Maalwi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='Dorothee']Kurcze przez Was :) : Maalwi i mychaaaaa polubiłam grzywacze :P Bibi jest śliczna, ma śliczne włoski i kolorek. Mizianki dla niej :* oo jak miło mi to słyszeć :) No i masz babo placek. Kupiłam grzywka a niedłygo stada ich bedą :) Quote
Dorothee Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Hehe, no dopóki mieszkam pod jednym dachem z ojcem lepiej nie, bo mnie wygoni razem z moim stadem... :D Quote
Maalwi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Dorothee napisał(a):Hehe, no dopóki mieszkam pod jednym dachem z ojcem lepiej nie, bo mnie wygoni razem z moim stadem... :D hiihih :) noo to moze za pare lat :) Quote
Maalwi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 No i jesczze fotk małej w kiteczce ;) Quote
mychaaaaa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Dorothee napisał(a):Hehe, no dopóki mieszkam pod jednym dachem z ojcem lepiej nie, bo mnie wygoni razem z moim stadem... :D Dorothee! Grzywacz to takie maleństwo, że nikt nie zauważy go w stadku samoyedów! ;) Gorzej, że to taki charakter, że psią ekipę od razu dominuje :eviltong: Nie ma co się wahać! hihi bardziej wylewnej i bardziej czułej rasy nigdy nie znajdziesz :) nawet samoyedy nie dorównują w czułości grzywaczowi ;) Quote
Dorothee Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No mówi się że " nigdy nie mów nigdy" :D Hehe... hehe nie narzekaj Paulinka na samoyedka bo gdyby co... to prześlij mi Honeya w paczce :D Quote
mychaaaaa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Dorothee napisał(a):Hehe... hehe nie narzekaj Paulinka na samoyedka bo gdyby co... to prześlij mi Honeya w paczce :D O nie! Ja mojego miodowego skarbu nie oddam! ;) Quote
Gosia9712P Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Maalwi']No i jesczze fotk małej w kiteczce ;) http://img148.imageshack.us/img148/2470/p1902110839.jpg Hihi, ale ona śmiesznie wygląda w tej dwukolorowej kiteczce :D Quote
mychaaaaa Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Gosia9712P napisał(a):Hihi, ale ona śmiesznie wygląda w tej dwukolorowej kiteczce :D A ja gratuluję czuprynki do wiązania :) bo do tej pory Bibi chyba nie nosiła kucyka? ;) Quote
Maalwi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 mychaaaaa napisał(a):A ja gratuluję czuprynki do wiązania :) bo do tej pory Bibi chyba nie nosiła kucyka? ;) niee nie nosiłą. Teraz codziennie ma rabioną kiteczkę. pomimo jej usilnych starań,nie rozwala się :D * dzisiaj Bibi spotakała jamnika Nera. tak się z nim bawiłą :) (to znacyz ona biegała,skakała a on stał ;p) co rusz go przeskakiwała :) tak śmeisznie to wyglądałoale ja głupia nei nagrałam filmiku oczywiście... :( Quote
Guest Fusiafusia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Witamy się po raz pierwszy w waszej galerii :sweetCyb:!! śliczne fotki :loveu: ....zapraszamy do naszej yorkowej galerii!! Pozdrawiamy! Quote
mychaaaaa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):Witamy się po raz pierwszy w waszej galerii :sweetCyb:!! śliczne fotki :loveu: ....zapraszamy do naszej yorkowej galerii!! Pozdrawiamy! Mi to dziwnie przypomina żebranie kosteczek na pewnym portalu o psach :diabloti: Quote
Gosia9712P Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 mychaaaaa napisał(a):Mi to dziwnie przypomina żebranie kosteczek na pewnym portalu o psach :diabloti: Ale fajnie, myślałam, że tylko mi :evil_lol: Quote
-Sisi- Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Witam! Chcialam sie dowiedziec od hodowcow tej rasy, jakie sa te psiaki ? Glownie chodzi mi o suczke grzywacza powder puff. Jaki jest jego charakter, stosunek do dzieci i aktywnosc ? Prosze o odpowiedż !!! :) Quote
psyja Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 -Sisi- pamiętaj o tym, że każdy pies jest inny i niepowtarzalny. ogólnie grzywki to bardzo aktywne psy, super nadają się do sportów i posłuszeństwa. potrafią jednak super dopaswoać się do planu dnia przewodnika i w zależności od planów pańca/pańci mogą cały dzień biegać jak i cały dzień nic nie robić (oczywiście nie bierz tego nic nie robienia 'do głowy'). potrzebują maaaasy ciepła i kontaktu z ludźmi, są ogromnymi przytulaczkami:) stosunek do dzieci jest taki, jak sie danego psa wychowa. podobnie zresztą z charakterem, tutaj też wychowanie, socjalizacja ma ogrooooomny wpływ. no ale to galeria Bibi, myśle że z takim pytaniem powinnaś raczej wystąpić w innym miejscu lub poczytać w necie opisy rasy Quote
-Sisi- Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Dziekuje za odpowiedz. A Bibi to przesliczna sunia. Widzialam ja takze na inne stronnie i bardzo sie ciesze, ze spotkalam taka pieknosc i tu :) Quote
Maalwi Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 -Sisi- napisał(a):Dziekuje za odpowiedz. A Bibi to przesliczna sunia. Widzialam ja takze na inne stronnie i bardzo sie ciesze, ze spotkalam taka pieknosc i tu :) O,na jakiej stornie ją widziałaś? :] Quote
Maalwi Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 -Sisi- napisał(a):Witam! Chcialam sie dowiedziec od hodowcow tej rasy, jakie sa te psiaki ? Glownie chodzi mi o suczke grzywacza powder puff. Jaki jest jego charakter, stosunek do dzieci i aktywnosc ? Prosze o odpowiedż !!! :) tak jak już napisała psyja,grzywacze jak kameleony dostosują się do danych warunków życia. Mogą być aktywne godiznami,lub spędzać cały dizeń na kanapie. Bibi akurat uwielbia harce na dworze a potem od razu zasypia w domu :) grzywki potrzebują dużo miłości,czułości i pieszczot. Swoje ludzkie stado kochają bezgranicznie,za to większość grzywek jest nieufna w stosunku do obcych . Pamietaj,że każdy pies jest zupełnie inny.A co to tego,jaki będzie miał stosunek do dzieci,zależy od socjalizacji. Quote
Guest Fusiafusia Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 mychaaaaa napisał(a):Mi to dziwnie przypomina żebranie kosteczek na pewnym portalu o psach :diabloti: A ja tak nie robię...po prostu lubie jak mi dużo osób odwiedza moją galerię....Jesteś na mnie zła?? Przepraszam! :( Quote
Jaga. Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 słodko wygląda w tej kiteczce :loveu: taka mała dama mój też nosi kitkę i Konrad mówi do niego "księżniczko" :p a co do charakteru grzywacza to mojemu chyba zapomnieli powiedzieć w hodowli że ma być nieufny :D Quote
Maalwi Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Jaga. napisał(a):słodko wygląda w tej kiteczce :loveu: taka mała dama mój też nosi kitkę i Konrad mówi do niego "księżniczko" :p a co do charakteru grzywacza to mojemu chyba zapomnieli powiedzieć w hodowli że ma być nieufny :D heheh no widizsz,ty masz wyjątek . :) * dzisiaj na spacerze zaczepił mnie pan i chciał zrobić zdjecia Bibi ;) mówił że jest śliczna i się pytał 3 razy o rasę ;p * dziś przyszedł numerek na wystawe :) 972 ;] Quote
Jaga. Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 niedługo ją wezmą do filmu ;) Tessi też często robili zdjęcia jak była mała, a jedna Pani to sobie nawet zrobiła Z Tessi zdjęcie. i ze mną :lol: Quote
mychaaaaa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Maalwi']dzisiaj na spacerze zaczepił mnie pan i chciał zrobić zdjecia Bibi ;) mówił że jest śliczna i się pytał 3 razy o rasę ;p Bo grzywki są po prostu najpiękniejsze na świecie :loveu: a Bibi w ogóle jest wybitna :loveu: dziś przyszedł numerek na wystawe :) 972 ;] I kiedy ta wystawa? Przygotowane? Stresujecie się? Życzę powodzenia :):) Quote
kalyna Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Jak Bibi taka ładna to ja się nie dziwię, że ludzie chcą fotki jej ;) ogólnie chińskie grzywki PP to mało znane są i ludzie nie wiedzą co to za rasa :) *** Oj gdybym byłam na tej wystawie to sesje bym jej zrobiła :) bo w niedzielę to była masakra :) Quote
Maalwi Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 mychaaaaa napisał(a):Bo grzywki są po prostu najpiękniejsze na świecie :loveu: a Bibi w ogóle jest wybitna :loveu: I kiedy ta wystawa? Przygotowane? Stresujecie się? Życzę powodzenia :):) wystawa w tą sobotę, czy przygotowane? nie wiem :D czy się stresuję... hhhmmm jak sobie o niej pomyślę,to tętno mi się zwiększa,ale ogólnie staram się nie myśleć o samej wystawie tylko o ćwiczeniu. :) Quote
Recommended Posts