Maalwi Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 A taka mgła była jak jechalismy to teraz troche spacerowych A u nas na górkach domy budowac chcą i teraz tak to wyglada :angryy: Quote
Maalwi Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 A to już z dzisiejszego rana A z kłód zrobiłyśmy sobie mały torek :cool3: Quote
C&B Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Sliczna Bibi :) bardzo podoba mi sie jej kolorek ;) Quote
Kajusza Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 śliczna, sliczna .... i zdecydowanie ładniejsz niż golasy :-D ...... ehhh, szkoda, że murawy niszczą, to takie piekne tereny :-( Quote
Aleksa. Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 http://img217.imageshack.us/img217/5930/zdjcie1325k.jpg śliczna.:) Quote
Molowe Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Witamy się wieczorowo :lol: Zamknięcie galerii to bardzo zły pomysł :mad: http://img408.imageshack.us/img408/8291/zdjcie1350.jpg "kładź się spać a nie zdjęcia robisz !!!! " http://img80.imageshack.us/img80/8867/zdjcie1302.jpg śliniaczek :evil_lol: piekne oczka ma mała Bibułka :loveu: Quote
Maalwi Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Jestem okropnie zszokowana,coraz wiecej drzew ucinają i to nie w miejscach, gdzie bedzie cos budowane... chyba, a to przecież REZERWAT PRZYRODY ;( oto jak to teraz wygąda: Quote
Maalwi Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Jedna z górek wygladała tak: A teraz wyglada tak Chyba stracimy nasze jedyne miejsce spacerowe :-( Quote
FredziaFredzia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ale pusto teraz! Będziesz z Bibi w Mielnie 6 stycznia? Quote
A&L Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Super zdjęcia :) Nie za ciekawie z tym rezerwatem... Ale myślę, że trzeba się będzie przyzwyczaić - ludzie chcą budować domy, sklepy itd. a miejsca brakuje... Quote
Natalia&Cody Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 To gdzie Wy teraz będziecie spacerować?:( Quote
Kajusza Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Malwina, te drzewa to pewnie powaliło po tej burzy i robią z nimi porządek. Quote
Maalwi Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Ale pusto teraz! Będziesz z Bibi w Mielnie 6 stycznia? NIe chyba nie. My się w najbliższym czasie nie bedziemy wystawiać. A&L napisał(a):Super zdjęcia :) Nie za ciekawie z tym rezerwatem... Ale myślę, że trzeba się będzie przyzwyczaić - ludzie chcą budować domy, sklepy itd. a miejsca brakuje... No dokładnie :( Silky123 napisał(a):To gdzie Wy teraz będziecie spacerować?:( Nie mam pojecia, to ostatnie miejsce gdzie można było sobie połazić w gorzowie, no prócz kanału warty ale tam mi baardzo daleko aa ten rezerwat miałam kilka kroczków od domu... Kajusza napisał(a):Malwina, te drzewa to pewnie powaliło po tej burzy i robią z nimi porządek. Niee, nie. Już drugi raz byłam i widziałam gości z piłami i samochód który to wsyzstko wywozi. To nie jest przypadkowe działanie, oni cos tam chca budować, niby rezerwat przyrody, z psem na smyczy trza tam chodzic a teraz wzięli i wszystko niszczą. Drzew następnych ubyło.A ja tylko patrzę i mi się serce kraje. Przecież tam tyle zwierzat było nie raz widziałam tam bażanty, sarny, króliki, lisy, gdzie one teraz maja iść...? Quote
Natalia&Cody Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Maalwi napisał(a):Nie mam pojecia, to ostatnie miejsce gdzie można było sobie połazić w gorzowie, no prócz kanału warty ale tam mi baardzo daleko aa ten rezerwat miałam kilka kroczków od domu... Coś wymyślisz. ;( A to jest już pewne, że tam robią to osiedle ? Quote
Maalwi Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Silky123 napisał(a):Coś wymyślisz. ;( A to jest już pewne, że tam robią to osiedle ? Dowiedziałam sie właśnie,że tam ma być droga, by mieszkańcy postawionych tam domów mieli dojazd... o po prostu genialnie Quote
Ismena Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Szkoda tak pięknych terenów spacerowych, oj szkoda... Bibi jest piękna. Co wchodzę do tej galerii to ona ładniejsza. :) Pozdrawiam! Quote
Maalwi Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Ismena, dziękujemy, ona sie ciagle zmienia! W lato miała plamki na szyi teraz ich praktycznie nie ma, za to jej powyskakiwały na pysku :) Bibi tęskni za psim towarzystwem, kto chętny na spacer? :) Aha no i mam pytanie dla posiadaczy długowłosych psów. Jaki kosmetyk nadaje sie do ochrony włosa przed łamaniem i niszczeniem? No i pare starych fotek :) Quote
Maalwi Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 NO i zapomniałam wrzucic fotki kloników :) A teraz różnice :) W dzień kiedy brałam Bibi I teraz Quote
Maalwi Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Zobaczcie na szyje ;) W czerwcu I sprzed miesiąca Grzywki się ciagle zmieniają :razz: Życzę miłego oglądania :) Quote
Ismena Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Faktycznie Bibi bardzo się zmieniła, oczywiście na lepsze! :) Piękna suczka, gratuluje osiągnięć wystawowych! :) Ale Bibi się pięknie "uśmiecha" do kolegi. :diabloti: Quote
Recommended Posts