AgataP Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg100/scaled.php?server=100&filename=dsc08496f.jpg&res=landing na tym zdjęciu Bibi wygląda jak mała grubiutka kulka:loveu: my wystawiamy się w Lesznie :) Quote
Maalwi Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Agata, w który dzień? my w niedziele :) też bym chciała umiec robic takie fotki.. a do nas dziś przyszły nowe obróżki od taks! są śliczne :) Quote
Foxowa Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Fajnie mała skacze, widać że jej się to podoba :loveu: :) Quote
Milka__ Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Dzięki dziewczyny. Kwestia wprawy. Kiedyś w końcu zaczyna coś wychodzić :D I tak to nie wygląda tak jak bym chciała, ale nie będę już narzekać. :) Malwina, ja będę w GW jako widz. Pewnie też jako Jumpowicz do pomocy, bo przewiduję, że będziemy robić jakieś pokazy. Zastanawiam się, czy brać tego mojego oszołoma - choćby w ramach socjalu, bo nie sądzę że mi pobiegnie przy tylu ludziach... za duży stres, jeszcze nie jest gotowy. Quote
Błyskotka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg100/scaled.php?server=100&filename=dsc08496f.jpg&res=landing Świetne ujęcie :) Quote
Maalwi Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 To ja sie może pochwalę... Na dzisiejszej Leszczyńskiej wystawie ,Bibi zdobyła Ocenę doskonałą, miejsce I, CWC Rozpoczęła Championat Polski i zdobyła uprawnienia hodowlane :multi: jestem dumna z małej. Quote
Maalwi Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Dziękujemy wszystkim! :loveu: W drodze powrotnej na spontana naszłam w domu Malwine i jej afgany :) To jedna pamiątkowa fotka Quote
Maalwi Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Dorzucam jeszcze 3 fotki. Ta ukradziona ;) I bibowe nowe obrózki :) r reszte fotek z wystawy i inne psy wrzucę wieczorem, bo tata zabral aparat ;) Quote
AgataP Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 gratulacje Malwina, zaglądałam na Wasz ring, ale Was nie wypatrzyłam ;) byłyście chyba oceniane później prawda? Quote
Maalwi Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 AgataP napisał(a):gratulacje Malwina, zaglądałam na Wasz ring, ale Was nie wypatrzyłam ;) byłyście chyba oceniane później prawda? dzięki :) W sumie sędziowanie było na 10, ale przed nami były cavaliery ja na ringu byłam chyba cos koło 13, moze troche wcześniej. A ogólnie z wystawy wyjechałam o 15. Szkoda,ze sie nie widziałysmy :( Quote
Błyskotka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Gratulacje :). Wniosek z wystawy międzynarodowej jest chyba najtrudniejszy :) Quote
Maalwi Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Najtrudniejszy, dobrze,że juz to za nami :) Quote
Kajusza Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Malwina, wkleje apel o pomoc dla Donki, naszej pitbulki[quote name='fioneczka']spróbujcie wklejać taki apel na swoich wątkach, na wątkach swoich przyjaciół i znajomych ... jeśli nie zrobimy czegoś to ostatni bazarek jaki trzeba będzie zrobić na Donkę będzie nosił tytuł "pomóż dojechać Doneczce z hotelu do schroniska" W październiku 2011 nikt nawet nie myślał, że prawdziwy dramat Donki zacznie się w czerwcu 2012 Sunia jesienią ubiegłego roku uniknęła powrotu do schroniska, trafiła do hotelu w którym dostała przez te kilka miesięcy tyle miłości i uwagi, ile w całym swoim dotychczasowym życiu nie dostała. Teraz czeka ją powrót do schroniskowego boksu ... Błagamy, pomóżcie utrzymać ją w hotelu ... to wspaniałe psisko ... mające szansę na dom ... Prosimy Was o deklaracje stałe, choćby najmniejsze 5 złotowe. Nie pozwólmy aby wszystko co najgorsze w jej życiu zaczęło się od nowa Tak było Tak jest http://www.dogomania.pl/forum/threads/194911-DONA-rednose-ka-rozpaczliwie-potrzebuje-deklaracji-inaczej-czeka-ją-schron Quote
Asiaczek Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Maalwi napisał(a):To ja sie może pochwalę... Na dzisiejszej Leszczyńskiej wystawie ,Bibi zdobyła Ocenę doskonałą, miejsce I, CWC Rozpoczęła Championat Polski i zdobyła uprawnienia hodowlane :multi: jestem dumna z małej. Noooo, super weekend!!! Brawo:) pzdr. Quote
Kajusza Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Malwina gratki dla Bibi :-) i przy okazji podrzuce bazarek ... takie akurat Twoje rozmiary :-) Serdecznie zapraszam na bazarek kobiecy, dla Donki :-), między innymi i wiele innych przedmiotów :-) Proszę o rozgłaszanie bazarku po zaprzyjaźnionych wątkach :-) Quote
Maalwi Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Witam witam poniedziałkowo :) a wczoraj byłam z Bi na seminarium agility z Olgą Maniewską. Twarz mam całą spaloną od słońca, ale to nie ważne :) Potem moze dodam jakieś foteczki ;) Quote
Recommended Posts