Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

Posted

darii_iia napisał(a):
Ja w tym roku mam zamiar zaliczyć wystawy w Gorzowie, Poznaniu, Szczecinie i pewnie jeszcze jakieś miejsca blisko mnie się znajdą. ;)

I Białystok!! Oferuję darmowy nocleg 8)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

darii_iia napisał(a):
Haha. Miło mi, że chcecie mnie w Opolu. :)
Jeśli chodzi o rodziców, to wątpie aby chcieli ze mną pojechać. Alee gdyby Malwinka się zgodziła na wspólny transport, to moi rodzice są za. :D
Ja w tym roku mam zamiar zaliczyć wystawy w Gorzowie, Poznaniu, Szczecinie i pewnie jeszcze jakieś miejsca blisko mnie się znajdą. ;)

Oo to widzę,że na zmianę możemy się transportować,bo ja tez będę na tych wystawach :)
•maj-opole/bydgoszcz
• 4,5czerwiec- Leszno
•18,19 czerwca-Szczecin
•3 lipca-gorzów wlkp
•18 września-Zielona góra
•23 paźdizernika-poznań

Posted

darii_iia napisał(a):
Dalszej miejscowości od Gorzowa wymyśleć już nie mogłaś.:eviltong:
Haha. Co by rodzice powiedzieli gdybym powiedziała, że nocuje u znajomej z forum. :D

Ej, wzięłabyś Malwinę i przyjechałybyście pociągiem 8) ja oferuję nawet kilkudniowy nocleg ;)

Posted

Maalwi napisał(a):

ojć :( tu się sprawa komplikuje,bo ja byłam przekonana,że opole nad morzem jest :D

hahaha, jesteś lepsza z geografii ode mnie! Gratuluję, to jest wyczyn :D

darii_iia napisał(a):
Dalszej miejscowości od Gorzowa wymyśleć już nie mogłaś.:eviltong:

Haha. Co by rodzice powiedzieli gdybym powiedziała, że nocuje u znajomej z forum. :D

No to powiedz, że nocujesz u znajomego z forum, bardziej się ucieszą, hahaha :evil_lol:

Posted

Łóżkowy potwór,jak to miał w zwyczaju,wylegiwał sie na łóżku:

Naiwna pańcia opuściła na chwilę pokój udając się do lodówki po jogurt
Wracając,doznała szokującego widoku:

Tylko gdzie się podział winowajca...?

Kobieto,nie świeć po oczach!

Wracam dalej do spania...

Posted

MAALWI czy ja aby dobrze przeczytałam :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Będziesz w Lesznie 4/5 czerwca??
No to super, bo ja pewnie będę oglądać cudaki :) i jak się Aga dowie to też pewnie będzie :diabloti:
z Bibi prawdziwy psotnik rośnie :)

Posted

[quote name='kalyna']MAALWI czy ja aby dobrze przeczytałam :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Będziesz w Lesznie 4/5 czerwca??
No to super, bo ja pewnie będę oglądać cudaki :) i jak się Aga dowie to też pewnie będzie :diabloti:
z Bibi prawdziwy psotnik rośnie :)[/QUOTE]

HIhihi no to sie spotkamy :diabloti:

Posted

[quote name='Jaga.']cwaniara ;)

jedziesz do Leszna? ja jak namówię wujasa na wyprawę to też się pojawię. bo samej to mi się nie chce jechać[/QUOTE]
no to moze w końcu pogadamy,bo sądze ,że Nie będę już taka zakręcona :)

Posted

hihi ja też nieźle zakręcona na wystawie jestem, ale już zaczynam gadać ze znajomymi, chyba nabrałam wprawy ;) bo na pierwszych to siedziałam i wogóle nic do mnie nie docierało, zakręcona w kosmos

Posted

[quote name='Jaga.']hihi ja też nieźle zakręcona na wystawie jestem, ale już zaczynam gadać ze znajomymi, chyba nabrałam wprawy ;) bo na pierwszych to siedziałam i wogóle nic do mnie nie docierało, zakręcona w kosmos[/QUOTE]
Hihihi skad ja to znam :) A czy mi się wydawało,czy jakaś inna kobieta wystawiała Johnnego?

Posted

Bibi tlyko weszła i się zaczeła rządzić,wlazła do posłania Lucka,zżerała jego gryzaka,za to on się bawił jej pluszowym żółtym pieskiem :) Niestety Daria nie robiłą wtedy zdjęć,ale wstawie inne :)
fotki:
Lucuś&Bibi

Ja i maluch :)

Bibianna-tunelowy potwór

Ja + Bibi-wierne spojrzenie

Posted

Malwinka aż mi dech zaparło zdjęcia piękne widać że dzieciaki baardzo się polubiły.Lucek piękny a Bibi cudowna.No i te skoki widać że bardzo dobrze się bawi jej ADHD jest rewelacyjne.Serdecznie was pozdrawiam.
Ps.
Podkradam parę fotek :)

Posted

Jak już pisałam u Darii to nie myślała, że między Bibi a Lovelaskiem jest taka różnica wysokości.. ehhh chyba zapomniałam jaka różnica wieku jest :) ale mimo to :)
Bibi się wyszalała korzystając z toru :) [prawdziwy szał :)

Posted

[quote name='justa43']Malwinka aż mi dech zaparło zdjęcia piękne widać że dzieciaki baardzo się polubiły.Lucek piękny a Bibi cudowna.No i te skoki widać że bardzo dobrze się bawi jej ADHD jest rewelacyjne.Serdecznie was pozdrawiam.
Ps.
Podkradam parę fotek :)
Taak,super,że ma takie ADHD. :) Więcej fotek maluchów tutaj---> http://www.dogomania.pl/threads/200134-Yorku%C5%9B-Draku%C5%9B-amp-Grzywek-Lucyferek/page9
Pozdrawiam :)