Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

Posted

Więcej zdjęć na poprzedniej stornie :)
No nie zapinaj mnie jesczze!

Oo! zamek z piasku!

Trzeba go zburzyć!

Ale ćwiczeń w staniu też nie zabrakło : )

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha, ha jak fajnie się ustawia do tego wiatru. :-D Joanna moje też by tak robiły. ;) Ja w wakacjię chyba będe jechała nad morze. :)
Ale ty nie dobra. :-D Zapraszam do galerii, bo nowe fotki a ty nic. :mad: Bo będzie FOCH! :evil_lol:

Posted

Polari napisał(a):
Ha, ha jak fajnie się ustawia do tego wiatru. :-D Joanna moje też by tak robiły. ;) Ja w wakacjię chyba będe jechała nad morze. :)
Ale ty nie dobra. :-D Zapraszam do galerii, bo nowe fotki a ty nic. :mad: Bo będzie FOCH! :evil_lol:

Chetnie odwiedze tylko gdzie Cie szukać bo chyba nie na grupie grzywek ;)

Posted

Maalwi napisał(a):
No niestety ciągle tak jest,ze jest ok ustawiona a jak nadchodzi zdjęcie to wychodzi koszmarnie,albo po prostu beznadziejnie ją ustawiam :roll:

Eeee tam, kwestia wyćwiczenia :) ja czasem Lailę tak dla jaj ustawiam i już są postępy :eviltong:

Posted

Malwina najlepiej ustawiaj ją przed lustrem - sama zobaczysz czy to Ty ją źle ustawiasz czy to ona się tak brzydko wykręca. i co byś nie zobaczyła, to przed lustrem można super sobie wyćwiczyć;) nabierzesz ogólnej pewności w ustawianiu jej, wręcz wejdzie Ci w to w ręce:eviltong: wtedy będzie 0 problemu z ustawianiem na ringu czy bez lustra. ja sie właśnie w ten sposób nauczyłam, a jak oglądam do tej pory kiedy ustawiałam go bez wyczucia to aż sie za głowe łapie hahaaha

Posted

psyja napisał(a):
Malwina najlepiej ustawiaj ją przed lustrem - sama zobaczysz czy to Ty ją źle ustawiasz czy to ona się tak brzydko wykręca. i co byś nie zobaczyła, to przed lustrem można super sobie wyćwiczyć;) nabierzesz ogólnej pewności w ustawianiu jej, wręcz wejdzie Ci w to w ręce:eviltong: wtedy będzie 0 problemu z ustawianiem na ringu czy bez lustra. ja sie właśnie w ten sposób nauczyłam, a jak oglądam do tej pory kiedy ustawiałam go bez wyczucia to aż sie za głowe łapie hahaaha

No,tylko w tym problem,że nie mam lustra takiego, żeby sięgało do ziemii ;)
I dzięki za rady dziewczyny : )

Posted

Maalwi napisał(a):

Trzeba zdjąć jakieś lustro ze ściany i postawić ;)

Posted

Maalwi napisał(a):

Możesz pod lustrem postawić stolik ;)
Ja w domu Buenosa ustawiam przy... piekarniku :evil_lol: Piekarnik mam z lusterkiem i super mi się do niego ustawia.

Posted

Jaga. napisał(a):
no i zawsze możesz go ustawiać na pieczonego kuraka... albo CIASTO.... hahahha... to się nazywa upiec dwie pieczenie na jednym ogniu ;-P

hahahaha zupełnie o tym nie pomyślałam, dzięki za pomysł :evil_lol:

Posted

Joanna Karasiewicz napisał(a):
Malwi jak tam przygotowania do Leszna? My juz doczekac sie nie możemy przed nami wchodzi ok 40 psów wiec spieszyc za bardzo sie nie trzeba

A przygotowania dobrze, codziennie na ringówce biegamy : )
Zamierzam małą wsadzic do super creama za pare dni chociaż w sumie to dzisiaj Bibi kąpałam i jestem zachwycona jej włosem :)
Orientujesz się moze,cyz jest już lista psów zgłoszonych do leszna??