Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale fajnie trenujecie agility. Miałam zabrać się za to z Lailuszką, bo ona aż się prosi o wykorzystanie jej do sportów... ale ciągle odkładamy to na później i tak jakoś czas ucieka... ale jak się napatrzę, może się zmobilizujemy ;)
Rysunek super, od razu widać, że Bibianka. W jakim programie robiłaś?

Posted

mychaa, robiłam z szablonu który zciagnełam z fejsa, ale też sietrochę napracowałam bo oryginał był w koorze beżowym a ja musiałam cała kolorystykę zmienic i usunąć napisy :) mam jeszcze grzywka hl , mogę Ci wysłac. Robiłam w paincie :cool3:

:

:)

Posted

dziekujemy :loveu:
A my jesteśmy jednak z Bi nad morzem :) wiatr nad morski bardoz zimny Bibi biega w ortalionku a my opatuleni w przeciwwiatrówkach :) przywiozę peeeełno zdjec :)

Posted

Tyna21 napisał(a):
już się nie mogę doczekać zdjęć :)

Hihi moze nawet dzisiaj będą wieczorem po powrocie z zachodu słońca wrzucę :) Bibi padnięta-najpierw 2 h patrzyła jak się pakujemy i nie wiedziałą o co chodzi potem 3h podrózy a potem ponad godzina biegania po plazy ;) Teraz odpoczywa0zaraz idziemy sobie na smażoną rybke :)

Posted

Maalwi napisał(a):
Hihi moze nawet dzisiaj będą wieczorem po powrocie z zachodu słońca wrzucę :) Bibi padnięta-najpierw 2 h patrzyła jak się pakujemy i nie wiedziałą o co chodzi potem 3h podrózy a potem ponad godzina biegania po plazy ;) Teraz odpoczywa0zaraz idziemy sobie na smażoną rybke :)

zazdroszczę.... :-P

Posted

Tyna21 napisał(a):
zazdroszczę.... :-P

dobrze,ze zdecydowałam się pojechac :cool3: ten ośrodek jest taki super, mamy do morza około 500 m laskiem , bardzo mało ludzi, restauracja... po prostu miodzio :multi:

Tyna- bardzo się cieszę,ze chociaż Ty jeszcze do nas zaglądasz regularnie i galeria nie umiera :loveu:

Posted

mhmmmm....morze....plaża......zazdroszczę......chociaż dziś faktycznie pogoda nad morzem była podobno niezbyt ciekawa - tak z prognoz wynikało, jakieś 15 czy 17 stopni....nie to co na południu u nas - 30 do wieczorka prawie :)

my też plażoowo, coprawda nie nad morzem ale nad zbiornikiem wodnym POGORIA 4. psiaki pomoczyły się, pobiegały, poopalały, my odpoczęłiśy, także ! maja uważam za udany :)

zapraszam do naszej galerii - tak zdjątka Masterka z dzisiejszego dnia

Posted

Izabela- ja też ją uwielbiam odkad mam Bibi to chciałam ją kupić :)
magda- czyli Masterek lubi wodę> Bibi nie przepada. :) zaraz powinny byc foteczki tylko kilka narazie bo baardzo wolno chodzi tu internet