Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
czekam na foteczki. :)

a bedziesz planowała szczeniaki po Bibi ? :)

nie wiem sama już. Na razie u mnie w domu jest remont i zgubiły się 2 karty ocen potrzebne do hodowlanki i musze jej uzupełnic te 2 oceny jak zgubiłam :( A co do szczeniakow-to nic nie wiadomo.

Posted

Maalwi napisał(a):
nie wiem sama już. Na razie u mnie w domu jest remont i zgubiły się 2 karty ocen potrzebne do hodowlanki i musze jej uzupełnic te 2 oceny jak zgubiłam :( A co do szczeniakow-to nic nie wiadomo.

o ja, może się znajdzie ? ale trzymam kciuki :) fajne by były szczylki po sportowej mamie. :D

Posted (edited)

[quote name='Aleksandra95']o ja, może się znajdzie ? ale trzymam kciuki :) fajne by były szczylki po sportowej mamie. :D

No ja mam nadal nadzieję,ze sie znajdą :(
mooze kiedys te szczylki bedą, ale w dalekiej przyszłosci :)
fotki by D. Sobolska :

Edited by Maalwi
Posted

dziękujemy :) to teraz pare fotek autorstwa mojego taty

evel, jak wrażenia? było super :) naprawdę, duzo sie dowiedziałam, a wszystko przekazane łatwym i zrozumiałym dla mnie jak na żółtodzioba językiem. Polecam ;)

Posted

Milka__ napisał(a):
Tak, my też jedziemy :D Super!
Zapisałam się też na semi z Paulą Gumińską i na sierpniowe z Olgą :)

oo jak fajnie, to sie spotkamy :) ale jak będzie słonce w sobotę to radzę wziąć olejek do opalania :D
ja chyba tez sie zapiszę na sierpniowe z Olgą , bo warto ;)

Posted

Milka__ napisał(a):
Wezmę, wezmę :) Mam nadzieję, że nie będzie upału, bo mój pies w taką pogodę odmawia współpracy niestety.

Bibi tak samo, co jest wkurzajace, ale rozumiem ją w pewnym sensie ;) ale mam nadzieje,że będzie Okej.

Posted

Trzeba próbować! Fajnie, że będziemy razem no i Ala też będzie :)
Jakieś fotki się porobi ;D
A i mam pytanie, masz może wolne miejsce w aucie? Bo nie mam za bardzo czym dojechać i szukam transportu, ew. będę od kogoś pożyczać samochód.

Posted

Błyskotka-na razie po remoncie jeszcze poszukam, a później zoabczymy, Asiaczku dzięki :) dobeczka, cześć, fajnie,ze wpadłaś :)
a dzisiaj byłam na kolejnym agilitowym seminarium, fotki później, mam jeszcze 2 zdjecia z poprzedniego semi a Olgą.

Posted (edited)

Asiaczek napisał(a):
Jakieś wieści? A może jeszcze jakieś nowe fotki?

pzdr.

wieści nie ma ale sa fotki z semi z Marysia :) by D. Sobolska tak ogólnie podczas treningu było zerwanie chmury i Bibi biegła w deszczu, co widać na ostatniej fotce :)

Edited by Maalwi