółca włos, a on jest wystarczająco biszkoptowy ;)