Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

Posted

darii_iia napisał(a):
HAha, malutka szaleje. ::lol: Kurczę, MAlwina pogoda jakoś nam nie sprzyja do naszego spotkania :roll:

no faktycznie... :(
*
dzisiaj spuściłam 1 raz Bibi ze smyczy! nawet się nie oddalała a na zawołania wracała :)
a później wróciłysmy a jej łapki całe w kulkach śniegowych... :/

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maalwi napisał(a):
dzisiaj spuściłam 1 raz Bibi ze smyczy! nawet się nie oddalała a na zawołania wracała :)

ooo to super :) widać, wypracowałaś trochę jej poprawę ;) gratuluję :)
Ja dzisiaj nauczyłam Haniego "na mnie" - żeby na komendę w oczy mi patrzył. Potem klik i smaczek. I mi Honey w oczy patrzy na komendę, a z M. nie ma kontaktu wzrokowego!! ha! Mój piesio :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
kulce, ale ona świetnie się uśmiecha i takie ładne ząbki ma :)
jeszcze trochę i w tv wystąpi w reklamie pasy do zębów :lol:

hhheeh w tej rekllamie pedigree o sztucznych szczękach :D

Posted

mychaaaaa napisał(a):
idealnie pasuje ;)

Wrzucaj nowe foty! I filmiki ze szkolenia :D

dziisaj P. Justyna przyjeżdża z borysem :) bratem Bibi
przywiezie ringówkę i udzieli mi na pewno duuużo cennych rad :)
no pewnie tata jakieś fotki popstryka i dodam je. a filmiku nadal nie mam, :/

Posted

[quote name='mychaaaaa']http://img535.imageshack.us/img535/6380/p130211154701.jpg aaaale ona ma ogromne uszy!!!! :-o :loveu:
Ej, mała Ci pięknieje :) ma cudownego pysia, śliczna dziewczynka Ci wyrasta :) pozazdrościć :loveu:
http://img829.imageshack.us/img829/1774/p140211231701.jpg piękny portrecik :loveu::loveu:
dziękuję za Bibi :)
wczoraj pół roczku skończyła :) dzisiaj tak pięknie pracowała na dworze! "noga" to ona już super opanowała, na "do mnie" wraca,jak nic jej nie rozprasza. NA ringówce pięknie chodzi. :]

Posted

Maalwi napisał(a):
wczoraj pół roczku skończyła :) dzisiaj tak pięknie pracowała na dworze! "noga" to ona już super opanowała, na "do mnie" wraca,jak nic jej nie rozprasza. NA ringówce pięknie chodzi. :]

Gratuluję :) a jak w kontaktach z innymi psami? Lepiej już?

Posted

Maalwi napisał(a):

no to brawo ;D

Posted

Ja nie wiem co się z Bibi dzisiaj stało...wracam do domu (nie było nikogo około 5 godz) a tam patrze,na ziemii leży jej adresówka. cała rozszarpana i wymamlana :)
kapcie wszędzie się walają.Legowisko przesunięte. jak mnie zobacyzła,to dosłownie,skakała mi do oczu i tak mnie zaczęła wylizywać,żę prawie wyssała mi oko :D
zrobiła demolke,a teraz śpi ;p