ania90 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Bibi jest druga od lewej :) nie da sie jej nie znalesc ;) Quote
Maalwi Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 No ty wy zgadłyście, a moja siostra nie ; ) Kiedyś się jej o to spytałam, a ona to ta na środku? :eviltong: Quote
Matyk Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Bibi wydoroślała i wypiękniała, ślicznie się prezentuje hehe tylko pogratulowac Maalwi Quote
Maalwi Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Matyk napisał(a):Bibi wydoroślała i wypiękniała, ślicznie się prezentuje hehe tylko pogratulowac Maalwi Dziękuję Matyk, dawno Cię nie było na dogo, miło,ze wpadłeś. ;) Quote
Matyk Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 hehe alez proszę :P To fakt dużo spraw egzaminy i wogóle no ale kończe studia to może w końcu zawitam tu znów na dłużej Quote
Maalwi Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Kurcze, jakoś tak sobie zaczęłam myśleć jak się moje życie zmieniło odkąd jest Bibi. Wszystko na plus ;) i jak się Bibi zmieniła kiedyś mała puchata kulka a teraz większa i włosek urusł :) A Bibczi wczoraj dostała takiego ADHD ,ze 15 min nie mogłam jej złapać. Dorwała jakiegoś owoca, zaczęła go podrzucać i uciekać z nim Zaczęła biegać w kółko i nie mogłam jej złapać :D Quote
mychaaaaa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Maalwi napisał(a): A Bibczi wczoraj dostała takiego ADHD ,ze 15 min nie mogłam jej złapać. Dorwała jakiegoś owoca, zaczęła go podrzucać i uciekać z nim Zaczęła biegać w kółko i nie mogłam jej złapać :D Laila też tak czasem ma :lol: Bibi bardzo fajnie się zmieniła :) uszka jej stanęły i taka dorosła z wyrazu pyszczka ;) Quote
kalyna Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 bo teraz to prawdziwa kobieta się z niej robi :) a co do ADHD to moje też tak mają :D nawet aparat za nimi nie nadąża :D Quote
Maalwi Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 kalyna napisał(a):bo teraz to prawdziwa kobieta się z niej robi :) a co do ADHD to moje też tak mają :D nawet aparat za nimi nie nadąża :D haha ja nawet nie mogłam za nią wzrokiem nadązyc co dopiero aparatem ;D Quote
Tepes Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 haha to Bibi szaleniec:evil_lol: ale Aresa chyba nie przebije to jest taki ADHDowiec, że szok potrwafi bawić się pół dnia zdechłą mucha...:diabloti: i ogólnie często z tego powodu mam go dosyć:lol: Quote
Maalwi Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Buuuu zostałam sama i musże sama robić Bibi na jutrzejszą wystawę :( Zobaczymy jak sobie poradze... Quote
Saththa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Maalwi napisał(a):Buuuu zostałam sama i musże sama robić Bibi na jutrzejszą wystawę :( Zobaczymy jak sobie poradze... ooooo a gdzie ta wystawa?:D P.S dasz rade;) Quote
kalyna Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Maalwi napisał(a):Buuuu zostałam sama i musże sama robić Bibi na jutrzejszą wystawę :( Zobaczymy jak sobie poradze... gdybym mieszkała bliżej to przyjechałabym Ci pomóc :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='Maalwi']Bibi: Ocena: Doskonała II/VIII Druga lokata i Sreberko:eviltong: [FONT=Comic Sans MS]Brawo Bibi :multi:[/FONT] [quote name='Maalwi']Buuuu zostałam sama i musże sama robić Bibi na jutrzejszą wystawę :( Zobaczymy jak sobie poradze... [FONT=Comic Sans MS]Na pewno świetnie i powodzenia na wystawie :lol:[/FONT] [quote name='Tepes'] ale Aresa chyba nie przebije to jest taki ADHDowiec, że szok potrwafi bawić się pół dnia zdechłą mucha...:diabloti: [FONT=Comic Sans MS][/FONT] :mdleje::roflt: Quote
Maalwi Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Saththa napisał(a):ooooo a gdzie ta wystawa?:D P.S dasz rade;) Hehehe w mieście z którego jesteś ;) Tepes- hahhaa no to Bibi takiego przegięcia to nie ma ale każdego robala na spacerze musi zjeść z ziemii :D Quote
Polari Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Oj, tam. :eviltong: Moje to potrafią godzinami próbować złapać muchę a jak to zrobią to bawić się nią do końca, póki nie zostanie przez nie zjedzona. :evil_lol: Kot był lepszy. :eviltong: Łapał muchę wskakując na duże szafki do sufitu, zrzucając wszystko rzucając się na okno gdzie była mucha, potem złapać się firanki, spać razem z nią, potem uciekając przed muchą z pokoju, przesuwając dywan, schowanie się za lodówką, wyrzucić zza lodówki cały kórz i iść dumnie to powtórzyć i to wszystko w jednym czasie dla jednej muchy. :mdleje::roflt: Quote
Saththa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Maalwi napisał(a):Hehehe w mieście z którego jesteś ;) Tepes- hahhaa no to Bibi takiego przegięcia to nie ma ale każdego robala na spacerze musi zjeść z ziemii :D Hehehe tak się tylko upewnić chciałam ;) Będę Was wyglądać :evil_lol: Quote
Maalwi Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Saththa napisał(a):Hehehe tak się tylko upewnić chciałam ;) Będę Was wyglądać :evil_lol: Oo to fajnie ;) Bibi już ogolona zaraz kąpanko :) Quote
Saththa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Maalwi napisał(a):Oo to fajnie ;) Bibi już ogolona zaraz kąpanko :) NHo i tak Was wyglądałam, że jak byłam an terenie wystawy to nie widziałam :mdleje: Za to jak już wyszłam i szłam ulica przy płocie to Was wypatrzyłam :lol: I no gratuluję lok 1 ( bo tak mnie się wydawało) :multi: Bibi z daleka wyglądała nieziemsko po prostu wiec z bliska to już wogule szął być musiał;) Quote
Maalwi Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Saththa a ja ciebie wypatrywałam i wypatrzyć nie mogłam ! ;) Zdjecia moze wieczorkiem, tak mnie ta wystawa wykończyła tak psychicznie jak i fizycznie,że spałam prawię całą droge powrotna, po pobycie w KFC:eviltong: (w Gorzowie nie ma) Chciałam w tym miejscu bardzo podziękować p. Justynie, za fachową pomoc, dobre rady, wsparcie oraz miłe towarzystwo :) A własnie... Bibi Ocena: Doskonała Zwycięzca młodzieży suki Lokata I/III Opis: Efektowna, o ładnej głowie ,dobrej długości szyja, prawidłowe ożebrowanie klatki piersiowej, równolegle ustawione i prowadzone kończyny. Moja mała Bibianka rozpoczęła młodzieżowy championat :loveu: Av. - fajnie,ze wpadłaś ;) Quote
Recommended Posts