Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matyk napisał(a):
mój Mefi miał to samo a teraz czasem jak widzi że chc emu zrobić fotkę to nawet posiedzi spokojnie przez chwilę heheh
a Bibi cuuudna

A ona taak strasznie nierozczesana... ehh :)

Posted

Iza. napisał(a):
Malwina, Bibi ma ogolone uszka ? Po zdjęciach wydaje się że nie, stwarzają wrażenie ciężkich.
A ogolone i lekkie łatwiej wstają ;)

tak,ma ogolone. Tylko na zdjęciach miała źle sklejone od środka,że jej klapały. Już 2 dzień ma dobrze sklejone i stoją. Wczoraj jej tez te uszka podgalałam,że skórka prześwituje.

Posted

Maalwi napisał(a):
tak,ma ogolone. Tylko na zdjęciach miała źle sklejone od środka,że jej klapały. Już 2 dzień ma dobrze sklejone i stoją. Wczoraj jej tez te uszka podgalałam,że skórka prześwituje.

A no to super :)

Posted

darii_iia napisał(a):
Niee, aż tak strasznym zboczuchem, to nie jest. Tylko Bibi wpadła mu w oko. ;) Nie pozbawie go jego męskiej dumy. :lol: Tak czy siak rodzice by tego nie chcieli.
Będą spacerki, będą następnym razem jak się spotykamy, to Malwina powędruje tym razem do mnie i poćwiczymy agility. A przy okazji porobie zdjęcia moą lustrzanką i będą foty do wstawienia na dogo.:razz:

no ja mam nadzieję,że fotki będą :)
a Drakuś taaak się na Bibi napalił mehehhe