Maalwi Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 (edited) [quote name='Tyna21']http://img17.imageshack.us/img17/3647/imgp1916c.jpg Jakbym widziała Vato :) Ja bym się przestraszyłam jak by mi takie kilkadzisiąt kilo wskoczyło na ramiona :) [quote name='agrazka']fajne foty, gratulacje dla was :) Wszystkie fotki mój tata robił ;) Dziękujemy [quote name='am-elle']Fajne fotki :) pozdrawiamy Dzieki :) [quote name='Vilena']Gratulujemy i pozdrawiamy :) Dzięki :D [quote name='lasoa']gratulacje Witamy się w galeriii i srdecznie zapraszamy ponownie ;) Bibowa mówi Dobranoc Edited March 4, 2012 by Maalwi Quote
Tyna21 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Maalwi napisał(a):Ja bym się przestraszyłam jak by mi takie kilkadzisiąt kilo wskoczyło na ramiona :) Vato raz przywitał się tak z panią sędziującą go w ringu ;) Na szczęście pani do dobków przyzwyczajona bo sama posiada :D Quote
Maalwi Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Dziękujemy za gratki :lol: Jean-jezioro było po drodze jak jechałam z Drzonkowa do Gorzowa ;) Tyna-To widzę,ze Duże psiaki lubią tak sobie hopsać na ludzi, :cool3: A ja przytuptałam z paroma fotkami A tak Bibuła lubi jeździc samochodem. Niestety często jest zganiana, bo taka jazda do bezpiecznych nei nalezy ;) A tak wyglądała przed wystawą Quote
Tyna21 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Maalwi'] Tyna-To widzę,ze Duże psiaki lubią tak sobie hopsać na ludzi, :cool3: rozpuszczone lubią :siara: hihi dumna panienka ;) http://img14.imageshack.us/img14/3220/zdjcie4322.jpg Quote
mychaaaaa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 http://img718.imageshack.us/img718/7903/zdjcie4304.jpg Lailuszka też lubiła w ten sposób jeździć. Tylko nie miała oparcia w formie szyby czy innego podłoża niż siedzenia - mamy minivana :diabloti: teraz wstawiliśmy kratkę za tylnymi siedzeniami i Lailuch jeździ z Hanim w bagażniku - skończyły się wspinaczki ;) Quote
simbik Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='Maalwi']Dziękujemy za gratki :lol: Jean-jezioro było po drodze jak jechałam z Drzonkowa do Gorzowa ;) Tyna-To widzę,ze Duże psiaki lubią tak sobie hopsać na ludzi, :cool3: A ja przytuptałam z paroma fotkami http://img14.imageshack.us/img14/3220/zdjcie4322.jpg A tak wyglądała przed wystawą http://img42.imageshack.us/img42/1737/zdjcie4301.jpg Gratki i od nas :-), a powyższe fotki mnie tylko utwierdzają że jednak wolę taki bujny włos u grzywek niż nagie plecki ;-). Quote
Guest Dreaming Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ale słodkie fotki oczywiście Bibi naj słodsza :loveu: Quote
Maalwi Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Włos bujny a ile zachodu z nim :p A ja sobie skręciłam kostkę :roll: I nie możemy chodzić na długie spacery. A Bibowa mi bzikujee.... mój adhdowiec :lol: Quote
Maalwi Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 (edited) [quote name='FredziaFredzia']I jak noga? Zwolnienie z wf do końca marca :( Chodze sobie z bandażem i tylko słysze jak mi chrupią kości. Ale nie rezygnuję z dłuższych spacerów, Oj nie. Za ładna pogoda na to :evil_lol::eviltong: Zaktualizowałam 1 strone, 1 post. Kto ma ochotę , to zapraszam do przeczytania :) Edited March 11, 2012 by Maalwi Quote
Patisa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) super fota! Kurczę... piękne powerpuffy :crazyeye::loveu: Zarówno biało czarna, jak i ten blondasek... :loveu: Ale jak tu byłam ostatnio, widziałam tylko biało czarna sunię...?:cool3: maalwi a powiedz, jak jest z linieniem u powerpuffów? Edited March 12, 2012 by Patisa Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 śliczne fotki :p czy na zdjęciu które wstawiła Patisa nie jest wami aby przypadkiem Luka? :cool3: Quote
Maalwi Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Patisa, tak jak powiedziała xxxkaluniaxxx to jest Luka , grzywek, ale nie mój :eviltong: Ja juz poprzestanę na jednej grzywce :diabloti: Chodziłam z właścicielka Luki na spacery i kiedys na agility ;) Aż mnie wzięło na wspomnienia, noo :evil_lol: Bibi z Luką sieznają odkąd oboje byli jeszcze smarkaczami poznali siebodajze jak Bibi miała 7 miesięcy a luka 3 :razz: Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Maalwi napisał(a): Ja juz poprzestanę na jednej grzywce :diabloti: no niewiem, podobno na jednej się nie kończy :grin: Quote
Maalwi Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 xxxkaluniaxxx napisał(a):no niewiem, podobno na jednej się nie kończy :grin: W moim przypadku to już koniec grzywków, na 100 % :D :p Patisa- co do linienia. Nie uważam,zeby grzywki były nieliniejące moze mniej linieją niż inne rasy ale cos tam z nich wypada.często kłaki mam na ubraniach, w jedzeniu a nawet zdarzał sie,ze na szczoteczce do zębów :evil_lol: Quote
lasoa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 xxxkaluniaxxx napisał(a):no niewiem, podobno na jednej się nie kończy :grin: całkowita prawda :) Quote
Recommended Posts