Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maalwi napisał(a):
no właśnie,jak to tak może być ! :)
A ja mam pytania.
1. Czy na wystawach hl mogą mieć tak zarośnięte uszyska jak Laila
2. Codziennie Bibi pod wieczór klapie lewe ucho. Nic nie daje zaklejanie następnymi plastrami. Dopiero następnego dnia rano się trzymają i tak znów do wieczora...

1.mogą
2.odpisałam Ci już smsem:eviltong:

Posted

1. właśnie oglądam fotki z wystawy z Leszna i golaski mają zarośnięte uszka, a inne nie, więc nie wiem..... ale pp nie mają zarośniętych
2. wieczorem Bibi traci energię i nie starcza na utrzymanie uszka... a rano wyśpi się i naładowana energią jest i uszko stoi ;) nie no żartuję, ale nie wiem dlaczego...
więc za dobrych to ja rad nie mam to musimy poczekać na osoby bardziej kompetentne :) ale chciałam pomóc :)

Posted

[quote name='Jaga.']ładniej wygląda ze stojącymi :)

Ja też tak uważam... moim zdaniem grzywek - nawet jeśli pp - z chlapniętymi uszami wygląda mało grzywaczowo :eviltong: tak samo grzywacz z zarośniętym pyskiem.

a uszy ogolone bądź też nie to zależy od psa - jak ma słabe ucho to się goli, po pod ciężarem włosa ucho się kładzie. nie znam się za dobrze ale z tego co widzę pp mają słabsze uszy niż hl

Bo powdery mają słabsze ucho ;)
A z tym goleniem u hl wydaje mi się kwestia gustu... mi się podobają bardzo grzywki z łysymi uszkami, a jednak Lailę ciężko mi wyobrazić bez tych wielgachnych owłosionych uszu - cały urok przepadłby razem z włosem ;)

A ten pp jakiś ogolonyyy ;)
Śmiesznie wygląda gdy ma pełną szatę i te uszka zarośnięte... taki sierściuszek :loveu:

Posted

Mychaaaa po żadnym pozorem nie obcinaj Lajli sierści na uszkach, bo bez niej będzie goła :)
A jak byłam na wystawie i chciałam zrobić fotkę grzywkowi i mu klapnęły i Pani do niego: No nie chowaj uszek, postaw bo tak to brzydko wyglądasz :) i wiecie co? postawił :)
Maliwna nie obraź się ale ona z tymi klapniętymi uszkami wygląda jak biedaczek :( i mina taka jakbyś z domu miała ją wyrzucić.... widać niezła z nią aktorka :) bo wiem, że u Ciebie ma baaardzo dobrze.... a nie umie tego docenić, albo chce coś wyżebrać....

Posted

[quote name='kalyna']Mychaaaa po żadnym pozorem nie obcinaj Lajli sierści na uszkach, bo bez niej będzie goła :)
A jak byłam na wystawie i chciałam zrobić fotkę grzywkowi i mu klapnęły i Pani do niego: No nie chowaj uszek, postaw bo tak to brzydko wyglądasz :) i wiecie co? postawił :)
Maliwna nie obraź się ale ona z tymi klapniętymi uszkami wygląda jak biedaczek :( i mina taka jakbyś z domu miała ją wyrzucić.... widać niezła z nią aktorka :) bo wiem, że u Ciebie ma baaardzo dobrze.... a nie umie tego docenić, albo chce coś wyżebrać....
hahaha tak,sama się sobie nie podoba z klapniętymi :D
*
jutro mam urodziny... a ja chora i w domu siedzę (z nudów wykąpałam Bibi, ogoliłam jej uszy,mordkę i szyję,całą ją wyczesałam,obcięłam pazury,zrobiłam kitke i umyłam jej zęby) :D

Posted

[quote name='Maalwi']*
jutro mam urodziny... a ja chora i w domu siedzę (z nudów wykąpałam Bibi, ogoliłam jej uszy,mordkę i szyję,całą ją wyczesałam,obcięłam pazury,zrobiłam kitke i umyłam jej zęby) :D

Hmmm to może wpadniesz do mnie z tych nudów :D

Posted

kalyna napisał(a):
**

Johnnemu czasem pada lewe ucho i zawsze mu wtedy mówię Johnny popraw uszy i zawsze stawia :)

Maalwi napisał(a):
hjutro mam urodziny... a ja chora i w domu siedzę (z nudów wykąpałam Bibi, ogoliłam jej uszy,mordkę i szyję,całą ją wyczesałam,obcięłam pazury,zrobiłam kitke i umyłam jej zęby) :-D

zapraszam do siebie :diabloti: :diabloti:

zdrówka życzę! to co, jutro balujemy? ;)

Posted

Malwinko - życzę wcześniej, bo dzisiaj jadę do Sosnowca i wracam w poniedziałek - dużo zdrówka, dużo radości z codzienności i Bibi - by nie sprawiała problemów, podbijała razem z Tobą światowe ringi i żeby zawsze, zawsze była dla Ciebie najwierniejszą towarzyszką doli i niedoli :D buziaczki! rośnij duża ;) hihi

Posted

Maalwi napisał(a):

hihi a ja dzisiaj mam!!!;)
foty foty foty

i balujemy razem!:D

Posted

mychaaaaa napisał(a):
MASZ DZISIAJ URODZINY?? DLACZEGO NIE POWIEDZIAŁAŚ?!
Aniu, wszystkiego najlepszego!

dzięki;)
jakoś przez ostatnie wydarzenia (i dzisiejszą noc, mówiłam Ci) w ogóle nie chciało mi się tych urodzin i wolałam je 'przemilczeć'. zresztą to przecież dzień jak każdy inny

Posted

psyja napisał(a):
dzięki;)
jakoś przez ostatnie wydarzenia (i dzisiejszą noc, mówiłam Ci) w ogóle nie chciało mi się tych urodzin i wolałam je 'przemilczeć'. zresztą to przecież dzień jak każdy inny

Nie prawda! Tak bym chociaż czekoladę Ci kupiła :) dziś zrobiłaś się starsza hahah więc nie jest to dzień jak co dzień ;)
Ale czuję się zaszczycona, że postanowiłaś ten dzień ze mną spędzić :) trzeba było chociaż wspomnieć! ;)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Nie prawda! Tak bym chociaż czekoladę Ci kupiła :) dziś zrobiłaś się starsza hahah więc nie jest to dzień jak co dzień ;)
Ale czuję się zaszczycona, że postanowiłaś ten dzień ze mną spędzić :) trzeba było chociaż wspomnieć! ;)

kochana i w tym cały sęk że nic nie wiedziałaś!

było mi dzisiaj strasznie miło u Was, fajnie było pogadać i popatrzeć na rozbrykane dzieciaki:) i nie wspominać nic o urodzinach hihi. zresztą plany urodzinowe mam na weekend - i wierz mi na słowo, nie są zbyt ambitne:eviltong:
aha no i jaką czekoladę, dostaliśmy piękną kokardke:loveu: hihi

w ogóle to spamujemy galerię Bibi:)