Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maalwi']W ten i w ten :diabloti:
To 2 inne wystawki i o ile sie nie mylę w jeden dzień są wszystkie rasy :p[/QUOTE]

Niektóre rasy są chyba tylko w niedzielę, ale ja tam nie wiem :)
Jak będę to porobię Wam zdjęcia :D

Posted

[quote name='wiki4']Niektóre rasy są chyba tylko w niedzielę, ale ja tam nie wiem :)
Jak będę to porobię Wam zdjęcia :D[/QUOTE]
Niee, to są dwie osobne wystawki i w oba dni są wszystkie rasy. ;)
No chyba, że jakiś właściciel jakiejś rzadkiej rasy (a nawet nie radkiej, to przykład) zgłosi psa na niedzielę, a będzie jedynym psem w całej rasie, a na sobotę nie zgłosił...to wychodzi na to że w niedzielę, już jest o jedną rasę wiecej, bo na sobotę też nikt nie zgłosił psa tej rasy. A, że w niedzielę jest cóż, tak jakby ważniejsza wystawa, to niektórzy ludzie zgłąszają tyko na niedzielę, a niektórzy jak nie mogą to tylko na sobotę. ;)

Posted

[quote name='darii_iia']Niee, to są dwie osobne wystawki i w oba dni są wszystkie rasy. ;)
No chyba, że jakiś właściciel jakiejś rzadkiej rasy (a nawet nie radkiej, to przykład) zgłosi psa na niedzielę, a będzie jedynym psem w całej rasie, a na sobotę nie zgłosił...to wychodzi na to że w niedzielę, już jest o jedną rasę wiecej, bo na sobotę też nikt nie zgłosił psa tej rasy. A, że w niedzielę jest cóż, tak jakby ważniejsza wystawa, to niektórzy ludzie zgłąszają tyko na niedzielę, a niektórzy jak nie mogą to tylko na sobotę. ;)[/QUOTE]

Otóż to :)
wiki, super, prosimy ładnie o fotki!
no i podejdź, zapraszamy! ; ))

Posted

[quote name='Maalwi']Otóż to :)
wiki, super, prosimy ładnie o fotki!
no i podejdź, zapraszamy! ; ))[/QUOTE]

;)
Tak, tak...ja też proszę. :evil_lol:
Podjedzie, podejdzie...i ja nawet wiem z kim. :diabloti:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Przy którym ringu jesteście? My 36, na 9 hali.[/QUOTE]

NIe mam tu sgłoszenia, alejeśli sie nie mylę to ring 28, hala 12

Posted

dziękujemy za gratulacje :)
u nas zaaadnych nowości
i nawet fotek nie mam :(
Czy to normalne,żeby psu rosły baardoz szybko pazury? obcinałam Bibi je w sobotę, już ma szpony...

Posted

[quote name='Maalwi']dziękujemy za gratulacje :)
u nas zaaadnych nowości
i nawet fotek nie mam :(
Czy to normalne,żeby psu rosły baardoz szybko pazury? obcinałam Bibi je w sobotę, już ma szpony...[/QUOTE]
to chyba zależy od psa, te większe (cięższe) chodzące po betonie szybko sobie ścierają pazury, a Bibi chyba więcej biega po miękkim, to nie bardzo ma gdzie je sobie zetrzeć. No i pewnie dostaje coś na futro.... to i pazurki chybciej rosną ;-)

Posted

Dawno mnie nie było, a tu takie nowości!
Gratuluję Mł. Ch. Bibi!! :D
A pazury faktycznie mogą rosnąć szybciej po jakichś środkach na porost sierści...no i podłoże po jakim biega pies jednak ma duże znaczenie.
Ja na przykład żadnemu z moich 5 psów nigdy pazurów nie obcinałam i żaden nigdy nie miał problemu z przerostem.