Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Izabela124.']Będą chętni :) Czekm

to moze jak będzie długi week cos pstryknę, bo teraz czasu nie mam. Jeśli pogoda bedzie.. teraz tylko ciagle w Gorzowie mgła, mżawka, momentami pada ciapa deszczowo-śnieżna.

:)

Edited by Maalwi
Posted

Piękna panienka. Rino ma takiego kolegę, ale bez włosów. Przyplątał się do nas w lesie i, jak się przekonał bawił się z moimi kundlami. Teraz jego Pan już wie, że jak widzi moje futrzaki nie musi się o niego bać. Bardzo zabawowy chłopak, ale nie ma zdjęć. Jak idę z dwoma psami nie mam już ręki na aparat ;-)

Posted

[quote name='ania90']gratuluje :)
dziękujemy :)
[quote name='Vilena']http://i1096.photobucket.com/albums/g328/maalwi1/IMGP7525.jpg
To zdjęcie jak z reklamy ikea :evil_lol: Bibi jako podusia :loveu:
przyznaje sie,ze czasami słuzy mi jako podusia :diabloti: Ciepła, włochata podusia :D

[quote name='PannaAnna']Jeeej ale Bibi jest piękna! :) :loveu: Będę zaglądać.
dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie :)

[quote name='eria']http://i1096.photobucket.com/albums/g328/maalwi1/IMGP7525.jpg
jak przytulnie!!
pokoik swieżo, 2 miesiace temu wyremontowany :lol: Faktycznie jest malutki i przytulny :)

[quote name='ajeczka']Piękna panienka. Rino ma takiego kolegę, ale bez włosów. Przyplątał się do nas w lesie i, jak się przekonał bawił się z moimi kundlami. Teraz jego Pan już wie, że jak widzi moje futrzaki nie musi się o niego bać. Bardzo zabawowy chłopak, ale nie ma zdjęć. Jak idę z dwoma psami nie mam już ręki na aparat ;-)

dziękujemy :) To ten pan swojego grzywka puszcza w lesie a jego samego nei ma nigdzie?

Posted

Podoba mi się drugie foto, choć trochę bym jeszcze z obróbką podziałała - chyba jest przepał na nosie, możnaby go osłabić... i piegi bym wyciągnęła mocniej, bo są bardzo fajne :-) to samo w pierwszym - mocno brakuje obróbki ciekawej, bo foto bardzo fajne :-) za to w trzecim mnie osobiście trochę razi brak ostrości (nie wiem czy to zamysł czy tak wyszło, ale żeby była, to by było super :-) ), za to tu obróbka fajna :-)
Jak masz cheć - to zajrzyj do tego, co ja robię ;-) www.anna.lotowska.pl

Bibi jest po prostu piękna, az nie mogę uwierzyć, że nie zajrzalam tu wczesniej - widać, że dziewczyna pozytywnie nakręcona, a do tego jaka ładniusia na pyszczku :-) piękne połączenie kolorów ;-)

Posted

[quote name='mańka_']Podoba mi się drugie foto, choć trochę bym jeszcze z obróbką podziałała - chyba jest przepał na nosie, możnaby go osłabić... i piegi bym wyciągnęła mocniej, bo są bardzo fajne :-) to samo w pierwszym - mocno brakuje obróbki ciekawej, bo foto bardzo fajne :-) za to w trzecim mnie osobiście trochę razi brak ostrości (nie wiem czy to zamysł czy tak wyszło, ale żeby była, to by było super :-) ), za to tu obróbka fajna :-)
Jak masz cheć - to zajrzyj do tego, co ja robię ;-) www.anna.lotowska.pl

Bibi jest po prostu piękna, az nie mogę uwierzyć, że nie zajrzalam tu wczesniej - widać, że dziewczyna pozytywnie nakręcona, a do tego jaka ładniusia na pyszczku :-) piękne połączenie kolorów ;-)

Ooo, takich fachowych rad sie nie spodziewałam :) Dziękuję bardzo, faktycznie bo zwróceniu uwagi tez widzę te wszystkie niedociagnięcia. Co do 2 foto to właśnie widziałam,że przepał ale juz zapisałam fotke i nie miałąm jakj cofnać. A w tym trzecim strasznie ubolewam nad tym, ale to robione obiektywym z ręcznie ustawianą ostrością a zdjecie było robione akurat a drodze na żużel gdy byłyśmy w tłumie i nie było jak stać i czekać aż się ustawi ostrość. Chętnie zajrzę na Twoje fotki :) Ciesze sie,że sieBibułka podoba!
[quote name='ajeczka']Po pierwszej ucieczce do nas grzywacz chodzi na długiej smyczy. Jest puszczany jak się spotkamy. Zastanawiam się czy zimą będzie nosił ubranko ;-)

myślę,że będzie, moja Bibi tez bedzie musiała :)

Posted (edited)

[quote name='magdola']A gdzie Bibi?????:mad:Malwina, strasznie sie zmienilas,........:crazyeye:

Bibi na razie nie ma.. w domu remont wie¨c z domowych fotek nici a na dworze masakra po prostu.
Zmieniłam sie? w jakim sensie? :)

o, jakis stare :)

Edited by Maalwi
Posted

Maalwi napisał(a):
To jeszcze jedno :)

Bardzo ciekawe jak dla mnie, fajnie ostrość ustawiona... tylko nie wiem, coś mi z kadrem nie leży - centralny mi sie tu srednio osobiście podoba, ale od razu mówię - nie mam żadnego pomysłu, jak to zmienić :-D
Ja ostatnio totalnie nie mam czasu na modelki - ostatnią była grzywka koleżanki :-D

Bibi w czapie cudowna :loveu: