Jean Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Witamy się u ślicznotki :) Pyszczek ma przesłodki ! Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie! Quote
Asiaczek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Gratulacje wyników w Bydgoszczy:) Pzdr. Quote
Maalwi Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Jean- witam! fajnie,że wpadłaś :) Asiaczku- dzięki. zapomniałam dodać,że 2x ocena doskonała i fajne opisy :) Nawet mamy w opisie " doskonała prezentacja" ,z czego sie ogromnie cieszę! No, to jesczze bdb lub dosk z międzynarodówki i mamy hodowlanke :cool3: Quote
Guest Dreaming Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Witamy się Super zdjęcia a Bibi jak zawsze piękna :* Pozdrawiamy i zapraszamy Quote
Maalwi Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Patka & Alan Dziękuję ; ) Fotki z myszką i portretowe są robione przez 2 inne aparaty i 2 inne osoby. Widać różnice, prawda? Quote
Guest Dreaming Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Nie ma za co :) Na tych nowych fotach Bibi wygląda jeszcze lepiej :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Piękne zimowe fotki, widać że śnieg przypadł Bibi do gustu:) Biega taka szczęśliwa i radosna. Quote
Guest Dreaming Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Piękne zimowe fotki, widać że śnieg przypadł Bibi do gustu:) Biega taka szczęśliwa i radosna. Tak masz racje :) Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Maalwi napisał(a):Jean- witam! fajnie,że wpadłaś :) Asiaczku- dzięki. zapomniałam dodać,że 2x ocena doskonała i fajne opisy :) Nawet mamy w opisie " doskonała prezentacja" ,z czego sie ogromnie cieszę! No, to jesczze bdb lub dosk z międzynarodówki i mamy hodowlanke :cool3: Ale, jak juz Bibi zdobędzie hodowlankę, to pokazesz gdzieś jeszcze Bibi? Czy to juz koniec jej kariery wystawowej? Pzdr. Quote
Maalwi Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Asiaczek']Ale, jak juz Bibi zdobędzie hodowlankę, to pokazesz gdzieś jeszcze Bibi? Czy to juz koniec jej kariery wystawowej? Pzdr.[/QUOTE] Nie wiem sama, pewnie się jeszcze będziemy wystawiać,ale nie jestem pewna :) Quote
AnAn Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Maalwi']Nie wiem sama, pewnie się jeszcze będziemy wystawiać,ale nie jestem pewna :)[/QUOTE] Na przykład w Rzeszowie ;> Quote
Jean Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Portretowe zdjęcia Bibi - pierwsza klasa :) Quote
Tyna21 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Trochę się zasiedziałam bo przeglądałam Wasze fotki, a jutro na 8 na trening jedziemy z Vatowskim :) Bibi to bardzo fajna dziewczyna ;) Quote
Falkaa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Witamy się :loveu: Dawno nie zaglądaliśmy, nadrabiamy :) A pannica taaka piękna ! :D gratulacje za podium na wystawach ! to wasze pierwsze ? :) Pozdrawiamy cieplutko :) Quote
Maalwi Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='AnAn']Na przykład w Rzeszowie ;>[/QUOTE] Hyhy, na pewno w Rzeszowie nas nie bedzie :) [quote name='Jean']Portretowe zdjęcia Bibi - pierwsza klasa :)[/QUOTE] Dziękujemy! :) [quote name='Tyna21']Trochę się zasiedziałam bo przeglądałam Wasze fotki, a jutro na 8 na trening jedziemy z Vatowskim :) Bibi to bardzo fajna dziewczyna ;)[/QUOTE] No trochę u wnas w galerii fotek jest do przegladania ;) ciesze sie,ze sie podoba! [quote name='Falkaa']Witamy się :loveu: Dawno nie zaglądaliśmy, nadrabiamy :) A pannica taaka piękna ! :D gratulacje za podium na wystawach ! to wasze pierwsze ? :) Pozdrawiamy cieplutko :)[/QUOTE] Super,ze wpadłaś! to była nasza 8 i 9 wystawka :) Odpozdrawiamy ;) Quote
Maalwi Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 A tak wyglada zły, świeżo obudzony grzyw :diabloti: I Bibi na tropie wiosny I wytropiła :) U nas już nie ma Ani grama śniegu, więc idziemy sobie na dłuższy spacerek :cool3: Quote
Maalwi Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Czy może umie ktos robić bannery i byłby chętny na zrobienie mi ? :) Quote
Tyna21 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 tutaj dziewczyna robi bardzo ładne banery :) http://www.dogomania.pl/threads/144174-CavalierkaaStyle-FreeGraphic-for-YOU-! mój również robiła Quote
Jean Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Maalawi Wasz banerek jest bardzo ładny, czemu chcesz zmieniać? :) U nas jedna wielka plucha. Kałuże i z resztek śniegu zrobiła się ślizgawica. Niech to się juz skonczy! Obudzona Bibi - wygląda groźnie ^^ Quote
simbik Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Maalwi'] Fajna dziewczynka :cool3:, mi właśnie owłosione grzywki kojarzą się z taką miniaturką charta afgańskiego :lol: i to mnie w nich najbardziej zauroczyło - taki duży pies w miniaturze... no i ten włos :roll:. A Bibi do tego ma super ten kolorek. Quote
Maalwi Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Tyna-dzięki :loveu: już złozyłam zamówienie. Jean- Bo ten mi sie juz znudził no i Bibi wyglada teraz inaczej niz na bennerku. Nie lubię takiej okropnej pogody, ja juz bym chciała wiosnę :) simbik- Witamy w galerii! Dziękujemy i faktycznie Bibi wyglada jak mały afgan nawet w galerii gdzies są fotki z naszego sotkania z Dyziem-afganem koleżanki i tam widać też podobieństwo :) Quote
FredziaFredzia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Malwi, ja po bannery się zgłaszam do Cavalierki (widziałam że już u niej napisałaś) albo tu - http://www.dogomania.pl/threads/200785-westie_justa-Darmowa-grafika-na-zam%C3%B3wienie?p=18689012#post18689012. ;) Najnowszy mam właśnie od westie_justa. Quote
Asiaczek Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Mnie tez się podoba ten bannerek, co est. Ale może nowy będzie jeszcze ładniejszy? zobaczymy:) pzdr. Quote
Recommended Posts