Kajusza Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) ale super :-) Pasuje Bibi :-) Edit: Malwina - znasz kogoś w Kłodawie? Dziś znalazłam beagel'kę na trasie Gorzów - Kłodawa, i szukam właścicieli, jeżeli coś będziesz wiedziała to daj znać :-) edit 2 - pies juz wrócił do właścicieli Edited February 26, 2012 by Kajusza edit i edit2 Quote
Maalwi Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Kajusza']ale super :-) Pasuje Bibi :-) Edit: Malwina - znasz kogoś w Kłodawie? Dziś znalazłam beagel'kę na trasie Gorzów - Kłodawa, i szukam właścicieli, jeżeli coś będziesz wiedziała to daj znać :-) edit 2 - pies juz wrócił do właścicieli Dobrze,że wrócił i dziękujemy za komplement :) [quote name='Patka & Alan']Ale ... piękności ;loveu: Dzięki! [quote name='Błyskotka']He he dobra z niej tropicielka :) Nie tylko w tropieniu wiosny jest dobra..dziś mi pognała za sarnami i zaganiała ptaki. I nikt mi nie wmówi,że grzywki to tylko ozdóbki :) a ja sie pochwalę,ze zmieniłam kolor włosów, tym razem na złoneczny brąz :) A takiego pieska widziałąm przed biedronka. Mimo ze nie popieram zostawiania psa przed sklepami tak mnie urzekł ,ze mu strzeliłam fote ;) Quote
Vilena Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Witaj :) My tutaj po raz pierwszy :D Bibi jest w "naszych" kolorkach, biało-czarna, więc wpadamy ;) Quote
Falkaa Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Hey :) Super ci w tym kolorze! :) z jakiej firmy farba? :lol: a co do piesa sprzed sklepu, to przypomina mi miniaturke Gerdy, znajomej z dgm :D Quote
Cavalierkaa Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 hej, hej zapraszam po bannerek :D Quote
agrazka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Przyszłam z rewizytą :) Fajna ta twoja Bibi (biało-czarna) - to jest rasa z ,mojej ulubionej listy, może kiedyś będę miała grzywkę :) Quote
Maalwi Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Vilena']Witaj :) My tutaj po raz pierwszy :D Bibi jest w "naszych" kolorkach, biało-czarna, więc wpadamy ;)[/QUOTE] Witamy sie serdecznie :) [quote name='Falkaa']Hey :) Super ci w tym kolorze! :) z jakiej firmy farba? :lol: a co do piesa sprzed sklepu, to przypomina mi miniaturke Gerdy, znajomej z dgm :D[/QUOTE] czieeeść to akurat była henna, nie używam farb :) [quote name='Cavalierkaa']hej, hej zapraszam po bannerek :D[/QUOTE] O ja o ja o ja! dziękuję ci strasznie!!!!!!! ; * [quote name='agrazka']Przyszłam z rewizytą :) Fajna ta twoja Bibi (biało-czarna) - to jest rasa z ,mojej ulubionej listy, może kiedyś będę miała grzywkę :)[/QUOTE] Witamy w galerii Bibuły. Za to dalmatki są na mojej liście :) ................................................................... Quote
Maalwi Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 To teraz wrzucam pare fotek Bibianny pokąpielowej :cool3: Pańcia męczy psa smakołykiem na nosie :diabloti: Quote
Maalwi Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Łapka :) Pozowanko przed naszą weekendową wystawką Quote
Vilena Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 http://img822.imageshack.us/img822/6655/imgp1772u.jpg Piątka - rewelka :loveu: :loveu: Quote
Guest Dreaming Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Bibi jest z zdjęcia na zdjęcie piękniejsza :) Quote
Tyna21 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Też chciałam nauczyć Vatowskiego piątki, ale na razie jeszcze się za to nie zabrałam :D Bibi jest słodka :) Quote
Maalwi Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Dziękujemy za komplementy! :loveu: Tyna, a Vato umie podawać łape? od podawania łapy juz krótka droga do przybijania piątki :) Quote
Asiaczek Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Widze nowy avatarek:) Obróżka od Taks - podoba mi się i o dziwo - widać ja na psie:) pzdr. Quote
simbik Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Fajny banerek :cool3:, mój to jakieś trzy lata temu był aktualny :eviltong:. Quote
Tyna21 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Maalwi'] Tyna, a Vato umie podawać łape? od podawania łapy juz krótka droga do przybijania piątki :)[/QUOTE] Właśnie tej komendy go nie uczyliśmy nigdy, zna komendę "łapa" jak jest brudny po spacerze i trzeba go wytrzeć ;) to wtedy wie, że trzeba dać łapę do wytarcia i jak powie się po tym "druga" to podaje drugą :D Quote
kalyna Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 http://img822.imageshack.us/img822/6655/imgp1772u.jpg super :loveu: Quote
Maalwi Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 dziękujemy,za komentarze, bardzo mi miło,że ktosdo nas zagląda :loveu: Asiaczku- obróżka widoczna, dopóki Bibowa sie nie zechce otrzepać :) simbik- dzięki, to do roboty i nowy banner gotowy ;) Ja mojego nie widzę,ale wierzę,ze jest :D Quote
Tyna21 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Super piątka! :) a Twój banerek jest ;) i to bardzo ładny Quote
simbik Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Maalwi']simbik- dzięki, to do roboty i nowy banner gotowy ;) Ja mojego nie widzę,ale wierzę,ze jest :D http://img69.imageshack.us/img69/9655/imgp1771q.jpg Ja lepiej moich słoników tak nie będę uczyć :evil_lol:. Oj do robienia graficznych rzeczy to ja talentu nie mam :eviltong:. Zawsze sobie obiecuję, że kiedyś się podszkolę ale nie wychodzi ;). Quote
mychaaaaa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 http://img69.imageshack.us/img69/9655/imgp1771q.jpg aaaa jakie boskie skarpetki :loveu: banerek śliczny :) Quote
Recommended Posts