Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

Posted

A ja jesczze dodam,ze widziałam dzis policjanta spisujacego pania z jamnikiem-która nie posprzątała po nim. Pierwszy raz w gorzowie widziaąłm,zeby ktos z policji tak sie zachował.
Dorzucam pare fotek
najpierw pożar w naszy mmiejscu spacerowym-fotka robiona podczas czekania na straż

i juz gaszenie

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vilena- no dramat, dramat a tuta jjest tak KILKANAŚCIE razy w ciagu roku... :shake:
magdola- prawdopodobnie będę. Nie mam pewności bo nie wiem jak bedzie wyglądał stan owłosienia Bibowej po dużej liczbie wiosennych spacerów :roll:

Posted

Maalwi napisał(a):
A ja jesczze dodam,ze widziałam dzis policjanta spisujacego pania z jamnikiem-która nie posprzątała po nim. Pierwszy raz w gorzowie widziaąłm,zeby ktos z policji tak sie zachował.

A ja się modle, aby w W-wie czy to Sm czy Policja wreszcie zaczęły karac za to niesprzatanie! Jakby jeden z drugim dostał mandat 200 zł, to na nastepny raz na pewno by posprzatał. I dobrze, że odwołania od tego typu mandatu nie ma, hahaha

Ciekawe, gdzie kończy się pies a zaczynaja paprochy;)
http://img837.imageshack.us/img837/3835/imgp2123.jpg

pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

"Serwis nie działa z powodu awarii sprzętowej. Przywracanie bazy danych niestety trochę trwa. Strona powinna ruszyć późnym wieczorem lub nad ranem.

Niestety posty na forum z ostatnich kilku dni zniknęły :("

boosko. :-(

Posted

W porządku w sumie, właśnie wróciłyśmy ze spaceru z Kajuszą. Powiem tak. Kąpiel błotna nie działa dobrze na psi włos! :evil_lol::lol:
jakieś zeszłoroczne, majowe

Posted

Maalwi napisał(a):

Wiem,ze dla niektórych te fotki mogą byc juz nudne, ale ja chcę je mieć w galerii :roll:

Nudne? z której strony? :-D Bibi jest świetna :loveu:
Żałuje że na wystawie w Poznaniu do was nie podeszłam :oops:

U nas w galerii tylko kilka postów zniknęło :razz: najbardziej mi szkoda że usunęło mi posta o wizycie u weta :shake:

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
Nudne? z której strony? :-D Bibi jest świetna :loveu:
Żałuje że na wystawie w Poznaniu do was nie podeszłam :oops:

U nas w galerii tylko kilka postów zniknęło :razz: najbardziej mi szkoda że usunęło mi posta o wizycie u weta :shake:

A ja nawet nie wiedziałam,ze byłaś na wystawie z Poznaniu. Trza było pooodejśc, lubię poznawać nowych ludzi! ;)

Posted

Byłam, byłam :cool3: z Werką, panią Joasią i Kolesiem ;) Pilnowałam Kolesia jak pani Joasia pomagała Ci z prostowaniem włosa u Bibi, dobrze pamiętam? :p miałam przyjemność poznać Darię i Lukę nawet buziaka od niego dostałam :cool3: Sama nie wiem dla czego do was nie podeszłam :shake: chyba odwagi mi zabrakło :oops:
Możemy to nadrobić w Gorzowie bo prawdopodobnie będę :multi:

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
Byłam, byłam :cool3: z Werką, panią Joasią i Kolesiem ;) Pilnowałam Kolesia jak pani Joasia pomagała Ci z prostowaniem włosa u Bibi, dobrze pamiętam? :p miałam przyjemność poznać Darię i Lukę nawet buziaka od niego dostałam :cool3: Sama nie wiem dla czego do was nie podeszłam :shake: chyba odwagi mi zabrakło :oops:
Możemy to nadrobić w Gorzowie bo prawdopodobnie będę :multi:

Ej no, nieładnie, trzeba było podejsc :mad: Fajnie,ze bedziesz ja będę jak nie na ringu to poza ringiem :) W sensieze jak nie będę Bibi wystawiała to i tak z nia bedę na wystawie ;)
Ide na Titanica w 3D! :razz: