Maalwi Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 A ja jesczze dodam,ze widziałam dzis policjanta spisujacego pania z jamnikiem-która nie posprzątała po nim. Pierwszy raz w gorzowie widziaąłm,zeby ktos z policji tak sie zachował. Dorzucam pare fotek najpierw pożar w naszy mmiejscu spacerowym-fotka robiona podczas czekania na straż i juz gaszenie Quote
Vilena Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Jaka z Ciebie fotoreporterka! :D Kurcze z tym wypalaniem traw to jakiś dramat :( [attachment=1457:8222.attach] Quote
magdola Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Malwina będziecie w tym roku w Sz-nie? Na międzynarodowce? Quote
Maalwi Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Vilena- no dramat, dramat a tuta jjest tak KILKANAŚCIE razy w ciagu roku... :shake: magdola- prawdopodobnie będę. Nie mam pewności bo nie wiem jak bedzie wyglądał stan owłosienia Bibowej po dużej liczbie wiosennych spacerów :roll: Quote
Asiaczek Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Maalwi napisał(a):A ja jesczze dodam,ze widziałam dzis policjanta spisujacego pania z jamnikiem-która nie posprzątała po nim. Pierwszy raz w gorzowie widziaąłm,zeby ktos z policji tak sie zachował. A ja się modle, aby w W-wie czy to Sm czy Policja wreszcie zaczęły karac za to niesprzatanie! Jakby jeden z drugim dostał mandat 200 zł, to na nastepny raz na pewno by posprzatał. I dobrze, że odwołania od tego typu mandatu nie ma, hahaha Ciekawe, gdzie kończy się pies a zaczynaja paprochy;) http://img837.imageshack.us/img837/3835/imgp2123.jpg pzdr. Quote
Maalwi Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Cholera. Skasowało 3 strony :angryy: I wszystkie cenne info apropo aportu odeszły w niepamięc :shake: Quote
Kajusza Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 ja też się zdziwiłam, że nie ma ostatnich wpisów na wątkach :-( Quote
Maalwi Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 "Serwis nie działa z powodu awarii sprzętowej. Przywracanie bazy danych niestety trochę trwa. Strona powinna ruszyć późnym wieczorem lub nad ranem. Niestety posty na forum z ostatnich kilku dni zniknęły :(" boosko. :-( Quote
Kajusza Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Malwina a może masz ochotę na spacer, tak za ok. godzinę? może być na murawach Quote
Maalwi Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Kajusza napisał(a):Malwina a może masz ochotę na spacer, tak za ok. godzinę? może być na murawach Okej :) to o której dokładnie? Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Kajusza napisał(a):ja też się zdziwiłam, że nie ma ostatnich wpisów na wątkach :-( Też mnie to troszkę zaskoczyło, nawet bardziej niż troszkę ;) Quote
Maalwi Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 W porządku w sumie, właśnie wróciłyśmy ze spaceru z Kajuszą. Powiem tak. Kąpiel błotna nie działa dobrze na psi włos! :evil_lol::lol: jakieś zeszłoroczne, majowe Quote
Maalwi Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 i coby galeria nie byla taka pusta dodaje fotki, które sie usunęły,... Quote
Maalwi Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Wiem,ze dla niektórych te fotki mogą byc juz nudne, ale ja chcę je mieć w galerii :roll: Quote
xxxkaluniaxxx Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Maalwi napisał(a): Wiem,ze dla niektórych te fotki mogą byc juz nudne, ale ja chcę je mieć w galerii :roll: Nudne? z której strony? :-D Bibi jest świetna :loveu: Żałuje że na wystawie w Poznaniu do was nie podeszłam :oops: U nas w galerii tylko kilka postów zniknęło :razz: najbardziej mi szkoda że usunęło mi posta o wizycie u weta :shake: Quote
Maalwi Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 xxxkaluniaxxx napisał(a):Nudne? z której strony? :-D Bibi jest świetna :loveu: Żałuje że na wystawie w Poznaniu do was nie podeszłam :oops: U nas w galerii tylko kilka postów zniknęło :razz: najbardziej mi szkoda że usunęło mi posta o wizycie u weta :shake: A ja nawet nie wiedziałam,ze byłaś na wystawie z Poznaniu. Trza było pooodejśc, lubię poznawać nowych ludzi! ;) Quote
xxxkaluniaxxx Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Byłam, byłam :cool3: z Werką, panią Joasią i Kolesiem ;) Pilnowałam Kolesia jak pani Joasia pomagała Ci z prostowaniem włosa u Bibi, dobrze pamiętam? :p miałam przyjemność poznać Darię i Lukę nawet buziaka od niego dostałam :cool3: Sama nie wiem dla czego do was nie podeszłam :shake: chyba odwagi mi zabrakło :oops: Możemy to nadrobić w Gorzowie bo prawdopodobnie będę :multi: Quote
Maalwi Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 xxxkaluniaxxx napisał(a):Byłam, byłam :cool3: z Werką, panią Joasią i Kolesiem ;) Pilnowałam Kolesia jak pani Joasia pomagała Ci z prostowaniem włosa u Bibi, dobrze pamiętam? :p miałam przyjemność poznać Darię i Lukę nawet buziaka od niego dostałam :cool3: Sama nie wiem dla czego do was nie podeszłam :shake: chyba odwagi mi zabrakło :oops: Możemy to nadrobić w Gorzowie bo prawdopodobnie będę :multi: Ej no, nieładnie, trzeba było podejsc :mad: Fajnie,ze bedziesz ja będę jak nie na ringu to poza ringiem :) W sensieze jak nie będę Bibi wystawiała to i tak z nia bedę na wystawie ;) Ide na Titanica w 3D! :razz: Quote
junoo Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 http://img542.imageshack.us/img542/4544/img6708m.jpg cudną ma minę :D Pozdrawiamy wiosennie :) Quote
jamnicze Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 No nie mogę jaka mina :evil_lol: http://img109.imageshack.us/img109/187/img6784t.jpg A tu piękny portrecik małej zalotnicy :) http://img706.imageshack.us/img706/3712/img6676k.jpg Quote
*anusia&ajlu* Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 boska fotka :loveu: http://img7.imageshack.us/img7/8381/img6744rc.jpg Quote
Recommended Posts