Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

Posted

makot'a;17798260 napisał(a):

Ja na przykład żadnemu z moich 5 psów nigdy pazurów nie obcinałam i żaden nigdy nie miał problemu z przerostem.

oo to tak jak ja :)
moje ścierają sobie na ulicy czy chodniku jak maszerują i myślę, że mają w sam raz długość ;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cwiczycie zawodowo :) aż miło sie patrzy na taka więź :loveu: i Bibi pieknie staje!

mojej pp tez pazury rosna jak szalone, a chodzi tyle samo co pozostale po betonie i nie dostaje nic na włos - oprocz oleju do jedzenia
pozostaje regularnie obcinac

Posted

makot'a;17798260 napisał(a):
Dawno mnie nie było, a tu takie nowości!
Gratuluję Mł. Ch. Bibi!! :D
A pazury faktycznie mogą rosnąć szybciej po jakichś środkach na porost sierści...no i podłoże po jakim biega pies jednak ma duże znaczenie.
Ja na przykład żadnemu z moich 5 psów nigdy pazurów nie obcinałam i żaden nigdy nie miał problemu z przerostem.

Dizękujemy :)
nic jej nie daje na porost włosa :)

[quote name='Aleksandra95']fajnee sztuczki.:p
dziękujemy, mam jesczze filmik z siad-zotstań, do mnie i z proś ale juz nie wstawię ;)

[quote name='kalyna']oo to tak jak ja :)
moje ścierają sobie na ulicy czy chodniku jak maszerują i myślę, że mają w sam raz długość ;)
MOja też torchę łazi ale sobie nie ściera,a jak juz to tylko tylne.
[quote name='maga18']cwiczycie zawodowo :) aż miło sie patrzy na taka więź :loveu: i Bibi pieknie staje!

mojej pp tez pazury rosna jak szalone, a chodzi tyle samo co pozostale po betonie i nie dostaje nic na włos - oprocz oleju do jedzenia
pozostaje regularnie obcinac

Dzięki :)
Moze to taka rasa :)

Posted

Gdy miałam sznaucery olbrzymy to nigdy nie miałam problemów z pazurami. Lecz, gdy w domu pojawiły się basenji - niestety,musze pilnowac systematycznego obcinania pazurków.... Baski sa zdecydowanie lżejsze od sznaucerów i nie ścierają sobie pazurków tak, jak powinny...

Pzdr.

Posted

a ja przyszłam pogratulować wygrania konkursu na innym psim forum :multi: :loveu:
Bibi:loveu: będzie reprezentować napewno w ślicznym wydaniu puchatego grzywka!!!! jeszcze raz GRATKI!!!!!!!!!!!
a i zaległe gratki za MŁ CH!!! ja na dyplom już czekam z 2 miesiąc i narazie ciszaaaa:/

Posted

Co dopiero cziłałki :)
no trzeba ciąc i ciąć,... Jak BIbi widzi cążki to podkula ogon i się chowa pod stół w kuchni :)

anusia&ajlu
Dziękujemy bardzo!
Sama się wygraną zdziwiłam ;)
Ja czekałam na dyplom około 3 miesięcy

Posted

Dziękujemy ;)
Przepraszam, że nie za często zaglądam na dogo, brak czasu, etc... nnie mam nowych fotek, ale postaram sie ciut odkurzyć galerię :)

dziś na Plastyce lepiliśmy z ...plasteliny dla mnie to troche dizwne,przecież to nie podstawówka, ale ulepiłam Bibi :razz:
Tylko się nie śmiać proszę!

Na zywo ładniejsze :eviltong:

MOja koleżanka ulepiła za to swojego baseta

Skoro nie mam nowyc fotek Bibi wrzuce jakieś stare z 1 dni u nas + medale

Posted

A z rzeczy mniej fajnych, to boję sie ,czy będę w stanie wystawic Bibi na wystawkach w Poznaniu :(
nie wiem co się dzieje,ale nie mogę zgiąć , ani wyprostowac kolana, biec a i chodząc kuśtykam, nie wiem co ja zrobię :(

Posted

a my mamy więcej medali! :diabloti:

zdrówka życzę, zawsze możesz komuś z rodziny Bibi dla odmiany do wystawienia dać... albo komuś od grzywków ;)

Bibi bardzo się zmieniła, słodki był z niej szczeniaczek... teraz to już pannica :)

Posted

dzięki dziewczyny... dzisiaj byłam w przychodni dostałam skierowanie do rentgenu oraz do przychodni ortopedycznej, im wiecej chodze tym gorzej z kolanem :(
Rentgen już dziś zrobiłam, jutro o 12 wyniki.

Posted

maciaszek napisał(a):
Niechaj kolano się nie wygłupia, no! Zdrowia życzę!

A co to za tym plastelinowym basetem jest? Bo wygląda jak.... kupa ;).

Bo to jest... kupa :diabloti:
Kolezanka bardzo pomysłowa :razz:
oby kolano wyzdrowiało mi...

Posted

Maalwi napisał(a):
Kajusza, no trza by było, stęsknilam sie :diabloti::razz:

:-) ........... mysle o jakimś większym spacerze, w któryś weekend, u Wegi w galerii pisałam ;-) ......... to kuruj się, kuruj, żebyś mogła znami połazić :-)

Posted

Super byłby takki dogtrekking! ja się piszę.
NO to jeszcze pare fotek Bibowej co by te osoby co jeszcze do nas czasem zaglądały o niej nie zapomniały,