Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję bardzo,za wszystkie życzenia i udanego wyjazdu i urodzinkowe dla Bibi , bardzo miło mi się czytało :razz:
A ja już wróciłam właśnie.wchodzę na kompa o tak późnej porze ponieważ w samochodzie odespałam 2/4 drogi czyli około 3,5 h
Było fajnie , chociaż nie lubie chodzić bez celu, no chyba,ze na spacer z psem.
Spotkał nas niewyobrażalnie wielki fart, a mianowicie rodzice bardzo chcieli zwiedzić Jaskinię Niedźwiedzią w Kletnie. Ale była lista osób zapisanych i już nawet lista oczekujących,gdyby ktoś zapisany nie przyszedł. A więc my rozczarowani odpuściliśmy i poszliśmy na co roczne swięto jaskiniowców, gdzie robili jaskiniowe fryzury, sprzedawali takie ciuszki i był konkuirs na najlepsze jaskiniowe przebranie. było też czeskie jedzonko gratis ;)I wtedy pan przez głośnik mówi,że 8 osób chętnych na wycieczkę do jaskini,żeby się zgłosiło do przewodnika, wiec my pędem pobiegliśmy i ZA DARMO zwiedziliśmy ją poza kolejką :loveu:
Potem do końca nie opuszczał nas fart. 2 razy poszliśmy na ostatnia chwilę do bacówki,jedynego miejsca,gdzie były oscypki,które wszyscy uwielbiamy. Byłam też w kopalni złota w Złotoryji oraz "zdobyłam" Śnieżnik i Górę Borówkową :)
wchodząc na szczyt mijaliśmy minerału, których kilogramy mam w domu,np ametyst,fluoryt,kwarc, czeka mnie szlifowanie :cool3:
A co do ośrodka w którym byliśmy, to jestem tak pozytywnie zaskoczona, tak mili ludzie i mieli 2 psy, Goldena Leo i kundelka Pluta,które odprowadzały gości tego ośrodka na szlaki, lub do kopalni,takie powsinogi :eviltong:
A teraz druga strona medalu,gdy zobaczyłam w domu Bibi wydawała mi isę taka magiczna, nie wiem dlaczego,wiedziałam,że to nie był dobry pomysł zostawiać jej, jest cała zarośnięta ,w kołtunach Do tego spała z siostrą w łóżku rodziców... Brak mi słów,

Posted

sto lat dla Bibi ! :loveu:

ja bym rodzicom od razu powiedziała, że bez psa nie jadę.
Pewnie sucz poszłaby do babci i dostawałaby ogromne dawki jedzenia ...

Posted

jamnicze napisał(a):
Cieszę się, że wyjazd udany, a masz może fotki z tego święta jaskiniowców?
A włos odrośnie, nie martw się ;)

Ja mam pełno fotek Ale to na razie się zgrywają :)