Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
foteczki ładne, lubie charty :)
ale marzy mi się borzoj :)

A mi się przez Malwinę strasznie zaczęły afgany podobac :loveu: i w sumie Bibi z charakteru też sie czasem zachowuje własnie jak one mam mini afgana w sumie ;)
Mi się za to marzy miniuaturka borzoja jeezu wyleciała mi nazwa rasy z głowy. one były jeszcze 2 lata temu bodajze nieuznawane przez FCI a teraz nie wiem jak to jest. One maja w sobie krew whippetów wiec są bardziej kontaktowe z człowiekiem niz inne charty po prostu cud , miód :cool3:

AnAn napisał(a):
Urocze stworzenia <333 Ale ja i tak Saluki wolę :]

Mega urocze ! :) Saluki też majaswój urok... ;)

Posted

A potem ludzie mówią,ze mają przecież "rasowego" grzywka, bo łysy a mogę nawet nie wiedzieć,ze mix z yorkiem...
Anusia, dziękujemy bardzo, świetna niespodzianka, jesteś kochana! :multi:
Chyba sobie ustawie na avatar :]

Posted (edited)

te głupie mixy... :shake:

A teraz, jako ,ze Bibowych fotek nie mam (zepsółam aparat...) to wrzucam naszą najnowszą obróżkę Red Dingo

ohh dodam cos jeszcze, Bibi stała się obiektem porządania kleszczy, wczoraj jeden na głowie, dzisiaj na uchu :(
wrzucam jesczze fotki Bibi-małego dzikuska ;] miałą wtedy 5 miesiecy

Edited by Maalwi
Posted

Malwina - u Dinga i Wegi sprawdza się ektopar na kleszcze, może spróbuj u Bibi. kilka innych próbowałam i Wega też łapała te obrzydlistwa a na ektoparze (tfu tfu) nic nie miała ...

Posted

[quote name='Błyskotka']Jakieś plany na majówkę ?

plany były, ale się zmyły, dni płodne Bi ... :angryy:
[quote name='Tyna21']http://img252.imageshack.us/img252/5417/2011011317217.jpg

Ale puszyste futro tutaj ma :)

noo kiedystakie miała ;)

[quote name='Kajusza']Malwina - u Dinga i Wegi sprawdza się ektopar na kleszcze, może spróbuj u Bibi. kilka innych próbowałam i Wega też łapała te obrzydlistwa a na ektoparze (tfu tfu) nic nie miała ...

dzięki, spróbujemy :)
A dzisiaj byłam na agility z cieczkującą Bibi-stwierdzilismy,ze poprzez nia bedziemy próbować skupiać inne psy nawet w rozproszeiach co sie udało. Niestety w drodze na plac treningowy ( chodze pieszo na agility ) przypałętał sie do Bi mały czarny kundel który lazł za nami całe osiedle, ciągle przeze mnie odganiany, wszedł też na plac, całe agility był przypięty na smyczy Bibi ciekawa jestem czy trafił do domu... wrzucę zaraz fotki agilitowe, które w sumie rzadko są :)