Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maalwi jesli chodzi o fryzury wystawowe i niewystawowe, to mi bardziej chyba przypada do gustu uczesanie codzienne, osobiście wolę włos taki dzień po czesaniu, najlepiej rozwiany i ułożony naturalnie na wietrze:loveu: mówię to na przykładzie mojego rudego futra ;) ładna jest wyczesana, ale natura najpiekniejsza ;)
Fredzia- ostrzyżony i chyba trochę przy kości "szicu":evil_lol: moja to była zawsze spanielem

Posted

[quote name='Patka & Alan']O jejku ale ta Twoja Bibi jest słodka. :)

(Szczery ten gościu hahaha )
A no szczery, szczery ;)

[quote name='roadtonowhere']Witamy. :) Bibi jest piękna uroczyły mnie jej kolorki! :)
Dziekujemy! :)

[quote name='FredziaFredzia']Ja się dziś dowiedziałam że Franek to ostrzyżony "szicu":diabloti:
No a Franek to nie szicu? :diabloti:

[quote name='AgataP']Maalwi jesli chodzi o fryzury wystawowe i niewystawowe, to mi bardziej chyba przypada do gustu uczesanie codzienne, osobiście wolę włos taki dzień po czesaniu, najlepiej rozwiany i ułożony naturalnie na wietrze:loveu: mówię to na przykładzie mojego rudego futra ;) ładna jest wyczesana, ale natura najpiekniejsza ;)
Fredzia- ostrzyżony i chyba trochę przy kości "szicu":evil_lol: moja to była zawsze spanielem

A co prawda to prawda też Bibi sczesałąm swojego czasu codziennie ale kłaków jej dużo wychodziło i zrezygnowąłam

[quote name='Vilena']http://img28.imageshack.us/img28/9673/img4739v.jpg
Ale fryz! :D

Taki fryz zaserwowała Bibi moja siostra podczas wakacyjnego wyjazdu...ehh.

Posted

Boska fryzura! :evil_lol:
Od razu widać po niej, że to zwykły kundelek :diabloti:
http://img28.imageshack.us/img28/9673/img4739v.jpg

Swoją drogą, może zacznij ją tak na wystawy przygotowywać, to ludzie podłapią i w końcu ktoś zmieni standard rasy :diabloti:

[quote name='FredziaFredzia']Ja się dziś dowiedziałam że Franek to ostrzyżony "szicu" :diabloti:

Ludzie są nieobliczalni pod tym względem :evil_lol:

Posted

Dziękuję wszystkim za życzonka, a kiedys nie chciałam wchodzic na dogomanie, boi myślałam,ze tu jest takie wszystko chłodne i niesympatyczne, a tu proszę bardzo :)

Posted

[quote name='simbik']To i od nas spóźnione sto lat :drink1:

Super klimatyczne zdjęcie :cool2:
http://img38.imageshack.us/img38/78/zdjcie4502.jpg

A co fryzu u grzywek.. to mniej najbardziej zdziwiły grzywacze na austriackiej wystawie. Spotkałam takie dwa owłosione z wersją naturalną.. czyli jak najmniej ingerencji właściciela i kosmetyków.. i jednak wolę te przygotowane profesjonalnie do wystaw :eviltong:.

No proszę, ciekawa jestem tak w 100 procentach natural grzywka. Masz fotki? :)

[quote name='Patisa']Wszystkiego Najlepszego i [SIZE="5"]100 LAT! :multi:

czy mi sie zdaje czy Bibi "pogalasz" na pyszczku i szyjce? Czyli jednak robi się jakieś drobne poprawki u powerpuffów?
http://img28.imageshack.us/img28/9673/img4739v.jpg
Dzięki! :)
Dobrze Ci się zdaje ;)
grzywki są golone na kufie , szyi (opcjonalnie) i uszach,tez opcjonalnie
Ale według mnie grzywek zarosnięty to już nie to samo dlatego, nawet jak nie bedę wystawiać to bede goliła :)
[quote name='FredziaFredzia']Malwina, takimi małymi wstawiłaś że nie zauważyłam! :mad:

Spóżnione - STO LAT! Które to już? :cool3:

dziękuję bardzo :D
hahaha przestałam juz liczyć :D

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Ja się dziś dowiedziałam że Franek to ostrzyżony "szicu" :diabloti:
Nieeeee...:roflt::roflt:

wybacz starej babie, że bez okularów przy kompie siedzi i tez nie zauwazyla wpisu o rocznicy:)
dlatego ja, dla pewnosci, napiszę moje zyczenia zdecydowanie większymi literkami:)
Sto lat!

Pzdr.