kalyna Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 makot'a;17798260 napisał(a): Ja na przykład żadnemu z moich 5 psów nigdy pazurów nie obcinałam i żaden nigdy nie miał problemu z przerostem. oo to tak jak ja :) moje ścierają sobie na ulicy czy chodniku jak maszerują i myślę, że mają w sam raz długość ;) Quote
maga18 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 cwiczycie zawodowo :) aż miło sie patrzy na taka więź :loveu: i Bibi pieknie staje! mojej pp tez pazury rosna jak szalone, a chodzi tyle samo co pozostale po betonie i nie dostaje nic na włos - oprocz oleju do jedzenia pozostaje regularnie obcinac Quote
Maalwi Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 makot'a;17798260 napisał(a):Dawno mnie nie było, a tu takie nowości! Gratuluję Mł. Ch. Bibi!! :D A pazury faktycznie mogą rosnąć szybciej po jakichś środkach na porost sierści...no i podłoże po jakim biega pies jednak ma duże znaczenie. Ja na przykład żadnemu z moich 5 psów nigdy pazurów nie obcinałam i żaden nigdy nie miał problemu z przerostem. Dizękujemy :) nic jej nie daje na porost włosa :) [quote name='Aleksandra95']fajnee sztuczki.:p dziękujemy, mam jesczze filmik z siad-zotstań, do mnie i z proś ale juz nie wstawię ;) [quote name='kalyna']oo to tak jak ja :) moje ścierają sobie na ulicy czy chodniku jak maszerują i myślę, że mają w sam raz długość ;) MOja też torchę łazi ale sobie nie ściera,a jak juz to tylko tylne. [quote name='maga18']cwiczycie zawodowo :) aż miło sie patrzy na taka więź :loveu: i Bibi pieknie staje! mojej pp tez pazury rosna jak szalone, a chodzi tyle samo co pozostale po betonie i nie dostaje nic na włos - oprocz oleju do jedzenia pozostaje regularnie obcinac Dzięki :) Moze to taka rasa :) Quote
jamnicze Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Gratulacje :) http://img21.imageshack.us/img21/3194/zdjcie1147.jpg Ładnie ćwiczycie i widzę Bibi całkiem chętna do nauki :) Quote
Asiaczek Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Gdy miałam sznaucery olbrzymy to nigdy nie miałam problemów z pazurami. Lecz, gdy w domu pojawiły się basenji - niestety,musze pilnowac systematycznego obcinania pazurków.... Baski sa zdecydowanie lżejsze od sznaucerów i nie ścierają sobie pazurków tak, jak powinny... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 a ja przyszłam pogratulować wygrania konkursu na innym psim forum :multi: :loveu: Bibi:loveu: będzie reprezentować napewno w ślicznym wydaniu puchatego grzywka!!!! jeszcze raz GRATKI!!!!!!!!!!! a i zaległe gratki za MŁ CH!!! ja na dyplom już czekam z 2 miesiąc i narazie ciszaaaa:/ Quote
Maalwi Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Co dopiero cziłałki :) no trzeba ciąc i ciąć,... Jak BIbi widzi cążki to podkula ogon i się chowa pod stół w kuchni :) anusia&ajlu Dziękujemy bardzo! Sama się wygraną zdziwiłam ;) Ja czekałam na dyplom około 3 miesięcy Quote
Maalwi Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Dziękujemy ;) Przepraszam, że nie za często zaglądam na dogo, brak czasu, etc... nnie mam nowych fotek, ale postaram sie ciut odkurzyć galerię :) dziś na Plastyce lepiliśmy z ...plasteliny dla mnie to troche dizwne,przecież to nie podstawówka, ale ulepiłam Bibi :razz: Tylko się nie śmiać proszę! Na zywo ładniejsze :eviltong: MOja koleżanka ulepiła za to swojego baseta Skoro nie mam nowyc fotek Bibi wrzuce jakieś stare z 1 dni u nas + medale Quote
Maalwi Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 A z rzeczy mniej fajnych, to boję sie ,czy będę w stanie wystawic Bibi na wystawkach w Poznaniu :( nie wiem co się dzieje,ale nie mogę zgiąć , ani wyprostowac kolana, biec a i chodząc kuśtykam, nie wiem co ja zrobię :( Quote
mychaaaaa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 a my mamy więcej medali! :diabloti: zdrówka życzę, zawsze możesz komuś z rodziny Bibi dla odmiany do wystawienia dać... albo komuś od grzywków ;) Bibi bardzo się zmieniła, słodki był z niej szczeniaczek... teraz to już pannica :) Quote
Lucky. Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 http://img268.imageshack.us/img268/9873/2011011617253.jpg śliczne :loveu: zdrówka życzę dla ciebie, ja ledwo chodzę, bo kość ogonową sobie obiłam ...:P Quote
Maalwi Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 dzięki dziewczyny... dzisiaj byłam w przychodni dostałam skierowanie do rentgenu oraz do przychodni ortopedycznej, im wiecej chodze tym gorzej z kolanem :( Rentgen już dziś zrobiłam, jutro o 12 wyniki. Quote
Maalwi Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 tra la la, zobaczcie na banner! e - psy .pl (bez spacji) Quote
maciaszek Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Niechaj kolano się nie wygłupia, no! Zdrowia życzę! A co to za tym plastelinowym basetem jest? Bo wygląda jak.... kupa ;). Quote
Maalwi Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 maciaszek napisał(a):Niechaj kolano się nie wygłupia, no! Zdrowia życzę! A co to za tym plastelinowym basetem jest? Bo wygląda jak.... kupa ;). Bo to jest... kupa :diabloti: Kolezanka bardzo pomysłowa :razz: oby kolano wyzdrowiało mi... Quote
Kajusza Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 wow Bibi robi za reklamę :-) super :-) ............. kuruje tą nogę, bo jakis spacer trzeba zorganizować :-) Quote
Maalwi Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Kajusza, no trza by było, stęsknilam sie :diabloti::razz: Quote
Kajusza Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Maalwi napisał(a):Kajusza, no trza by było, stęsknilam sie :diabloti::razz: :-) ........... mysle o jakimś większym spacerze, w któryś weekend, u Wegi w galerii pisałam ;-) ......... to kuruj się, kuruj, żebyś mogła znami połazić :-) Quote
Maalwi Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Super byłby takki dogtrekking! ja się piszę. NO to jeszcze pare fotek Bibowej co by te osoby co jeszcze do nas czasem zaglądały o niej nie zapomniały, Quote
Maalwi Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 A taki grzywkowy zlot mi sie marzy! :p No to zmykam sie połozyć. Dobranoc;) Quote
*Magda* Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Maalwi'] http://img41.imageshack.us/img41/4303/2011022018076.jpg Malwina, kup sobie biało-czarną piżame, to będziecie takie same :D Quote
Recommended Posts