Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

Posted

A tak zmieniajac temat...wczoraj nałozyłam na głowe - już poraz drugi, henne.wybrałam kolor Jantarowy...OCzekując ciut innego blądu niż mam... Za pierwszym razem nie było żadnych efektów...teraz są :D
jestem [FONT=Verdana]Marchewką :diabloti: Lub Anią z Zielonego Wzgórza :mdleje:
Ludzie mnie nie poznaja i zaczepiają sąsiedzi :eviltong:

[/FONT]

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Hej, ładny kolor! :)

hahha dzięki takiego isę w żadnym wypadku nie spodizewałam !
Kajusza napisał(a):
hahah ale kolorek :-) ja tez długi czas byłam rudzielcem... ciekawa jestem jak na żywo sie prezentuje :-)

ps. opróznij skrzynkę ;-)

Juz opróżniona :)
Ty w rudym? nie wyobrażam tak sobie Ciebie teraz masz fajną fryzurkę :)

motyleqq napisał(a):
zrób warkocze i Ania z Zielonego Wzgórza jak malowana:lol:

No właśnie na drugiej fotce mam już warkocza , a jutor 2 zrobię sobie ;)

Posted

ja praktycznie całą szkołę średnią miałam ogniście czerwone włosy, na przemian z rudościami, od niedawna (jakieś może max 2lata) mam ciemne... rudy ciągnie, ale mnie obijało, że często trzeba farbować, bo rude szybko się spłukuje i płowieje, włosy mi wypadały .... w ciemnych farbuje co jakieś 2 miesiące i włosów od razu jaky więcej ;-)

Posted

Kajusza napisał(a):
ja praktycznie całą szkołę średnią miałam ogniście czerwone włosy, na przemian z rudościami, od niedawna (jakieś może max 2lata) mam ciemne... rudy ciągnie, ale mnie obijało, że często trzeba farbować, bo rude szybko się spłukuje i płowieje, włosy mi wypadały .... w ciemnych farbuje co jakieś 2 miesiące i włosów od razu jaky więcej ;-)

powiem Ci, że też do ostatniego farbowania wkurzałam się na to wypłukiwanie koloru... ale miesiąc temu użyłam nowej farby i cały czas mam super kolor :o a wcześniej robiły mi się takie żółtawe, strasznie brzydkie. mi najwięcej włosów wypadło gdy się pomalowałam na czarno, ale to chyba była wina farby, nie polecam więc firmy Sayoss, wypadło mi więcej włosów niż przez całe życie :D

Posted

a wg mnie henna jest fajna ( No, moze prócz tego,ze nigdy nie wiadomo jaki kolor z niej wyniknie )
bo to jest ziołowy preparat koloryzujący dzięki niemu włosy są miękkie błyszczace i z każdym użyciem grubsze! i to prawda, sprawdziło się w 100%
Moja przyjaciólka nakłada sobie henne już z 6 raz a ma tak cudowne włosy jak moje x4 gęstością. Nie wspominając jakie sa wspaniałe w dotyku :)

Posted

A ja zawsze marzyłam, by być ruda i co- hihiih nie sądziłam,że to realne ale moje włosy mająteraz odcień pomarańczu bardziej ;) mój ideał wygladu to długie rude włosy i piegi Ahh!!!! :loveu:

No to jesczze moje włoski :diabloti:
Bob mnie podpala :evil_lol:

Tak to mniej więcej wyglada w świtle-

I Bibuła po powrocie ze spaceru

I niespodzianka filmiki
http://s1096.photobucket.com/albums/g328/maalwi1/?action=view&current=Film0033.mp4#!oZZ1QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs1096.photobucket.com%2Falbums%2Fg328%2Fmaalwi1%2F%3Faction%3Dview%26current%3DFilm0033.mp4

I Bibi podróżniczka :razz:

http://s1096.photobucket.com/albums/g328/maalwi1/?action=view&current=Film0039.mp4

Posted

Kajusza napisał(a):
a jaką teraz farbujesz? mi służyły Garniera... ale i tak w brązach włosy mniej się niszczą (przynajmniej u mnie).... ale do rudości i tak kiedys pewnie wróce :-D

tą nową Wellaton w piance :)
no niestety, ja po kilku latach farbowania zaczynam zauważać, że mi się włosy nieco zniszczyły, ale jeszcze nie jest źle ;)

Posted

no to teraz ja zaszaleję i napiszę, że ja i moja siostra mamy naturalna rude włosy :grin::grin:
ja zaczęłam farbować dopiero jak skończyłam 18 lat i wtedy poszłam w brązowe, tylko co farbowanie to miałam ciemniejsze i ostatnio przegięłam i wyszły mi prawie czarne...:evil_lol: no a teraz stwierdziłam, że wcale nie będę farbować i wracam do naturalnego.... ale jak ostatnio wracałam po wielkich trudach to mama powiedziała, że wyglądam jak wypłoch i powinnam je pofarbować :roll::roll: mam nadzieję, że znowu tego nie powie...

Posted

Kalyna to się jeszcze pomęczysz, żeby wrócić do swojego koloru i w większości przypadków naturalny kolor już nie będzie nigdy taki sam jak zanim zaczęłaś farbować. Ja uwielbiam rudy kolor, bądź odcienie miedzi :) Sama zresztą długo się farbowałam na miedziany (zdjęcie w profilu jakby ktoś chciał looknąć). Potam stwerdziłam, że czas powrócić do bardziej zbliżonego koloru do naturalnego. No i znowu od kilku miesięcy jestem blondynką :D
A ja mam męża, który jak go poznałam był rudy :eviltong: Teraz mu włosy zjaśniały i jest blondynem. Ale mam nadzieję, że nasze dzieci będą rudę :p Marzy mi się ruda dziewczynka z niebieskimi oczkami :loveu:

Posted

Kalyna właśnie w Lesznie zauważyłam jakie miałas cudne rude włosy! zazdrosczze!
Czekoladowe włosy super ;)
magdabroy, to mozliwe wogóle? zazwyczaj rude osoby maja oczy brązowe lub zielone nie widziałam nigdy nikogo niebieskookiego ;)
A ja już wracam do dawnego koloru, hahaha pocieszyłam się jeden dizeń rudością i już coraz bardziej sa blod :D

A do nas dziś doszły nowe ubranka Bibi :eviltong:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Hej :)
Wreszcie przejrzałam sobie całą Twoją galerię :cool3:

Bibi jest prześliczna :loveu:Bardzo mi się podobają owłosione grzywki, mają w sobie coś ujmującego :loveu:

CAŁE 96 stron?
No witam witam serdecznie w naszej galerii :)
Fakt, grzywki długowłose takie są ;)

Posted

Wg mnie czarno biała najbardziej pasuje do BIbi ale wygodniejsza jest ta w kwiatki, zamówiłam do niej teraz smycz :D Bibi przytyła 0,5 kg od kad jest na wysokoenergetycznej karmie :multi: