lasoa Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 super zdjecia ;) Tez chcialabym iść na agility tylko u mnie w miescie nie ma Quote
Maalwi Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 lasoa- szkoda,ze klubu nie ma, na penwno jacyś chetni z Twojego miasta by sie znaleźli justa- sama zrobiłam :diabloti: Quote
Maalwi Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 madziulik_13 napisał(a):Kto jeszcze chodzi u Was agi? Michał z Nico i czasami przychodzi Angelika. Ale mają dojść psy do klubu Quote
mychaaaaa Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Ale fajnie trenujecie agility. Miałam zabrać się za to z Lailuszką, bo ona aż się prosi o wykorzystanie jej do sportów... ale ciągle odkładamy to na później i tak jakoś czas ucieka... ale jak się napatrzę, może się zmobilizujemy ;) Rysunek super, od razu widać, że Bibianka. W jakim programie robiłaś? Quote
Maalwi Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 mychaa, robiłam z szablonu który zciagnełam z fejsa, ale też sietrochę napracowałam bo oryginał był w koorze beżowym a ja musiałam cała kolorystykę zmienic i usunąć napisy :) mam jeszcze grzywka hl , mogę Ci wysłac. Robiłam w paincie :cool3: : :) Quote
mychaaaaa Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/Luka Draco Bibi/umnie14.jpg no to się dziewczyna doigrała, że ją uwiązali :evil_lol: a gdzie te szablony są dostępne na fb? może sama bym się pobawiła? :eviltong: Quote
Tyna21 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Super zdjęcia! :) Widać, że Bibi sobie dobrze radzi. Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/Luka Draco Bibi/umnie14.jpg Ślicznie wygląda :loveu: Uwielbiam takie podskakujące kudłacze, włos rozwiany to dla mnie piękny widok :) Quote
Maalwi Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 dziekujemy :loveu: A my jesteśmy jednak z Bi nad morzem :) wiatr nad morski bardoz zimny Bibi biega w ortalionku a my opatuleni w przeciwwiatrówkach :) przywiozę peeeełno zdjec :) Quote
Maalwi Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Tyna21 napisał(a):już się nie mogę doczekać zdjęć :) Hihi moze nawet dzisiaj będą wieczorem po powrocie z zachodu słońca wrzucę :) Bibi padnięta-najpierw 2 h patrzyła jak się pakujemy i nie wiedziałą o co chodzi potem 3h podrózy a potem ponad godzina biegania po plazy ;) Teraz odpoczywa0zaraz idziemy sobie na smażoną rybke :) Quote
Tyna21 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Maalwi napisał(a):Hihi moze nawet dzisiaj będą wieczorem po powrocie z zachodu słońca wrzucę :) Bibi padnięta-najpierw 2 h patrzyła jak się pakujemy i nie wiedziałą o co chodzi potem 3h podrózy a potem ponad godzina biegania po plazy ;) Teraz odpoczywa0zaraz idziemy sobie na smażoną rybke :) zazdroszczę.... :-P Quote
Maalwi Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Tyna21 napisał(a):zazdroszczę.... :-P dobrze,ze zdecydowałam się pojechac :cool3: ten ośrodek jest taki super, mamy do morza około 500 m laskiem , bardzo mało ludzi, restauracja... po prostu miodzio :multi: Tyna- bardzo się cieszę,ze chociaż Ty jeszcze do nas zaglądasz regularnie i galeria nie umiera :loveu: Quote
Izabela124. Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 http://img848.imageshack.us/img848/1341/img7182wd.jpg zakochałam się w tej obroży! Quote
magda_p_dg Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 mhmmmm....morze....plaża......zazdroszczę......chociaż dziś faktycznie pogoda nad morzem była podobno niezbyt ciekawa - tak z prognoz wynikało, jakieś 15 czy 17 stopni....nie to co na południu u nas - 30 do wieczorka prawie :) my też plażoowo, coprawda nie nad morzem ale nad zbiornikiem wodnym POGORIA 4. psiaki pomoczyły się, pobiegały, poopalały, my odpoczęłiśy, także ! maja uważam za udany :) zapraszam do naszej galerii - tak zdjątka Masterka z dzisiejszego dnia Quote
Maalwi Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Izabela- ja też ją uwielbiam odkad mam Bibi to chciałam ją kupić :) magda- czyli Masterek lubi wodę> Bibi nie przepada. :) zaraz powinny byc foteczki tylko kilka narazie bo baardzo wolno chodzi tu internet Quote
Recommended Posts