Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie moze,gdzie mozna kupić ortalionowe ubranko dla grzywka na deszcze? Bibi na deszczu idzie jakby była bez życia ,że ktoś by mógł pomyśleć że stara, lub chora:evil_lol:
A z jaką pasją każdą kałużę omija jakby się ich brzydziła :eviltong:

Posted

Maalwi napisał(a):
Wiecie moze,gdzie mozna kupić ortalionowe ubranko dla grzywka na deszcze? Bibi na deszczu idzie jakby była bez życia ,że ktoś by mógł pomyśleć że stara, lub chora:evil_lol:

O, to tak jak Lailuszka :) ja zamawiam szyte na miarę - można dobrać materiał i wzór... dokładnie zamawiam TUTAJ i TUTAJ. I jestem bardzo zadowolona :)

Posted

Maalwi napisał(a):
Hiihihi chyba nie :D
A jesczze mam pytanie,bo w tych linkach co dałaś to są tlyko bluzy i polarki a ortalionów nei ma :(

Są płaszczyki przeciwdeszczowe:
KLIK, KLIK, KLIK, KLIK, KLIK

Kolory można wybierać, tylko trzeba uzgodnić telefonicznie - nam nigdy nie robili problemów, także gdy prosiliśmy o inne zapięcie albo o kołnierzyk zamiast kapturka itp.

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Są płaszczyki przeciwdeszczowe:
KLIK, KLIK, KLIK, KLIK, KLIK

Kolory można wybierać, tylko trzeba uzgodnić telefonicznie - nam nigdy nie robili problemów, także gdy prosiliśmy o inne zapięcie albo o kołnierzyk zamiast kapturka itp.

Ale fajnie :) a ja,ślepota nei zauważyłam...:shake: ten pierwszy mi się najberdizej podoba :)
*
Chce ktoś moze kupić szelki srebrne dingo z serii basic? :cool3: są takie jak te:
http://www.e-zoomarket.com.pl/index.php?p472,dingo-szelki-basic-linia-fred-rozm-40-kolory-zloty-i-srebrny
3 razy używane ale nic po nich nie widać... wygrałam je w konkursie a teraz nie wim co z nimi zrobić :P

Posted

Maalwi napisał(a):

Uwierz mi z dwojga złego lepiej w tą stronę :evil_lol:

Posted

Saththa napisał(a):
Uwierz mi z dwojga złego lepiej w tą stronę :evil_lol:

hiih faktyvznie,może to lepiej :D
Bibi od wczoraj wieczór stoją uszy!
Kąpanie ;p

Posted

Nooo tereny lepsze od moich :)
Oj musze w teren dalej się wybrać z potworkami i poszukać czegoś atrakcyjnego :) a jak narazie to robimy przedbiegi... i te wariaty oszukują :(
bo jak idę z nimi ładny kawałek to idą wolno, a Sonia przy nodze, więc zawracam coby do domu doszły, a one na podwórku z 5 minut poleżą, wody się napiją i zaczynają się gonić :shake:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Faajne tereny :) mogą psy spokojnie się wybiegać i nie strach, że w las pogonią ;)
daleko macie na taki spacerek?

hmm czy daleko? jakieś 40 kroków ro rozpoczęcia ścieżki prowadzącej tam :D
Tylko że właśnie całe te pagórki to jakby żywa natura bo tam są bażanty,jelenie,sarenki,zajace,lisy... Więc spuszczenie nie jest takie bezpieczne bo pies ma co gonić ;)
A zresztą tam większość psów jest puszczana luzem więc też sie często boję o jakieś spotkanie przypadkowe niekoniecznie miłe :shake:

Posted

ania90 napisał(a):
to ja moge tylko pozazdroscic takich terenow, u nas to tylko las jest no i same glowne drogi

to niefajnie :( Ale u mnie też nie jets super bo tam pełno rzepów i kolczastych gałęzi które sie Bibi w sierść wplątują...

Posted

jak jutro bedzie cieplo i fajna pogoda to wybieramy sie do gor wiec tam beda dopiero tereny do wybiegania sie:)
no a jak bedzie zimno to znowu w domu siedziec bedziemy czyli nici z szalenstw:-(

Posted

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Bibi jest urocza :loveu: A te jej kolorki ... zachwyciły mnie :-)[/FONT]

Witam w Galerii Bibi i cieszę sie,że się mała podoba ! :eviltong: