Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

Posted

[quote name='mańka_']Bardzo ciekawe jak dla mnie, fajnie ostrość ustawiona... tylko nie wiem, coś mi z kadrem nie leży - centralny mi sie tu srednio osobiście podoba, ale od razu mówię - nie mam żadnego pomysłu, jak to zmienić :-D
Ja ostatnio totalnie nie mam czasu na modelki - ostatnią była grzywka koleżanki :-D

Bibi w czapie cudowna :loveu:

Ja juz teraz wogóle nie focę.. Siostra wyjechała na studia i zabrała lustro, bo miałyśmy na pół :(
a to moje jeszcze starsze wypociny :)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

1 mi się bardzo, bardzo podoba :-) wszystko pięknie wspólgra, cudnie :-)
Za to drugie.... hm, niedoświetlone. Choć domyślam się, ze to był efekt zamierzony ;-)

Posted

[quote name='Pestkaa']http://allegro.pl/listing.php/search?category=1528&string=snood
http://galgoblanco.home.pl/pl/c/SNOOD-OCHRONNA-SIATKA-DLA-AFGANASALUKI/62
ale tu już bardziej charcie
Będziecie kiedyś na wystawce w Zielonej ? :cool3:

a tam charcie nie charcie, Bibi to charcik taki :)
myślę,że bedziemy :) kiedy jest?

[quote name='Błyskotka']Bardzo ładne zdjęcia :)
dziękujemy!

[quote name='mańka_']1 mi się bardzo, bardzo podoba :-) wszystko pięknie wspólgra, cudnie :-)
Za to drugie.... hm, niedoświetlone. Choć domyślam się, ze to był efekt zamierzony ;-)

Oo, widzę ze masz dokładnie takie odczucia jak ja :) To pierwsze mi się bardzo podoba a to durgie faktycznie miało takie być :)

Posted

[quote name='mańka_']fajne :-) Modelka mi się bardzo podoba, z chęcią bym ją popstrykała ;-)

Można powiedzieć,że ją odkryłam przechwyciłam i nacykałam :diabloti:

Posted

Słuchajcie, mam taki problem. Ma ktos może pomysł albo swoja metodę, jak awaryjnie odwołac psa?
Bo mi się wyczerpały juz wszystkie pomysły.. :shake:

Posted

[quote name='Maalwi']Słuchajcie, mam taki problem. Ma ktos może pomysł albo swoja metodę, jak awaryjnie odwołac psa?
Bo mi się wyczerpały juz wszystkie pomysły.. :shake:[/QUOTE]
może gwizdek?

Posted

[quote name='Kajusza']może gwizdek?[/QUOTE]
teraz jesteśmy w trakcie uczenia się w domu przybiegania na gwizdek, no zobaczymy jak to bedzie.

[quote name='Pestkaa']Awaryjnie? Położyć się na ziemi i robić z siebie wariata :lol:[/QUOTE]
Nie działą to już :(

[quote name='mańka_']Zgadzam się. Albo uciekać z dzikim krzykiem :razz:[/QUOTE]
to też nie działa, jak się Bibi zawącha albo zobaczy innego psa to strzałka i biegnie. Ma mnie w d.....

Posted

No t faktycznie nie widzę innej opcji jak linka i od nowa ćwiczenia.
Nie martw się, moze to taka faza ją naszła po prostu - nasze też jakieś 3-4 miesiące temu miały taki okres jakis - głuche totalnie na przywołanie były. Przypomnienie pomogło i teraz znowu grzeczne, odwoływalne psy mamy :-D

• 2 weeks later...
Posted

Maalwi napisał(a):
teraz jesteśmy w trakcie uczenia się w domu przybiegania na gwizdek, no zobaczymy jak to bedzie.

Nie działą to już :(

to też nie działa, jak się Bibi zawącha albo zobaczy innego psa to strzałka i biegnie. Ma mnie w d.....

moje tez robią strzałki, taki chyba ich urok, a jak już go obwąchają to wracają
:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Kilka dni cwiczeń na lince i jest już duuużo lepiej :) vege, jak ja bym chciała mieć takie oczy :(

u nas dzis padało troche snieżku, a wczoraj poraz pierwszy padał z 10 min. O to jedna fotka z dzisiaj :)

Posted (edited)

Iza. napisał(a):
macie jakąś śliczną obróżkę :)

dzięki, to Bibowa nowa obróżka :) mamy też jinsową ale nie mam fotek Bibi w niej.

mańka_ napisał(a):
Bardzo ładne zdjęcie :-)

No i fajnie, że panna się ogarnęła :-) Jednak takie przypomnienie na lince o co chodzi bardzo dobrze robi ;-)

Ciesze się,ze sie podoba :) Oo to prawda, bez tego przypomnienia kiepsko by było, na szczęście jest lepiej.

A tak wygląda grzywacz, który biega sobie po śniegu wymieszanym z piaskiem :)

Edited by Maalwi