Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja przewiduje u Kali jakoś na koniec kwietnia początek maja :lol: Może to głupie ale lubię początek cieczki Kali bo kocha wszystkie psy no prawie :D jak ma dni płodne to nie pozwala żadnemu psu podejść do siebie:evil_lol:

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
ja przewiduje u Kali jakoś na koniec kwietnia początek maja :lol: Może to głupie ale lubię początek cieczki Kali bo kocha wszystkie psy no prawie :D jak ma dni płodne to nie pozwala żadnemu psu podejść do siebie:evil_lol:

a Bibi podczas cieczki nie boi sie ludzi :crazyeye: i jest grzeczna w stosunku do psów podczas całej cieczki ;)

Posted

Błyskotka napisał(a):
He He ;) Co tam będzie odganiać adoratorów ;). Spryciula ;)

chociaż w sumie, odganiac też odgania, ale tylko wtedy jak są nachalni :diabloti: W sobotę prawdopodobnie bedą afganowe fotki!

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, afgana w tej Galerii to chyba nie było...?:)

pzdr.

Był afgan, Dyzio! Teraz będzie i Dyzio i Baloo :cool1: ale Bibi nie bedzie za to. Kto chce foty niech zagląda do nas w sobote :)

Posted

[quote name='Iza.']Malwina, miałaś z Wahla ta malutką maszynkę na baterie ?

tak, tak miałam.

[quote name='magda_p_dg']a jakiś model i cenę mogę prosić? no i czy któraś z nich goli do zera?
ojj juz daje linka
http://www.wszystkodlazwierzat.pl/oster-baby.html

czy goli do zera? hmm niby tak, ale zostawia taki dziwny zarost, mam nawet świeże fotki tuż po goleniu

A tu jeszcze Bibi , obcieta przeze mnie, :)

Posted

[quote name='chrupcia']łuuu czemu Bibi ściełaś włoski ? fajn ie by wyglądała gdyby urosły jej do ziemi :) nie będziecie jeździć już na wystawy ?

Nie jest aż tyle podcieta,żeby sie załamywać ;) Miała po prostu straszmnie zniszczony włos , na razie mamy przerwę od wystaw :)
Tak jak mówiłam afganowe foty
BYłam dziś w domu u mojej imienniczki ktora posiada 2 afgany
Dyzia i od tygodnia Carlosa(jedna knei Baloo :D) a to fotki z dzisiaj :)
Dyzio

Królicze łapki Carlosa ;)

Ja+ Carli

Posted

A Teraz Co nieco ćwiczeń wystawowych, bo Carlos ma za ponad miesiąc wystawę :eviltong:
Pierwsze próby ustawianie młodego ( nie myślcie sobie tylko,ze go sie łatwo ustawia, uparciuch jeden :diabloti: cały czas się kręcił wiercił, ruszał nogi, aż cud ,ze takie ujecie wyszło no i pierwszy raz afgana ustawialam :cool3:)

I Malwa ze swoim kłusującym cielaczkiem

To teraz posłuszeństwo