lasoa Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 suuuper portrety :) Zdjecia b. fajne :) Slicznie wyglada po groomingu :) Quote
Saththa Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Na groomingu wygląda jakby sie oparła na Pani i w drzemke wpadła :) A co to za festyn był?:) Bibi Sulimer, 22 month I dlaczego piszesz po angielsku?:) Quote
Maalwi Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 dziękuuję wszystkim za komplementy w imieniu Bibułki! :multi: Saththabył to festyn organizowany przez schronisko, były rózne konkurencje i każdy pies wygrywał jakiś gadżet :) O jejku, faktycznie po angielsku, i to jeszcze połknęłam "s" na końcu..Po prostu przyzwyczaiłam sie,ze wrzucam fotki na fejsa, a tam angielskie opisy, bo wiele zagranicznych osób ogląda ;) Quote
Saththa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Aaaa to cały festin przez schronisko. Fajnie ;) Aaaaa rozumiem ;) To dopisz "s" :lol: Quote
Mozartino Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Dopiero teraz dotarłam do galerii Bibi i jestem zachwycona :loveu: Piękna i urocza, chwyta za serce :loveu: Na pewno nie raz tu jeszcze zagoszczę :) Quote
Maalwi Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 (edited) [quote name='Saththa']Aaaa to cały festin przez schronisko. Fajnie ;) Aaaaa rozumiem ;) To dopisz "s" :lol: już edytowałam :) [quote name='Mozartino']Dopiero teraz dotarłam do galerii Bibi i jestem zachwycona :loveu: Piękna i urocza, chwyta za serce :loveu: Na pewno nie raz tu jeszcze zagoszczę :) cieszę się,ze Bibułka się podoba :) zapraszam ponownie! [quote name='FredziaFredzia']Ile Bibi teraz ma? w jaki wieku jest? 20 sierpnia skonczyła 2 lata : ) Edited September 3, 2012 by Maalwi Quote
lasoa Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Maalwi napisał(a):już edytowałam :) cieszę się,ze Bibułka się podoba :) zapraszam ponownie! w jaki wieku jest? 20 sierpnia skonczyła 2 lata : ) co to za piesa ? :) Quote
Maalwi Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='lasoa']co to za piesa ? :) jest to mopsik kolegi mojego taty, aż mu fotki strzelił :) jest przeuroczy, aż dodałam :) Zapomniałam też sie pochwalić, byłam na sesji zdjęciowej i między innymi moje zdjęcia wiszą teraz w galerii Terminal 08 w Gorzowie :) Quote
evel Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 To jesteś teraz sławna ;) Powiedz mi proszę, czy grzywkowy włos się mocno kołtuni? Czy to jest tak, jak w yorkach, że dużo zależy od jakości włosa danego psa, czy to nie reguła? Quote
Maalwi Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 (edited) [quote name='evel']To jesteś teraz sławna ;) Powiedz mi proszę, czy grzywkowy włos się mocno kołtuni? Czy to jest tak, jak w yorkach, że dużo zależy od jakości włosa danego psa, czy to nie reguła? Wszystko zależy od jakości włosa i jego ilości. Bisiuta akurat kołtuni się mega.. moze to też dlatego,ze ciagle sobie wszystko wygryza i drapie sie tylnymi nogami po bokach. W każdym razie jak się czesze codziennie to te nowe kołtuny nie są juz tak mocno odczuwalne :) Edited September 3, 2012 by Maalwi Quote
Izabela124. Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Gdzie planujesz z Bibi teraz jechać na wystawę? Quote
motyleqq Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Maalwi napisał(a):Wielka miłość Bisiuty, mój chłopak :) hihi, muszę przyznać, że fajny :lol: Quote
Maalwi Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 (edited) [quote name='motyleqq']hihi, muszę przyznać, że fajny :lol: ano fajny, nie oddam :diabloti: Dobrze,że sie dogaduje z Bi, od razu jak go zobaczyła pierwszy raz to go polubiła a to rzadko sie u niej zdarza. Edited September 4, 2012 by Maalwi Quote
Maalwi Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Izabela124. napisał(a):Gdzie planujesz z Bibi teraz jechać na wystawę? nie wiem, naprawdę.. pewnie Gorzów teraz co będzie Quote
Błyskotka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Gratuluję udanej sesji zdjęciowej :) Quote
Asiaczek Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Gratulacje za piekne zdjęcia:) Pzdr. Quote
agrazka Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 jaka piękna zamyślona panna :), w żółtym jej do twarzy (pyska) :) Quote
Kajusza Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Malwina może skusisz się na jakąś ozdóbkę albo perfumik? [quote name='Kajusza']serdecznie zapraszam na dwa bazarki na gorzowską suczkę: 1. perfumeryjny: gdzie są m.in: oraz biżuteryjny z m.in.: gorąco zapraszam do odwiedzenia, kupowania i podrzucania a także reklamowania :-) Quote
Asiaczek Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Ta paleta cieni jest niesamowita:) pzdr. Quote
Błyskotka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Hop Hop Hop ! Co tam u was ? Dawno was nie było ? Quote
Maalwi Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Nieśmiało przybywam, by co nieco odświeżyć galerię :) Bibi, wystawa Gorzów Wlkp - dosk 2/2 Quote
Recommended Posts