*Magda* Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Maalwi napisał(a): Ile na zdjeciu jest psów? :eviltong: A może troszkę trudniej i zapytaj ile jest psów, a ile suczek?! :D Quote
Maalwi Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 FredziFredzia, (zdradź swoje imie :))bede w poznaniu i mam już nawet nocleg załatwiony hihih :) hahah magdabroy dobry pomysł, ale moze trufdniej, ile tu jets psów? ? ;) Quote
FredziaFredzia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Anita - gdzieś u mnie na wątku chyba jest. ;) Na dwa dni będziesz? Ja tylko na niedzielę. Wpadnij na ring samoyedów! Quote
Maalwi Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Anita - gdzieś u mnie na wątku chyba jest. ;) Na dwa dni będziesz? Ja tylko na niedzielę. Wpadnij na ring samoyedów! Jasne, że wpadnę, musze tyle ringów obskoczyć hihihi setery, retrievery,samojedy,charty, No i ring Bibowy :) Jak się nie wyrobie to ty do grzywków wpadaj :) Quote
immortal Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='Maalwi']FredziFredzia, (zdradź swoje imie :))bede w poznaniu i mam już nawet nocleg załatwiony hihih :) hahah magdabroy dobry pomysł, ale moze trufdniej, ile tu jets psów? ? ;) trzy psy i dwie suki :diabloti: Quote
Misia&Ruby Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ale cudne są te maluszki :loveu: Szczególnie Gruby :) Ale dorosłe łysole średnio mi się podobają, wolę pp :) Quote
Maalwi Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Ale cudne są te maluszki :loveu: Szczególnie Gruby :) Ale dorosłe łysole średnio mi się podobają, wolę pp :) A dla mnie wszystkie i małe i duze łysiolki są super :) Pat, zgadłas ty niedobra ty! :D Quote
Maalwi Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Maciaszek,właśnie sobie zdałam sprawe,ze napisałaś dom argentyński a nie dog :mdleje: :D Quote
czarnula Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 jambi to CTR Maalwi ja tez kleiłam ta metodą m.in. ale w srodku ucha juz nie dawałam plastra.. a ile dni trzymałaś takie zawinięte? moja sunka skonczyła rok juz od 2 miesiecy nie kleje i nie wiem czy jeszcze jest sens..jak myslicie dziweczyny? ucho jest miekkie.. Quote
jamnicze Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='Maalwi']A ja się znów dziwuję jacy ludzie są głupi... :angryy: Mama mówi,że nienormalna jestem,ze o takie rzezy się czepiam ale mnie to masakrycznie drażni! A mianowicie, w ciepłe dni mamy cał czas otwarty balkon Bibi tam wchodzi od czas do czasu i ogląda przez szparę... i znów jakies 2 baby wlazły nam do ogródka i zaczęły Bibi głaskać ti ti ti jaka słodka :angryy:Bibi szaleje piszczy bo nie może tak iść, jedna podnosi psa i pyskiem go do Bibi... Jak można tak nie myśleć? a co by było gdyby Bibi je uryzla albo ten pies ją? idiotki po prostu! :pissed: A potem jakiś facet powiedział,że Bibi jest skunksem :-( Buraków ci u nas dostatek - niestety :angryy: Uwielbiam fotki w ruchu :) http://img30.imageshack.us/img30/9871/img0280iq.jpg A tu Bibiłka po prostu wymiata :evil_lol: http://img24.imageshack.us/img24/4641/imgp7959.jpg Quote
Maalwi Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Czarnula A ja własne w wieku Bibi około 6 msc zrezygnowałam z oklejania ucha naokoło i robienia mostka , za to plaster w środku, zmieniałam co 3 dni ale ona ma tak delikatną skórę,że czasami po jednym dniu miała ucho całe czerwone,drapała się i sciagała plastry ( co dziwne, potem je z chęcią chciała zjadać ;)) więc ptem była przerwa od 3 do 7 dni nawet trwała... Ale na ogół puszzałam co najmniej uszko na godzinkę lub wiecej, zeby pooddychało. Możesz spróbować jeszcze kleić nie wiadomo czy efekty bedą,ale spróbować można :) Quote
Kajusza Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Maalwi napisał(a):...A Bubisia znów się zaczęła drapać i ocierać ma pysk czerwony i uszy w środku...cholera no... Malwina a byłaś u tej mojej wetki? Maalwi napisał(a):Jasne, że wpadnę, musze tyle ringów obskoczyć hihihi setery, retrievery,samojedy,charty, No i ring Bibowy :) ... no i kupić smyczkę dla Wegi ;-) Quote
agamer Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Baaaardzo spóźnione zyczenia urodzinowe :) Quote
Maalwi Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Kajusza napisał(a):Malwina a byłaś u tej mojej wetki? no i kupić smyczkę dla Wegi ;-) Nie, jesczze nie, na razie smarujemy tridermem i ozonellą. Jak nie przejdzie na pewno pojedziemy. Aa zabij mnie,ale już bym zapomniała o niej! :mdleje: Oj by bęcki były :) Agamer, hihi faktycznie spóźnione,ale dziękujemy :) No to już ustalone prawdopodobnie bedę w Zielonej Górze towarzysko ;) Quote
Maalwi Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Zna ktoś może jakąś efektowną,szybką do nauczenia psa sztuczkę? mam 2 i pół dnia na nauczenie :) Quote
bianka19 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Maalwi napisał(a):Zna ktoś może jakąś efektowną,szybką do nauczenia psa sztuczkę? mam 2 i pół dnia na nauczenie :) dlaczego masz wyliczony czas? :D Quote
Misia&Ruby Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Wskakiwanie na plecy? :p Łatwe do nauczenia, a czy efektowne, to zależy dla kogo chcesz ją pokazać ;) Albo wskakiwanie na ręce. Quote
FredziaFredzia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 http://www.psiesztuczki.pl/sztuczka/ - tu masz różne razem ze stopniem trudności :) Quote
kalyna Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ale psiaków tam było :D a nie piła mleka albo czegoś? bo Ciap drapał się aż strupki mu się porobiły bo napił się mleka.. Quote
NATKA Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Fajna ta Twoja grzywka - ciekawy kolorek ma :lol: Quote
Maalwi Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 NIe, bo w sobote Bibi bierze udział w pokazie sztuczek a nasz zasób sztuczkowy nie jest zbyt efektowny Quote
Kajusza Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 niewiem czy efektowne ale Wega np. umie robić "wiewióre" czyli z siadu (nie podnosząc dupki) ma chwycic łapkami jak jej daję smaczka i tak trzymając łapkami jeść jak wiewiórka ... niewiem czy to zrozumiale wyjaśniłam :razz: albo obrót czy roll - czyli z warowania ma się przeturlać ... Quote
Maalwi Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Kajusza napisał(a):niewiem czy efektowne ale Wega np. umie robić "wiewióre" czyli z siadu (nie podnosząc dupki) ma chwycic łapkami jak jej daję smaczka i tak trzymając łapkami jeść jak wiewiórka ... niewiem czy to zrozumiale wyjaśniłam :razz: albo obrót czy roll - czyli z warowania ma się przeturlać ... Bibi warowanie kiepsko idzie; ( a ta wiewiórka genialna hihihi Ale racze jnie zdaże nauczyć Quote
Recommended Posts