Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuuję wszystkim za komplementy w imieniu Bibułki! :multi:
Saththabył to festyn organizowany przez schronisko, były rózne konkurencje i każdy pies wygrywał jakiś gadżet :)
O jejku, faktycznie po angielsku, i to jeszcze połknęłam "s" na końcu..Po prostu przyzwyczaiłam sie,ze wrzucam fotki na fejsa, a tam angielskie opisy, bo wiele zagranicznych osób ogląda ;)

Posted (edited)

[quote name='Saththa']Aaaa to cały festin przez schronisko. Fajnie ;) Aaaaa rozumiem ;) To dopisz "s" :lol: już edytowałam :) [quote name='Mozartino']Dopiero teraz dotarłam do galerii Bibi i jestem zachwycona :loveu: Piękna i urocza, chwyta za serce :loveu: Na pewno nie raz tu jeszcze zagoszczę :) cieszę się,ze Bibułka się podoba :) zapraszam ponownie! [quote name='FredziaFredzia']Ile Bibi teraz ma? w jaki wieku jest? 20 sierpnia skonczyła 2 lata : )

Edited by Maalwi
Posted

Maalwi napisał(a):
już edytowałam :) cieszę się,ze Bibułka się podoba :) zapraszam ponownie! w jaki wieku jest? 20 sierpnia skonczyła 2 lata : )

co to za piesa ? :)

Posted

[quote name='lasoa']co to za piesa ? :)

jest to mopsik kolegi mojego taty, aż mu fotki strzelił :) jest przeuroczy, aż dodałam :)

Zapomniałam też sie pochwalić, byłam na sesji zdjęciowej i między innymi moje zdjęcia wiszą teraz w galerii Terminal 08 w Gorzowie :)

Posted

To jesteś teraz sławna ;)

Powiedz mi proszę, czy grzywkowy włos się mocno kołtuni? Czy to jest tak, jak w yorkach, że dużo zależy od jakości włosa danego psa, czy to nie reguła?

Posted (edited)

[quote name='evel']To jesteś teraz sławna ;)

Powiedz mi proszę, czy grzywkowy włos się mocno kołtuni? Czy to jest tak, jak w yorkach, że dużo zależy od jakości włosa danego psa, czy to nie reguła?

Wszystko zależy od jakości włosa i jego ilości. Bisiuta akurat kołtuni się mega.. moze to też dlatego,ze ciagle sobie wszystko wygryza i drapie sie tylnymi nogami po bokach. W każdym razie jak się czesze codziennie to te nowe kołtuny nie są juz tak mocno odczuwalne :)

Edited by Maalwi
Posted (edited)

[quote name='motyleqq']hihi, muszę przyznać, że fajny :lol:

ano fajny, nie oddam :diabloti: Dobrze,że sie dogaduje z Bi, od razu jak go zobaczyła pierwszy raz to go polubiła a to rzadko sie u niej zdarza.

Edited by Maalwi
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...