Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata, w który dzień? my w niedziele :)
też bym chciała umiec robic takie fotki..
a do nas dziś przyszły nowe obróżki od taks! są śliczne :)

Posted

Dzięki dziewczyny. Kwestia wprawy. Kiedyś w końcu zaczyna coś wychodzić :D
I tak to nie wygląda tak jak bym chciała, ale nie będę już narzekać. :)

Malwina, ja będę w GW jako widz. Pewnie też jako Jumpowicz do pomocy, bo przewiduję, że będziemy robić jakieś pokazy. Zastanawiam się, czy brać tego mojego oszołoma - choćby w ramach socjalu, bo nie sądzę że mi pobiegnie przy tylu ludziach... za duży stres, jeszcze nie jest gotowy.

Posted

To ja sie może pochwalę...
Na dzisiejszej Leszczyńskiej wystawie ,Bibi zdobyła Ocenę doskonałą, miejsce I, CWC
Rozpoczęła Championat Polski i zdobyła uprawnienia hodowlane :multi: jestem dumna z małej.

Posted

Dorzucam jeszcze 3 fotki.
Ta ukradziona ;)

I bibowe nowe obrózki :)

r

reszte fotek z wystawy i inne psy wrzucę wieczorem, bo tata zabral aparat ;)

Posted

AgataP napisał(a):
gratulacje Malwina, zaglądałam na Wasz ring, ale Was nie wypatrzyłam ;) byłyście chyba oceniane później prawda?

dzięki :) W sumie sędziowanie było na 10, ale przed nami były cavaliery ja na ringu byłam chyba cos koło 13, moze troche wcześniej. A ogólnie z wystawy wyjechałam o 15. Szkoda,ze sie nie widziałysmy :(

Posted

Malwina, wkleje apel o pomoc dla Donki, naszej pitbulki[quote name='fioneczka']spróbujcie wklejać taki apel na swoich wątkach, na wątkach swoich przyjaciół i znajomych ... jeśli nie zrobimy czegoś to ostatni bazarek jaki trzeba będzie zrobić na Donkę będzie nosił tytuł "pomóż dojechać Doneczce z hotelu do schroniska" W październiku 2011 nikt nawet nie myślał, że prawdziwy dramat Donki zacznie się w czerwcu 2012 Sunia jesienią ubiegłego roku uniknęła powrotu do schroniska, trafiła do hotelu w którym dostała przez te kilka miesięcy tyle miłości i uwagi, ile w całym swoim dotychczasowym życiu nie dostała. Teraz czeka ją powrót do schroniskowego boksu ... Błagamy, pomóżcie utrzymać ją w hotelu ... to wspaniałe psisko ... mające szansę na dom ... Prosimy Was o deklaracje stałe, choćby najmniejsze 5 złotowe. Nie pozwólmy aby wszystko co najgorsze w jej życiu zaczęło się od nowa Tak było Tak jest http://www.dogomania.pl/forum/threads/194911-DONA-rednose-ka-rozpaczliwie-potrzebuje-deklaracji-inaczej-czeka-ją-schron

Posted

Maalwi napisał(a):
To ja sie może pochwalę...
Na dzisiejszej Leszczyńskiej wystawie ,Bibi zdobyła Ocenę doskonałą, miejsce I, CWC
Rozpoczęła Championat Polski i zdobyła uprawnienia hodowlane :multi: jestem dumna z małej.

Noooo, super weekend!!! Brawo:)

pzdr.

Posted

Malwina gratki dla Bibi :-)

i przy okazji podrzuce bazarek ... takie akurat Twoje rozmiary :-)

Serdecznie zapraszam na bazarek kobiecy, dla Donki :-), między innymi

i wiele innych przedmiotów :-)

Proszę o rozgłaszanie bazarku po zaprzyjaźnionych wątkach :-)

Posted

Witam witam poniedziałkowo :)
a wczoraj byłam z Bi na seminarium agility z Olgą Maniewską. Twarz mam całą spaloną od słońca, ale to nie ważne :) Potem moze dodam jakieś foteczki ;)